ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 7, 2021 Άντε και σε λίγο ,θα τσουλαμε με την άδεια και του Χαρδαλιά :-) την πέσαμε από τώρα στη θάλασσα; Καλό καλοκαίρι λέμε όταν κάνουμε το τελευταίο μας σκι, όχι το πρώτο μας μπάνιο! Από Κυριακή σαν να δροσίζει, γιατί είναι κάπως να αναβω την ψύξη στην επιστροφή από σκι:-) το θέμα είναι ότι ξεκινάει και το μελτέμι, και το δίλημμα κιτε 'η σκι ,είμαι μεγάλο. Θέλω να τσουλησω μια τελευταία, με όσο καλύτερες συνθήκες γίνεται, θα κρατήσει η δροσουλα μέχρι το άλλο ΣΚ που δεν θα χει αέρα , διλήμματα και θα μπορώ να σκιαρω επιτέλους νόμιμα; 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 14, 2021 Καλό καλοκαίρι πλέον με το πρώτο νόμιμο 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 21, 2021 Βιάστηκα να πω καλό καλοκαίρι.....αν δεν τσιγγουνευομουν το PCR , πούδρες θα κάνα σήμερα!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post Posted May 21, 2021 3 hours ago, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ said: Βιάστηκα να πω καλό καλοκαίρι.....αν δεν τσιγγουνευομουν το PCR , πούδρες θα κάνα σήμερα!! Θα ανεβω αυριο με ορειβατικο κατα κει.. αμα ψηνεσαι στειλε pm 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 21, 2021 Θα ανεβω αυριο με ορειβατικο κατα κει.. αμα ψηνεσαι στειλε pmΒρε καταψήνομαι, για το 60αρι του PCR δεν ψήνομαι:-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post Posted May 21, 2021 1 hour ago, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ said: 3 hours ago, TJohn said: Θα ανεβω αυριο με ορειβατικο κατα κει.. αμα ψηνεσαι στειλε pm Βρε καταψήνομαι, για το 60αρι του PCR δεν ψήνομαι:-) Να εμβολιαστεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 21, 2021 Να εμβολιαστεις [emoji6]Ήρθε η ώρα μου, Δευτέρα ελευθερωνομαι :-) τα χιόνια ομως δεν τα προλαβαίνω :-( προσπαθούσα να εξηγήσω στo gov.gr ότι θέλω πιο νωρίς εμβόλιο να προλάβω χιόνια στο Πιρίν, αλλά δεν.... Πριν λίγες μέρες που ψάχναμε τις τελευταίες χιονουρες φαλακρό, το έβλεπα κάτασπρο με φουλ χιονοκαλυψη, και τρέχανε τα σάλια μου, τι χάνω φέτος! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 23, 2021 https://www.connexionfrance.com/French-news/French-ski-station-to-open-for-two-day-season-after-unusual-snowfall 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post Posted May 24, 2021 Malyovitsa (Rila) προχθες 22 Μαη! 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 25, 2021 Malyovitsa (Rila) προχθες 22 Μαη!Πωωωωω εκεί θα έχει [emoji472] και τον Ιούνιο! Δεν μαφησε η γυναίκα μου, να κάνω το Johnson, θα ήμουν έτοιμος για Ιούνιο :-) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites