zak_cha 1 Report post Posted December 20, 2023 Τη καλησπέρα μου στην ομάδα Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να τροποποιήσω στην Αθήνα μπότες σκι? Θέλω αφαιρέσω υλικό και να ανοίξω λίγο το κέλυφος έτσι ώστε να διορθώσω το μούδιασμα στα δάχτυλα και τις πατούσες που προκύπτει μετά απο ώρα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted December 20, 2023 Καλησπέρα, ο Γεράσιμος στο σέρβις του Κλαουδάτου στο Χαλάνδρι σίγουρα έχει τη γνώση (έχω δει να το κάνει σε μπότα ορειβατικού σκι). Φυσικά όπως φαντάζομαι θα σου πει και ο ίδιος ή όποιος άλλος τεχνίτης το αναλάβει, υπάρχει κίνδυνος να αλλοιώσεις σημαντικά την αντοχή των υλικών και συνολικά της μπότας με τέτοιες παρεμβάσεις. Πάντως ότι γίνεται, γίνεται! 3 Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 22, 2023 Οι τρόποι είναι δυο! Ο απόκοτα αποτελεσματικός ομος είναι με σβούρα κι και τροχό να το ξύσεις από μέσα,για αυτό ο μάστορας πρέπει να ξέρει τι κάνει,η μπότα πρέπει να ανοιχτεί με ζώνες και ιμάντες ,και μην νομίζεις ότι τα είναι πολύ μεγάλη η διαφορά ! το άλλο που μπορείς να κανείς είναι να την ζεστάνει με καλούπι και να την κριοσει μετά ,θα τα νιώσεις καλιτερα,απλά μπορεί να ξανασφιξουν αργότερα και είναι πολύ πιο εβαλοτες ,δεν έχουν την δύναμη και την ανάδοχη Quote Share this post Link to post Share on other sites