GiGi 3,475 Report post Posted February 18, 2022 Πωλείται Elan Amphibio 12, έτους 2014.Υψος σκι :1,76Sidecut :125-74-104Radius: 15,7 mΤιμή : 230 euro Έχει γράψει γύρω στις 30 ημέρες σκι, προσεκτική συντήρηση από τους καλύτερους και είναι σε πολύ πολύ καλή κατάσταση, μιας και είμαι εμμονικος με τον εξοπλισμό μου. Γρατζουνιές λίγες και ασήμαντες. Επίσης μόλις παρελήφθη από service (ακμές-κερωμα). Πωλειται λόγω του ότι έχω αγοράσει αλλά 2 σκι, πολύ πιο ειδικά (slalom κ off piste) και έτσι χάνει το νόημα του να το κρατησω, δεδομένου ότι είναι κρίμα να γίνει πετροσκι, σε τόσο καλή κατάσταση που βρίσκεται και δυστυχώς δεν κάνω τόσες πολλές μέρες σκι για να δικαιολογείται τρίτο ζευγάρι. Λίγα λόγια για το σκι. Είναι ένα all around πέδιλο, που σύμφωνα με την εταιρεία απευθύνεται σε μέσο επίπεδο και άνω. Ανταποκρίνεται πολύ καλά από παγωμένη πίστα έως μπαχαλοχιονα, ανοιξιάτικα, ακόμα και σχετικά ρηχή πούδρα. Διαθέτει ξύλινο πυρήνα (woodcore) με ενίσχυση ενός φύλλου Ti. Κατασκευαστικα αντιστοιχεί στο τωρινό amphibio 14 της Elan. Στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ εύκολο σκι, που δεν πρόκειται να τρομάξει ακόμα και αρχάριο. Μπορεί να το αγοράσει απο αρχάριος που θέλει ένα σκι για να τον βοηθήσει να εξελιχθεί, χωρίς να τον τρομάξει ποτέ η προχωρημένος (advanced level) σαν ένα easy cruise carving ski. Έχει την τεχνολογία amphibio, με την οποία οι εσωτερικές πλευρές των σκι είναι full camber (σταθερότητα και καλό grip) και οι εξωτερικές πλευρές full rocker (εύκολο στρίψιμο). Γι'αυτο βγαίνει σαν "δεξί-αριστερό". Και στρίβει με τη σκέψη. Επίσης είναι πολύ σταθερό σε αυξημένες ταχύτητες, ενώ δεν λέει "όχι" σε απάτητα που δεν είναι δύσκολα. Είτε μαλακα, είτε σκληρά. Επίσης οι δέστρες του ρυθμίζονται πανεύκολα, χάριν στην επαναστατική τεχνολογία τους. Συνιστώμενο ύψος αναβάτη > 1,81, αναλόγως το επίπεδο. Γιώργος 6944475902Περιοχή : Μαρούσι 3 Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 9, 2022 Μιας και μου ζητήθηκε, ανεβάζω φωτος από τις ακμές.Δεν φέρουν κανένα χτύπημα και έχουν πολύ "ψωμί".Τα σκι είναι ακόμα διαθέσιμα. Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 11, 2022 Νέα τιμή. 230 ευρώ Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted April 14, 2022 Τα ski πωλήθηκαν. Το θέμα μπορεί να κλειδώσει. Ευχαριστώ 1 Share this post Link to post Share on other sites