Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ Bansko

Recommended Posts

Στις 12-13-14 Μαρτίου 2005 ο ΣΤΧ θα πραγματοποιήσει εκδρομή στο Bansko της Βουλγαρίας.

Το ξενοδοχειο που διαμενουμε ειναι 4 αστερων με πισινα σαουνα κτλ.

Η τιμή είναι 160ε και αφορά διαμονη σε 2κλινα δωμάτια για 2 βραδυα και περιλαμβανει πρωινο + 1 γευμα και μεταφορα απο Θεσσαλονικη στις 5 το πρωι για να εκμεταλευτουμε ολη την μερα για σκι.

Οποιοι ερθουν με δικο τους μεσο αφαιρουνται απο την τιμη 25ε.

Η τιμη αυτη των 160ε αφορα μονο τον συλλογο, καθως για τα μη μελη πουλιεται απο το πρακτορειο 200ε.

Καθως η προθεσμια εχει ηδη παρελθει,η επομενη Τρίτη 18 Ιανουαρίου ειναι η τελευταια μερα που μπορει καποιος να καταθεσει την προκαταβολη που ειναι 100ε.

Μετα απο αυτην την ημερομηνια οι τυχον υπαρχουσες θεσεις θα κοστιζουν 200ε

Τζίμας Στεργιος

Εθνικη Τρ. 839/742241-52

Πειραιως 5238-016821-076

Τηλ.2310.222-285

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΛΟΥΣ Η ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....

ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....

ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ.....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ?ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΛΙΩΣΕΙ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ...ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΩ....

ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ...Η ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΣΚΙ...ΣΚΙ...ΣΚΙ....

Ακριβως επειδη εκεινο το τριημερο θα γινεται χαμος στα συνορα,θα πρεπει να ειμαστε εκει οπωσδηποτε γυρω στις 6 το πρωι.

Οποτε αναχωρηση απο Θεσσαλονικη γυρω στις 5 το αργοτερο(για να εχουμε φυγει μαζι με την πιθανη καθυστερηση γυρω στις 5.15)

Αν φτασουμε αργοτερα,θα κανουμε πολλη ωρα να περασουμε και θα χασουμε μια μερα σκι.

αν εχουμε πολλα ατομα απο Ν.Ελλαδα θα βαλουμε και λεωφορειο απο Αθηνα,αν οχι η μετακινηση θα γινει με αυτοκινητα ως την Θεσσαλονικη και απο κει με πουλμαν στο Bansko

ΑΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ...ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ?ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ?

ΣΚΙ...ΣΚΙ...ΣΚΙ....

Ειρήνη,

Καλησπέρα. :lol:

Μόλις χθές γύρισα από το Μπάνσκο, που είχα πάει με το δικό μου αμάξι :lol: .

Τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ από ότι ξέρατε για την Βουλγαρία του παρελθόντος :D . Το οδόστρωμα παρόλο που έχει μία μόνο λωρίδα, είναι σε άριστη κατάσταση (απλά πρέπει να πηγαίνεις κοντά στα όρια ταχύτητας) και ο δρόμος σπάνια έχει πολύ κίνηση. Το Μπάνσκο είναι μόλις 1:20' από τα σύνορα.

Το αμάξι μου στο χωριό των 12000 κατοίκων το αφησα (όπως και πέριση) στο πεζοδρόμιο :roll: το βράδι και :D ώ του θαύματος δεν το πείραξε κανείς :lol::lol::lol: .

Από την άλλη πλευρά, ναι υπάρχουν πρόθυμοι ταξιτζίδες στα σύνορα που σε πηγαίνουν στο μπάνσκο με 50 περίπου €. καιθ παίρνουν χαλαρά 5 άτομα στο ταξί.

Αυτά και σε περιμένουμε να σε ξαναδούμε σύντομα :lol: .

Slowly the Much Oil !!!

Αυτό που προτείνω να γίνει, είναι να ξεκινήσει ένα λεωφορείο από την Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής στις 12, να κάνει μια στάση Θεσ/νίκη στις 6 και να συνεχίσει για Βουλγαρία. Σας παρακαλώ συζητήστε το στην επόμενη συνάντησή σας στην Αθήνα και ενημερώστε εμένα ή τον serj για τυχόν ενστάσεις-αλλαγές.

με ενδιαφερει και εμενα η εκδρομη με εναν φιλο..

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Οπωσδήποτε ενδιαφέρομαι και εγώ, αρκεί να ξεκινήσει πουλμαν απο την Αθήνα.....

Του φευγάτου(ης) η μάνα δεν εκλαψε ποτέ!

KAI GO ENDIAFEROMAI AN EXEI APO ATHINA

APLA THA ITHELA NA XERO ORA EPISTROFHS KAI MERA

FILIKA

Ναι καλο ειναι να ξερουμε διοτι εγω θα ανεβαινα με δικο μου αυτοκ Θες/νικη αλλα πιστευω ειναι καλυτερο να παμε ολοι μαζι...

Να γνωρισω και κανεναν σας.... :lol::lol::lol:

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Λοιπον αυτο που εχω να επισημανω ειναι 2 πραγματα μια και ασχολουμαι με εκδρομες με πουλμαν αρκετα χρονια.....λοιπον το κοστος θα ειναι μεγαλο αν ανεβει πουλμαν απο Αθηνα και δεν εχει τουλαχιστον 30 ατομα

και επισης το ταξιδι με πουλμαν τοσες ωρες ειναι σκετη ταλαιπωρια δεδομενου οτι με τα ορια που εχουν βαλει στις εθνικες και με στασεις θα κανουμε πανω απο 11 ωρες για BAnsko απο Αθηνα.Με αυτοκινητο απο Αθηνα μεχρι Προμαχωνα το καναμε με λογικη ταχυτητα σε 7 ωρες,αν λοιπον το πουλμαν μπει και Θεσνικη και με το τελωνειο θα κανει ενα 12 ωρο μεχρι BAnsko αρα θα ειναι σαν κοτοπουλα οσοι πανε απο Αθηνα δεδομενου οτι στο Πουλμαν καποιος δεν μπορει να κοιμηθει ανετα.

Προτεινω εναλακτικη με τρενο μεχρι Θεσνικη και κοιμομαστε στην κλιναμαξα

Αλλα και 3ημερο απο Αθηνα για BAsnko παραειναι λιγο.....

Επιπλεον η τιμη για 3 ημερες 160 Ε ειναι αρκετα.....πρεπει να μας πει τι προσφερει με τοσα χρηματα.....φαγητο?γευμα?κλπ......

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Δεν πειράζει. Σιγά την ταλαιπωρία. Ταξιδέψτε δυό-τρείς ημέρες αλλά

τουλάχιστον θα κάνετε ski στο καλύτερο χ/κ των Βαλκανίων.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...

KAI GO EXO KANEI TO TAXIDI ARKETES FORES

3MERO MEXRI SANTASKI KALA EINAI

TORA AN XEKINHSO ME DIKO MOU AYTOKINHTO PX GIA THESSALONIKI MPORO NA METAFERO 1 H 2 ATOMA ME SNOWBOARD KATHOTI DEN EXO SXARA GIA SKI KAI TO TOYTOY EINAI COUPE

META PREPEI NA EXO NA AFHSO KAPOY ME ASFALEIA TO TOYTOY MOY

AN H ORA EPISTROFHS APO TO BANSKO EINAI AKATALLHLH PREPEI NA YPLOGISO KAI THN EPISTROFH 700 KM

TELIKA MHPOS AXIZEI NA PAO APEYTHEIAS ME TO DIKO MOU H KAI KAPOIA ALLH PAREA ME ALLO TOYTOY KAI NA TELEIOSEI TO THEMA

KAI NA MHN MPLEXOYME ME LEOFOREIO KATHOLOY

ANAMENOYME KAI THN ANALYSH TOY TI PERILAMBANEI TO EISHTHRIO

FILIKA

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ..ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙ Η ΜΕ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ..ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..

ΘΑ ΕΡΘΩ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ......ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ?

ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ....ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΝΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ..

ΣΚΙ...ΣΚΙ...ΣΚΙ....

Λοιπον τελεσιδικα,ισχυει η 1η ανακοινωση.

Το ξενοδοχειο ειναι 4 αστερων με πισινα σαουνα κτλ.

Αφορά διαμονη σε 2κλινα και περιλαμβανει πρωινο + 1 γευμα και μεταφορα απο Θεσσαλονικη στις 5 το πρωι .

Οποιοι ερθουν με δικο τους μεσο αφαιρουνται απο την τιμη 25ε.

Η τιμη αυτη των 160ε αφορα μονο τον συλλογο καθως για τα μη μελη πουλιεται απο το πρακτορειο 200ε.

Καθως η προθεσμια εχει ηδη παρελθει,η Τριτη ειναι η τελευταια μερα που μπορει καποιος να καταθεσει την προκαταβολη που ειναι 100ε

Απο κει και περα,η τιμη ανεβαινει στα επιπεδα που την πουλαει το πρακτορειο κανονικα

Τζίμας Στεργιος

Εθνικη Τρ. 839/742241-52

Πειραιως 5238-016821-076

Τηλ.2310.222-285

Λοιπον εμεις θα ανεβουμε απο Πεμπτη βραδυ(με τρενο μεχρι θεσνικη,φορτωμενα το αυτοκινητα στο τρενο)και απο εκει 4 ωρες οδικως μεχρι Bansko,θα κλεισουμε σε καποιο γειτονικο ξενοδοχειο τελευταια στιγμη μια και δεν ξερουμε ποσοι θα ειμαστε,(η επιλογη διαφορετικου γινετε γιατι θελουμε να ερθουμε με δικο μας μεταφορικο,να τρωμε στις απιστευτες ταβερνες στο Bansko και οχι τα τυποποιημενα κλασσικα των ξενοδοχιων....)Οποιος θελει να ερθει απο Αθηνα μπορει να επικοινωνησει μαζι μου

ΦΕΡΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.

ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ BANSKO ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ (ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΑΛΙΟΥ)

ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ :wink:

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

Εγώ είμαι έτοιμος..! διαβατήριο έτοιμο..! σανίδια έτοιμα... ρούχα έτοιμα, τσίπουρα έτοιμα... ελπίζω και η παρέα έτοιμη..! :D

2 FAST 4 U

ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..!

Εμενα η παρεα μου δεν ακολουθει αλλα εγω δεν πτωουμαι θα ακολουθησω μονος μου....και ειμαι ετοιμος διαθεση,τρελα,διαβατηριο,εξοπλισμος....για να γραψουν και ποιοι αλλοι θα ανεβουν να δουμε τι γινετε!!!

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Μακάρι να ήμουν κι εγώ έτοιμος αλλά δεν γίνεται! Ελπίζω του χρόνου να σας ακολουθήσω σε κάποια εκδρομή του εξωτερικού!

JAPOW!!!

εγω εβγαλα 2 διαβατηρια σε περιπτωση που το χασει κανεις να του δωσω ενα :D:D:lol::lol:

τρελεο εσυ θα θελεις και φορτηγο για να μεταφερεις το τσιπουρο :wink:

το εαυτο σου μην ξεχασουμε να παρουμε

φιλικα

Ετοιμοι ολοι!

Ετοιμος και ο tour guide!

την ερχομενη εβδομαδα θα μου στειλει η Βερα την λιστα για το ποιοι θα ειναι στο πουλμαν το οποιο θα ξεκινησει απο Αθηνα και θα ανεβει κατευθειαν BAnsko.

Προτεινονται ωρες 21.00 Flocafe Συγγρου

και 21.45 Απο Λαινοπουλο

Βολευουν ολους σας???

Επισης να κανετε μια προπονηση αυτην την εβδομαδα για να αυξησετε την φυσικη σας κατασταση!

Αντε με το καλο να πανε ολα!

ΣΑκη ετοιμασου για τρελες :shock::evil::evil:

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΑΧΝΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ :shock:

ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

ΦΙΛΙΚΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΑΧΝΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ  :P  

ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

ΦΙΛΙΚΑ

Ελα βρε..!!! Σπίτι μου..! :wink:

2 FAST 4 U

ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..!

Στην περιοχη του Φλοκαφε μπορεις να βρεις παρκινγκ πισω απο το Γυαλινο μουσικο θεατρο