Guest Report post Posted January 11, 2004 Παιδιά, έχει κανείς πληροφορίες για τα Rossignol RPM 70; Τα έχω βρει σε καλή τιμή και λέω να τα πάρω.Οτι ξέρετε , καλοδεχούμενο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 11, 2004 Τα πέδιλα που αναφέρεις(rpm 70) ανήκουν στη σειρά cross.Δηλαδή αναταγωνιστικά των atomic sx9,Volkl supersport 4 stars,Dynastar SkiCross9. Σύμφωνα με το περιοδικό SKI and snowboard κρίνονται πολύ καλά πέδιλα στην κατηγορία advanced cross skis. Καμία σχέση με τα περσινά rpm. Διακρίνονται σε σταθερότητα,στις ανοιχτές στροφές,στην υψηλή ταχύτητα και τη ζωντάνια στην κίνηση. Προσωπικά μου έχουν κάνει εντύπωση και νομίζω ότι η Rossignol πρέπει να έβαλε μυαλό από την περσινή κατάντια της ίδιας σειράς,που αν και ήταν καλό πέδιλο,δε νομίζω να συγκινούσε τους cross riders. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
GiannisV 5 Report post Posted January 11, 2004 Εχω τα RPM 90 του 2004. Το πέδιλο μοιάζει να είναι GS, αν και το δίνουν skicross. ΠΟΛΛΑ ΓΚΑΖΙΑ και πολύ ήρεμα. Αποροφά τους κραδασμούς πάρα πολύ καλά, αλλά δεν κάνει και πολύ για κοντές σλάλομ στροφές. Ωράιο πέδιλο αλλά για χιονοδρομικά με αρκετό έως πολύ χώρο. Κάτι τέτοιο αλλά λιγο πιό μαλακό ειναι και το RPM70. Νομίζω ότι και τα δύο είναι κάπως "ειδικά" πέδιλα και οχι γενικής χρήσης. Από όλα τα άλλα πέδιλα (κυρίως λόγω μικρού cidecut) είναι αυτά που συγχωρούνε περισσότερο τη παλιά τεχνική επιτρέποντας περισσότερο skid από τα πιο carving πέδιλα. Μην το πάρεις μικρότερο από 1.70 :-) GiannisV Quote Ποτέ δεν ξέρεις, μέχρι...να μάθεις.! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted January 11, 2004 Εχω τα RPM 90 του 2004.Το πέδιλο μοιάζει να είναι GS, αν και το δίνουν skicross. ΠΟΛΛΑ ΓΚΑΖΙΑ και πολύ ήρεμα. Αποροφά τους κραδασμούς πάρα πολύ καλά, αλλά δεν κάνει και πολύ για κοντές σλάλομ στροφές. Ωράιο πέδιλο αλλά για χιονοδρομικά με αρκετό έως πολύ χώρο. Κάτι τέτοιο αλλά λιγο πιό μαλακό ειναι και το RPM70. Νομίζω ότι και τα δύο είναι κάπως "ειδικά" πέδιλα και οχι γενικής χρήσης. Από όλα τα άλλα πέδιλα (κυρίως λόγω μικρού cidecut) είναι αυτά που συγχωρούνε περισσότερο τη παλιά τεχνική επιτρέποντας περισσότερο skid από τα πιο carving πέδιλα. Μην το πάρεις μικρότερο από 1.70 :-) GiannisV ... γιατί την κάθε απάντηση τη γράφεις τρεις φορές?? για καλύτερη εμπέδωση??? Αν δε βαριέσαι πες μου κι εμένα για το "Οmegacarve9" ή το "8άρι"[περιττό που το επισημαίνω για εσένα αλλά είναι DYNASTAR] Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
GiannisV 5 Report post Posted January 11, 2004 Sorry gia tis polles apantiseis alla kati diavoliko ginetai. (kai me ehei eknevrisei). Mallon den vgeno sosta apo tin diadikasia tis apantisis :oops: :oops: :oops: Gia ta sigekrimena dynastar den ksero polla pragmata alla genika i dynastar ehei poli oraia aisthisi otan tsoulas meta ta ski tis. Ehei enas filos ta 09. Tha ta valo kai tha sou po. GiannisV Quote Ποτέ δεν ξέρεις, μέχρι...να μάθεις.! Share this post Link to post Share on other sites