Aristomenis 1 Report post Posted January 14, 2005 Την Τρίτη το μεσημέρι σπάσαμε το ρεκόρ ταυτόχρονης προσέλευσης χρηστών, κάτι το οποίο δεν σχολιάστηκε νομίζω.... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 14, 2005 ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ 30αρι! ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ χεχεχεχε :twisted: :twisted: :twisted: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted January 14, 2005 Nα κλεισουμε ενα ραντεβου....Να μπουμε ολοι μαζι!!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted January 15, 2005 Ναι, ρε παιδιά, εγώ μπαίνω κάθε μέρα αλλά νυχτερινές ώρες. Πεστε μέρα και ώρα να μπω να δω λαό να πληκτρολογεί! Δευτέρα 4 το απόγευμα καλά είναι? Ο περισσότεροι από το γραφείο μπαίνετε, την ώρα που χαλαρώνει η δουλειά, μου φαίνεται, έτσι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 15, 2005 Μην προκαλέσετε κανένα μπάχαλο... Γιατί όταν υπάρχει μεγάλη ταυτόχρονη επισκεψιμότητα, το internet κολλάει και η σελίδα αργεί να κατεβεί (παίζει και να μην εμφανιστεί καθόλου) Εμένα μου έχει τύχει στο site που βρισκόμαστε! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted January 16, 2005 Μην προκαλέσετε κανένα μπάχαλο...Γιατί όταν υπάρχει μεγάλη ταυτόχρονη επισκεψιμότητα, το internet κολλάει και η σελίδα αργεί να κατεβεί (παίζει και να μην εμφανιστεί καθόλου) Εμένα μου έχει τύχει στο site που βρισκόμαστε! μαλλον εσυ ειχες το προβλημα... το site φιλοξενειτε σε πολυ καλο datacenter και ενα απο πιο γρηγορα στην ελλαδα... ( pointer ακους ... θελω ποσοστα διαφημισης... ) Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 16, 2005 Τεσπά, εγώ δεν πτοούμαι όταν γίνεται αυτό! :wink: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 17, 2005 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/01 ΣΤΙΣ 4:00 (ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ :wink: ) Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 17, 2005 Μολις ξανασπασαμε το ρεκορ μας.. (αντε κ στο παγκοσμιο) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 2, 2005 Σημερα φυγαμε επιτελους απο το περσινο 50αρι και ...παμε για αλλα. Αν και στο καινουριο site ειναι λιγο πλασματικο το νουμερο,γιατι μετραει τα τελευταια 15 λεπτα και οχι στιγμιαια οπως στο παλιο. Τελος παντων,56 καναμε σημερα και οπως ειπα παμε γιαλλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites