Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ccgr

Ασχετη Συνέχεια: Καλοί boarders-Κακοί skier

Recommended Posts

Παρνασσος 3/1/05

Επιτελους οι skiers πρεπει να καταλαβουν πως δεν πρεπει να ειναι καφροι στις ουρες,να μην βαζουν τα πεδιλα τους πανω στις σανιδες μας γιατι δεν ειναι ενα απλο πατημα,να μην πατανε τα σανιδια μας με τα μπατον τους...ελεος!!!

Dear John Nikolaou

κρίμα. Από ένα έξυπνο παιδί σαν και εσένα περιμένω σωστότερες τοποθετήσεις σε ότι αφορά τις παρατηρήσεις σου για την συμπεριφορά στο βουνό και στις ουρές.

Για κάθε κάφρο σκιέρ (δικά σου λόγια αυτά) μπορώ να σου υποδείξω και έναν παρόμοιο snowboarder.

Στην ηλικία που είσαι περιμένει κανείς να έχεις καταλάβει ότι η καφροσύνη δεν συνδέεται με το σπορ που ασκείς αλλά με την ανατροφή που έχεις πάρει από το σπίτι σου και με την ζημιά που σου έχει αφήσει το "εφηβικό άθλημα" στον εγκέφαλο.

Σε παρακαλώ λοιπόν να αφήσεις στο μέλλον τέτοιους χαρακτηρισμούς και δηλώσεις του τύπου εμείς είμαστε οι καλοί και εσείς είστε οι κακοί.

Χρίστος

...

Κατι που ισως δεν ξερεις ccgr για μενα ειναι οτι δε ξεχωριζω σκιερ και snowwboarders!Τους αναφερω ολους σκιερ...και οταν με ρωτανε ποσες φορες ανρβηκες περσυ...λεω εκανα 7 σκι!!!Αν δεις και στο θεμα που λετε για Παρνασσο πριν το Σαββατοκυριακο,λεω ζηλευω που καποιοι θα κανουν σκι και εγω οχι...και ο proteus μου λεει ''σνοουμπορντ κανεις,οχισκι!!!

Για μενα ειναι το ιδιο...

Κατι που ισως δεν ξερεις ccgr για μενα ειναι οτι δε ξεχωριζω σκιερ και snowwboarders!/

OK φίλε δεκτό αλλά βάζε σε παρακαλώ και μία διευκρίνηση του τι εννοείς Εμείς οι άλλοι που διαβάζουμε τα λεγόμενα σου δεν μπορούμε να ξέρουμε τι εννοείς και ούτε μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας παλαιότερες δημοσιεύσεις.

Κατά τα άλλα για την καφρίλα συμφωνούμε όπως καταλαβαίνω απόλυτα.

Χρίστος

...

Κατι που ισως δεν ξερεις ccgr για μενα ειναι οτι δε ξεχωριζω σκιερ και snowwboarders!Τους αναφερω ολους σκιερ

Επιτελους οι skiers πρεπει να καταλαβουν πως δεν πρεπει να ειναι καφροι στις ουρες,να μην βαζουν τα ΠΕΔΙΛΑ ΤΟΥΣ πανω στις ΣΑΝΙΔΕΣ ΜΑΣ γιατι δεν ειναι ενα απλο πατημα,να μην πατανε τα ΣΑΝΙΔΙΑ ΜΑΣ με τα ΜΠΑΤΟΝ ΤΟΥΣ...ελεος!!!

Μάλλον τους ξεχωρίζεις φίλε john.... Aλλη φορά να εισαι πιο προσεχτικός στις διατυπώσεις σου... Eκτος κι αν αναφέρεσαι σε snowboarders με μπατον...

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Απλα Αριστομενη χτες πρωταγονιστουσαν οι σκιερ,πραγματικα ενοχλητικοι.Με σανιδα αντε 1 να εκανε κατι...Δεν εχω παραδειγμα ενοχλητικου σνοουμπορντα να σου δωσω για χτες...

...εχω εγω εκατονταδες! :?

Plzzz μην το παμε εκει το θεμα, ειναι ακομα Αγιες οι μερες... :roll:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Γιατί ίσα ίσα που αυτές τις ημέρες και το ξύλο και οι καυγάδες είναι ευλογημένα....

ΑΛΕΞΗΣ - ΑΡΓΟΣχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

...εχω εγω εκατονταδες! :?

Plzzz μην το παμε εκει το θεμα, ειναι ακομα Αγιες οι μερες... :roll:

μήπως εννοείς εκείνο τον πιδιχτουλη :lol: :roll: που έφτασε από το sale στον ηρακλή σε χρόνο dt :P:lol:

Υπάρχει μια πολύ λανθασμένη αντίληψη για τους boarders αλλά και για τους σκιερς.

Μπορεί οι πρώτοι από την μια να θεωρούνται τα "κακά παιδιά" αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι έτσι (Υπάρχουν βέβαια και οι ταραξιές αλλά εγώ, ο Γιάννης και ο gmak δεν είμαστε έτσι)

Από την άλλη οι σκιερς κακοβλέπουν τους πρώτους (έτσι έχω δει εγώ τουλάχιστον) χαρακτηρίζοντάς τους ως εγκληματίες. Στο forum που μετέχουμε, απ`ότι κατάλαβα, δεν είμαστε έτσι, δηλαδή υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ αυτών που επιλέγουν μια ή δυο σανίδες και ελπίζω να είμαστε έτσι, γιατί δε σας γνωρίζω.

Σε τελική ανάλυση, μόνο αυτοί που κάνουν το Σπορ για μούρη ή κάτι άλλο είναι και αυτοί που κακολογούν τουε ετερόνυμους.

Αντίθετα, αυτοί που κάνουν το Σπορ από χαρά και ευχαρίστηση, ασχολούνται σοβαρά και π'ερνουν πρωτοβουλίες όπως όλοι εμείς, είναι αυτοί που δεν διαχωρίζουν το ένα με το άλλο.

Όχι δεν διαχωρίζουν με την κυριολεκτική έννοια αλλά δεν γιαχωρίζουν σε χαρακτήρα, συμπεριφορά...

Τα λέμε στο βουνό την Πέμπτη!ΥΟ!

JAPOW!!!

Αφού τον ξεκινήσατε τον χορό θα χορέψω και εγώ:

Κυριακή στη ουρά του Ηρακλή skier πατάει τις ουρές μου. Γυρνάω, τον κοιτάω και λέω: "Μπορείς να μη με πατάς?". Ο τύπος συνεχίζει... Σηκώνω πέδιλα και τα κοπανάω στις μύτες του... Κότα ο τύπος.

Snowboarder με τη σανίδα στο χέρι με προσπερνάει στην ουρά.

Banios: "Τέτοια μαλα..σμένα είστε τα περισσότερα, χωρίς παιδεία και μόνο μούρη πουλάτε". Ο τύπος καθόταν στο 4πλο με κοίταγε και δεν έβγαλε άχνα.

(οι ίδιοι που κλέψανε τη σειρά) Snowboarders να περπατάνε μετά τον Ηρακλή κλείνοντας όλο το δρόμο (μα καλά πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι?)

Banios: Ανοίχτε βρε βλ..μένα το δρόμο, δεν βλέπετε ότι δεν χωράει να περάσει κανείς?

Αρχάριος σκιέρ φοράει τα πέδιλα πάνω στο τσιμέντο του σαλέ (στη δεξιά είσοδο, εκεί που είναι οι πρώτες βοήθειες) και τσουλάει και καρφώνεται πάνω στα δικά μου πέδιλα.

Banios: Μα καλά πόσο βλάκες είστε εσείς οι άσχετοι, αρχάριοι...

Πατέρας skier: Από Δευτέρα ξεκινάει μαθήματα

Banios: Μέχρι τότε να μην ξαναφορέσει πέδιλα

Πατέρας skier: (σιγή ιχθύος)

Και έχει και κανά δύο σκηνικά ακόμα τα οποία δεν τα θυμάμαι. Επίσης και ο ccgr πάτησε κάτι φωνές σε κάτι άσχετους που του πατάγανε τα καινούρια πέδιλα και μαζί κράζαμε όλους τους τουρίστες που δεν συμπληρώνανε 3άδες στο Βάκχο αλλά ήθελε ο καθένας να πάει με τον/την γκόμενο/α του για να γλυφτούν πάνω στο lift. Έλεος πιά με τους τουρίστες χιονοδρόμους της κάλτσας...

Φέτος τελειώσανε τα ψέμματα, δεν χαριζόμαστε σε κανέναν και για τίποτα. Έχει να πέσει ευλογημένο... Και φέτος είμαστε και παρέα... :twisted:

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Κάποιοι είναι χειρότεροι από μένα... Ακούς Mr. Μπρίζα?

(Μαζί σου και στη κόλαση ρε)

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Δικιο εχεις,αλλα πραγματικα τους εβριζες?

Εγω μονο αγριοκοιταζω και μονο στη φαση που δυο σκιερ ταυτοχρονα μου παταγαν τη σανιδα και δεν μπορουσα να προχωρησω για να παρω το 3πλο τους ειπα ''Φιλαρακια αν με πατατε δεν παιζει να προχωρησω''

Το θεμα ειναι οτι στις ουρες πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για τετοια σκηνικα...το τσαντισμα ειναι αναποφευκτο,αλλα τι να κανεις,να πλακωθεις?

Ειναι ασχημο να ανεβαινεις να κανεις αυτο που αγαπας,να περασεις καλα και να τσαντιζεσαι σε σημειο να ριξεις ξυλο...

Εγω θα παρω 2 μετρα:

1)Δε θα εχωτη σανιδα δεμενη στο ενα ποδι στην αναμονη για το καρεκλακι,θα την εχω στο χερι!

2)Αποφυγη Σαββατοκυριακων-Μονο καθημερινες

Ειναι μια κατασταση η οποια δεν παιζει να αλλαξει με τιποτα...

Δικιο εχεις,αλλα πραγματικα τους εβριζες?

Ναι πραγματικά τους έβριζα. Γιατί σε κάτι τέτοια το παραδέχομαι, είμαι φοβερά ανώριμος. Αλλά επειδή ο κλασσικός ο Έλληνας είναι τραμπούκος και κότα, αν του κουνηθείς έστω και λίγο το γυρνάει στην οπωροκηπευτική. Οπότε δεν σκάω, φωνάζω, βρίζω και είμαι έτοιμος. Και να φανταστείς ότι το έκανα πέρσι όταν ήμουν μόνος μου. Φέτος που είμαστε πολλοί? Ποιός μας πιάνει?! Και έχουμε και δίκιο.

Το θεμα ειναι οτι στις ουρες πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για τετοια σκηνικα...το τσαντισμα ειναι αναποφευκτο,αλλα τι να κανεις,να πλακωθεις?

Ειναι ασχημο να ανεβαινεις να κανεις αυτο που αγαπας,να περασεις καλα και να τσαντιζεσαι σε σημειο να ριξεις ξυλο...

Άμα δείξεις ότι είσαι έτοιμος να πλακωθείς τότε όλοι κάνουν τους εξωγήινους από τα X-Files.

Ειναι μια κατασταση η οποια δεν παιζει να αλλαξει με τιποτα...

Μια ζωή αυτό λέμε, για αυτό και πάει κατά διαόλου αυτή η χώρα...

Φιλικά

Παναγιώτης

IPB Image

Αρχάριος σκιέρ φοράει τα πέδιλα πάνω στο τσιμέντο του σαλέ (στη δεξιά είσοδο, εκεί που είναι οι πρώτες βοήθειες) και τσουλάει και καρφώνεται πάνω στα δικά μου πέδιλα.

Banios: Μα καλά πόσο βλάκες είστε εσείς οι άσχετοι, αρχάριοι...

Πατέρας skier: Από Δευτέρα ξεκινάει μαθήματα

Banios: Μέχρι τότε να μην ξαναφορέσει πέδιλα

Πατέρας skier: (σιγή ιχθύος)

Κάτσε ρε μεγάλε εσύ δεν εχεις περάσει απο το στάδιο του αρχαρίου;Γενήθηκες με τα πέδιλα στα πόδια;Ή μήπως επειδή εχεις κάνει καμια 20αρια φορές σκι ξαφνικά είσαι ο πρωταθλητής;Ωραία έπεσε επάνω στα ακριβά σου πέδιλα,μήπως σε χτύπησε;Τα έσπασε;Ή φοβάσε μην γδαρθούν;Ωραίος τρόπος να τον αντιμετωπίσεις.Στις άλλες περιπτώσεις η αντίδραση σου ήταν σωστή αλλά εδώ διέπραξες μέγα σφάλμα και δεν έπρεπε να αναφερθείς σε αυτό.Ο πατέρας του αρχάριου δεν κράτησε σιγή ιχθύος επειδή δεν ήξερε τί να σου πει αλλά επειδή κατάλαβε οτι δε βγάζει άκρη μ'εσένα.

Φέτος που είμαστε πολλοί? Ποιός μας πιάνει?! Και έχουμε και δίκιο.

Σε κόβω να μην το γλιτώνεις με τίποτα το ξύλο . Φέτος που είμαστε πολλοί πρόσεχε μην τους πούμε όλοι να σε δείρουνε περισσότερο. ( εμείς είμαστε φίλοι σου και άρα δεν μπορούμε να σε δείρουμε )

Υ.Γ. Και σίγουρα θα έχουμε και δίκιο

ενδιαφέρουσα συμπεριφορά [από κοινωνιολογικής άποψης]:

είμαι τέρμα δεξιά στην ουρά του 4πλού [Παρνασσός], μόλις πριν στρίψω στα σχοινιά για να μπω στην κανονική ουρά. δεξιά-πλάι μου είναι σκιέρ που φωνάζει στο snowboarder [που έχει σχεδόν στρίψει στον πάσαλο των σχοινιών] εμπρός: "τι θα γίνει ρε φίλε, θα πάρεις τη σανίδα στο χέρι να προχωρήσουμε κι εμείς?".

:!:

ε, την πήρε στο χέρι :D

εγώ ήμουν μετά το παιδί να μπω στην ουρά και περίμενα περιχαρής [και αγριοκοιτώντας] την ευκαιρία για κράξιμο. Τελικά δεν μίλησε.

Μα πόσοι κάφροι και και πόσοι κουτοί υπάρχουν πια? :?

vae victis

αλλά εγώ, ο Γιάννης και ο gmak δεν είμαστε έτσι)

excuse me, πως δέχεσαι μια εντύπωση που έχεις ως γεγονός?

κρίνε τους ανθρώπους αφού τους γνωρίσεις. Στο internet γράφεις με ψευδώνυμο :wink:

γενικά μιλώντας.

vae victis

αλλά εγώ, ο Γιάννης και ο gmak δεν είμαστε έτσι)

excuse me, πως δέχεσαι μια εντύπωση που έχεις ως γεγονός?

κρίνε τους ανθρώπους αφού τους γνωρίσεις. Στο internet γράφεις με ψευδώνυμο :wink:

γενικά μιλώντας.

Το είπα αυτό γιατί από όλη την συζήτηση έβγαλα συμπέρασμα ότι είμαστε οι "καθοςπρέπει"!

Θα σου στείλω και pm

JAPOW!!!

Χαχαχα! . . .

Είναι γεγονός ότι τα πιο έντονα προβλήματα τα δημιουργούν οι νεότεροι και "αιμοδιψείς". Με το νεό κίνημα του freestyle και δε από τον χώρο του snowboard έχουν παρατηρηθεί ουκ ολίγα ευτράπελα , είτε στις ουρές , είτε και μέσα στις πίστες! Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σπορ που χαρακτηρίζει την συμπεριφορά , απλώς το snowboard είναι η εύκολη πρόσβαση (για την Ελλάδα) για την εκτόνωση της εφηβικής υποκουλτούρας του νεόφερτου δυτικού πολιτισμού ! χοχοχο Μιας και τα κακομαθημένα Ελληνόπουλα δυσκολευονται με τα σκι . . . .

Στα ευρωπαϊκά χιονοδρομικά δεν ισχύει το ίδιο γιατί πολλά μαλ*****να είναι που ασχολούνται με το freestyle σκι. Τουλάχιστον όμως αυτά αποφάσισαν να ασχοληθούν με κάτι δύσκολο!

XAXAXAXAXAXAXA

:shock:

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Aπό το snowreport forum: "...Κάθε χρόνο βλέπω όλο και περισσότερους νέους να ασχολούνται με τα χειμερινά αθλήματα. Το δυσάρεστο είναι ότι η συμπεριφορά τους απέναντι σε ανθρώπους άλλους είναι απαξιωτική και προσβλητική και χίλια δυο άλλα ακατανόμαστα πράγματα. Περιμένει ο πατέρας με το 10χρονο παιδί του να πάρουν το lift και πίσω τους δύο 18χρονα τσογλάνια να μιλούν μια ασύλληπτη γλώσσα από ελληνικές βρισιές για το ποιος γ***ει καλύτερα και πότε του αρέσει να ρουφάει χασίς και αγγλικές μπούρδες τύπου cool, fuck, bitch, over, fly και άλλες ηλιθιότητες στέρησης παιδείας. Και δεν έγινε μόνο μια φορά.

Γίνεται συνέχεια σε ουρές lift ειδικά από νέους με skiboards και εμφάνιση φτηνής απομίμισης Eminem ή Going Through.

Σήμερα ειδικά ένας τέτοιος μίλησε πολύ προσβλητικά σε κάποιον με τα τριπλάσια χρόνια απο αυτόν γιατί δεν λειτουργούσε η κεντρική στα πηγάδια.Φυσικά ο υπάλληλος του μίλησε ευγενικά χωρίς να δωθεί συνέχεια αλλά όλος ο κόσμος εκεί γύρω νομίζω ότι ντράπηκε για την συμπεριφορά αυτή."

Είμαι σίγουρος οτι όλοι που τα βάζουμε με τους snowboarders σε αυτήν την κατηγορία αναφερόμαστε, και αυτόματα παίρνει η μπόρα κι άλλους...

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Συνάντησα και εγώ αντίστοιχη συμπεριφορά τη Δευτέρα στον Παρνασσό με πιτσιρικάδες (κάτω των δεκαοχτώ) με σανίδια να μπαίνουν από το πλάι να αλληλοβρίζονται (με το γνωστό δεύτερο όνομα του κάθε Έλληνα)και να γκρινιάζουν μεταξύ τους γιατί δεν κέρδισαν πολλές θέσεις στην ουρά προσπερνώντας όλους τους άλλους από το πλάι.Τελικά την επόμενη φορά θα αφήσω την ευγένεια στο περιθώριο.

Μιας και τα κακομαθημένα Ελληνόπουλα δυσκολευονται με τα σκι . . . .
.

δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αναφερθω σε περιστατικα που μου συνεβεισαν οταν ημουν πολυ μικροτερος και ανεβαινα μονος με skibus απο "καλομαθημενα" Ελληνοπουλα με σκι για να καταλαβεις οτι και απο τις δυο πλευρες υπαρχουν μαλ*****να ατομα

στο σχολιο σου για το αν το ενα ή το αλλο σπορ ειναι δυσκολοτερο η ευκολοτερο πιστευω οτι το ποσο ευκολο ή δυσκολο θα σου φανει το ενα ή το αλλο ειναι συναρτηση του ποσο καιγεσαι να μαθεις

δεν ξερω ποιος εγραψε το μηνυμα στο snowreport αλλα καλως ή κακος τις βρισιες, για τα ναρκωτικα κ.α. τα μαθαινει ενα παιδι ετσι και αλλιως (σε σχολεια και αλλου) εκτος και αν ειναι κλεισμενο σε γυαλα

το αν τα ενστερνιστει ειναι αλλη ιστορια

Κακα τα ψεματα οι snowboarders ειναι σε ηλικιες μεταξυ 15-25 ετων,σπανια θα δεις μεγαλυτερους...

Εγω πιστευω οτι παιζει και το θεμα αν αγαπας το βουνο σαν βουνο,και οχι το βουνο σαν Snowboard η SKI στον Παρνασσο!

Αν αγαπας πραγματικα το βουνο,σεβεσαι τους διπλανους σου γιατι θεωρεις οτι εχουν την ιδια αγαπη με εσενα...

Την πλειοψηφια των χιονοδρομων(πιο πολυ των snowbordαδων)δεν τους νοιαζει το βουνο γενικοτερα,απλα ειναι η Μυκονος του Χειμωνα...Και ειδικα ο Παρνασσος ειναι το must του χειμωνα...

Αυτο που χαιρομουν στα Καλαβρυτα ειναι οτι δεν εβλεπες και δεν αντιμετωπιζες ολη αυτην τη σαβουρα και ποζερια της Αθηνας...

Παρατηρώ ότι μία ακόμη φορά διαβάζουμε χαρακτηρισμούς όπως κακοί σκιερ, κακοί snowboarder κακομαθημένα ελληνόπουλα (σε αυτό δυστυχώς θα συμφωνήσω) και άλλα καλά.

Πάνο μου το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρέπει να απαντούμε σε συμπεριφορές κρετίνων με φωνές και βρισιές έστω και αν μας πνίγει το δίκιο. Πρώτα από όλα δεν επικροτώ την δική μου συμπεριφορά και θυμό όταν είδα τον φίλο χιονοδρόμο να μου πατά με μανία τα πέδιλα. Πολύ περοσσότερο αφού σε κάθε βουνό εκπροσωπούμε το σύλλογο.

Λοίπον όλοι cool down και ας μοιραστούμε με ηρεμία με όλους το βουνό.

Ας κάνουμε εμείς την αρχή για σωστή συμπεριφορά στο βουνό ακολουθώντας τα παρακάτω:

1 ) Ηρεμία στις ουρές

2 ) Ήρεμες παρατηρήσεις

3 ) Σεβασμό σε αυτόν που πάει αργά

4 ) Σεβασμό σε αυτόν που είναι μπροστά μας

5 ) Προσοχή στα μικρά παιδιά

6 ) Προσοχή στους ανεγκέφαλους που αφήνουν τα μικρά παιδία στις πίστες με έλκηθρα - Αλήθεια οι υπεύθυνοι των ΧΚ τι θα κάνουν για αυτό

7 ) Σωστή εκτίμηση των δυνατοτήτων μας και της φυσικής μας κατάστασης για την αποφυγή τραυματισμών

8 ) Αν είναι δυνατόν πάντα με παρέα στο βουνό

...

Eνταξει,τα ελκηθρα δεν ειναι προβλημα και τα πιτσιρικια τα αφηνουν παντα στα τελειωματα του τριπλου...Δεν μπορεις να τους το κοψεις,ειναι το βαπτισμα...

Προς SP: Στάθη δεν εννοώ ότι ο αρχάριος δεν θα κάνει χαζομάρες, δεν θα πέσει, δεν θα "ενοχλήσει" κλπ. Αλλά να τα κάνει αυτά στην μπλε πίστα της εκμάθησης και όχι μπροστά από το σαλέ. Όταν δεν μπορείς να πας 10 μέτρα χωρίς να χαροπαλέψεις και να πέσεις, τότε φίλε να πάρεις τα πέδιλα στο χέρι και να περπατήσεις, όχι να προσπαθήσεις να αποφύγεις 10 άτομα, ημέρα Κυριακή με άφθονο κόσμο και μετά να πέσεις πάνω στα πέδιλα του 11ου.

Προς Jokey: Τι να σε κάνω εσένα βρε για υποστήριξη, μισή μερίδα Αιγιώτη? Άσε, έχω άλλους 80

Φιλικά

Παναγιώτης

IPB Image