zap2000gr 0 Report post Posted January 18, 2005 Κι εγώ με την σχολή έφαγα πακέτο και πρέπει οπωσδήποτε να πάω αυριο στην γραμματεία, που είναι ανοιχτή όποτε της @#$%#@%$. Όσοι πάτε αύριο καλή διασκέδαση και κάντε και καμιά κατεβασιά για εμάς που τρώμε την εξεταστική στη μάπα, την πιο ακατάλληλη εποχή Κυριακή (αν όχι Σάββατο) θα είμαι πάνω. Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 18, 2005 Αν θελεις παρε με στο 6937221869 θα ανεβω ΠΑρνηθα να πιασω χιονακι και θα παρω και τα πεδιλα μαζι μου γιατι με τοσο χιονι δεν αποκλειω να κανω καμια καλη καταβαση! Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 19, 2005 Tελικά ποιός ανέβηκε σήμερα; Καιρός, χιόνι; Δεν μπορούσα να έρθω τελικά και να γνωρίσω μερικούς από σας και θα ζητήσσω συγνώμη από την Lily που μάλλον ανέβηκε στο πούλμαν και περίμενε να δει έναν από το forum Φαίνεται ότι την έχασα την μέρα... Απ`ότι ακούω, ήταν καλός ο καιρός σήμερα. Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted January 19, 2005 Οι καθηγητές κάνουν απεργία και χάνω το μάθημα που θα έγραφα Παρασκευή Οπότε...ακούω, ποιός σχεδιάζει να ανέβει Παρασκευή?? Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 19, 2005 Kι εγώ χάνω το μάθημα που γράφω Παρασκευή. Και αφού άκουσα ότι θα είναι καλός ο καιρός, λέω να ανεβώ. Αλλά πάλι εξαρτάται... Θα δείξει Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 19, 2005 Μου αρέσει που η συγκεκριμένη ενότητα έχει τουλάχιστο 54 δημοσιεύσεις με θέμα(από τους περισσότερους ) ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.Ναι καλά μην σπρώχνεστε.Στο Λαϊνόπουλο ήμουν μόνος σε σημείο να πιστεψω ότι έκανα λάθος την πλατεία.Τέλος πάντων στο βουνό βρήκα τον makalu τον Βασίλη τον j και την μοναξιά μας. Καιρός μια ηλιοφάνεια μια πυκνή συννξεφιά και ομίχλη Αρκετός αέρας θερμοκρασία περίπου -5 τρομερό χιόνι απάτητο μέσα στις πίστες όπου έπεφταν και οι περισσότερες τούμπες. Ειδικά στον Οδυσσέα αν έπεφτες δεν σε έβρισκαν γιατί ήσουν θαμένος στην πούδρα.Ανοιχτός Αίολος Τηλέμαχος Περικλής Ηρακλής και θα έλεγα αρκετός κόσμος.Νομίζω μια από τις πιο αξιόλογες επισκέψεις μου στο βουνό . Άρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted January 19, 2005 ΄΄Οντως λαλακία αυτό, να πας και να περιμένεις μόνος σου. Πάντως σας αποζημίωσε το βουνό απ' ό,τι κατάλαβα. Εγώ την Παρασκευή στάνταρ Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 19, 2005 Όταν προγραμματίζεται κάποια εξόρμηση, γίνονται κατάλογοι με ονόματα αυτών που θα έρθουν. Είναι αστείο τελικά κανένα όνομα να μην είναι στο ραντεβού... :twisted: Τελικά άκυρο από μένα για Παρασκευή. Κυριακή φαίνεται πιο φορμαρισμένος ο καιρός :wink: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted January 19, 2005 γιατί το λες αυτό? Αφού για Παρασκευή πρωί προβλέπει πολύ καθαρό καιρό και χωρίς ανέμους (ε, εντάξει, κανα δυο συνεφάκια να περάσουν το πολύ).Και αύριο που θα είναι χειρότερα, θα λειτουργούν σχεδόν όλοι οι αναβατήρες. Ξανασκέψου το Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 19, 2005 Δυστυχώς φίλε, την Παρασκευή έχω δουλειές... Μόνο Σαββατοκύριακο μπορώ και προτιμώ την Κυριακή Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
best-ever 1 Report post Posted January 20, 2005 Μετα την χτεσινη απιστευτη εμπειρια ελκηθρου στην απιστευτη παρνηθα με το απιστευτο 1.5 μετρο χιονιου 80 , μου ανοιξε η ορεξη και δεδομενου του καλου καιρου που φαινεται για παρασκευη, η αποφαση μου ειναι 100% σιγουρη. μονο που σκεπτομαι την λιακαδα στην εξοχικη κατοικια των ολυμπιων θεων και τον βιασμο της Σαχαρα under the suuuuun.... μου ερχεται ζαλαδα.... Με car or ski bus , doesn't matter ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΕΒΩ Υ.Γ.20 ΠΟΝΤΟΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ........... :roll: :roll: ποιος το σκεφτεται ακομη?? Quote Β16Α rulezzzz Share this post Link to post Share on other sites
geoxk 0 Report post Posted January 20, 2005 καλημερα everybody! ανεβηκα χθες με auto με φιλους. η παρεα μου πηγε για ορειβατικο και εγω πιστα. καποιες στιγμες στον ηρακλη πανω ειχε αρκετη ομιχλη και τρελο αερα, αλλα η πιστα ηταν αψογη. σε καποια σημεια βεβαια ηταν παγωμενη (περικλης αριστερα) αλλα δεν εχω κ την τρελη εμπειρια για να κρινω το πεδιο. παντως καταφχαριστηθηκα σκ, δουλεψα πολυ τεχνικη, εφαγα 2-3 τουμπες λογω αλλαγης πεδιου (πατημενο-απατητο). συμφωνω με τον arisk για τον κοσμο, μαλον πολυς αλλα ειμαστε ολοι διψασμενοι!! κριμα για αυτους που δεν μπορεσαν να ερθουν κ ευχομαι συντομα να βρεθουμε πανω. αν γνωριζει καποιος να μου πει που μπορω να επισκευασω τη σαλοπετα μου (μεμβρανη) η σε ποια ενοτητα θα μπορεσω να βρω πληροφοριες thnx in adv Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted January 20, 2005 τζάμπα η [ελαφρώς αργοπορημένη] στάση στο Λαϊνόπουλο. ένας θιασσώτης της χθεσινής Τετάρτης απάντησε νυσταγμένος το τηλέφωνό του αμέσως μετά... και χάσατε αξιόλογη μέρα. Ας είναι καλά οι λίστες Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted January 20, 2005 Λοιπόν, αύριο 5:35 παίρνω skibus από Γερμανό Μαρούσι.Όποιος άλλος πάει πείτε το να βρεθούμε. Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted January 20, 2005 Και εγώ αύριο απάνω με το αμάξι μου. 2 Θέσεις ελεύθερες για όποιον θέλει. Όποιος είναι ας βάλει post εδώ ή ας μου στείλει p.m. (Μετά τις 12 έχω πέσει για τρελό ύπνο) Επίσης θα συναντηθούμε με Γιώργο (best-ever) για να ανέβουμε convoy αυτοκινήτων. Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο " του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted January 20, 2005 Κανείς δεν θέλει....μαζί σου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted January 20, 2005 Panios αν υπάρχει θέση ευχαρίστως έρχομαι Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted January 21, 2005 Την Τετάρτη ήμουν κι εγώ εκεί και πέρασα πολύ καλά. Πολύ ωραίο σκι, πολύ καλή παρέα, ήμασταν κάμποσοι τελικά, αλλά από τη λίστα είχαμε πολλές ...διαρροές. Δεν αναφέρω ονομαστικά ποιους συνάντησα γιατί κάποιοι μπορεί να είχαν ανέβει ινκόγκνιτο . Arisk και geoxk κρίμα που δεν σας είδα. Και στο ski bus ούτε που την κατάλαβα τη διαδρομή, αφού επί 4 ώρες :oops: ζάλισα στο μπούρου μπούρου τον panossio (τον ευχαριστώ για την υπομονή του) . Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 21, 2005 Λέγετε ρε παιδιά, πώς ήταν σήμερα στο βουνό; Άπαιχτα; Έχασα την όλη φάση; Καταραμένε γιατρέ που μου`βαλες ραντευού σήμερα... Πότε θα δω χιόνι; (η πρώτη φορά ήταν για πέταμα :roll: ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted January 21, 2005 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 22/01/05 ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ :ΠΙΘΑΝΗ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ : ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ -5 ΒΑΘΜΟΥΣ ANEMOI :ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΣ 6-7 ΜΠΟΦΟΡ ΟΜΙΧΛΗ : ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΚΙ ήηηηηηηη αυριο???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
d45 0 Report post Posted January 21, 2005 εγώ αύριο θα ανέβω φαλακρό. Αν και δεν έχει το χιόνι που έχει Πήλιο και Καλάβρυτα αλλά θέλω να ελπίζω πως θα κάνω εστω και λιγο σκι.Καλά να περάσετε όσοι θα πάτε Πήλιο καλάβρυτα κτλ. Ελπιζω να θαφτουμε στο χιονι. Quote ski 2008 *-*d45*-* Τελικά θέλω να γίνω Tsikita όταν μπορέσω.... Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!! Share this post Link to post Share on other sites
panossio 1 Report post Posted January 21, 2005 Αγαπητοί φίλοι το βουνό ήταν υπέροχο το χιονι φρέσκο! ο κόσμος ήταν πολύ λιγότερος απο την Τετάρτη, ουρές πολύ πολύ μικρές και νομίζω οτι ήταν ανοιχτό το lift διασύνδεσης Φτερόλακας-Κελάρια! Είχαν καλυφθεί οι περισότερες πέτρες και ο καιρός Θαυμάσιος Πολύ καλύτερα απο την Τετάρτη Βρεθήκαμε πολλοί "snowclubites" επάνω! Και μετά απο τρελλό ski- snowboard κλασικά πήγαμε για μάσα στην "Καλιφόρνια" μερικές φώτο αλλα δεν μπορούν να περιγράψουν την ομορφιά!!!!!!!! Το μπλέ που φαίνεται ανάμεσα απο τα σύνεφφα και τα βουνά ειναι ουρανός μην σας ξεγελάει το χρώμα!! Πολλοί κατεβένοντας απο τον Ηρακλή λέγανε "κοίτα φαίνεται η Θάλασσα απο εδώ " Μιλαμε για τρελά γελια !!¨ :D :D Και μία φώτο κοντά στο χιονοδρομικό αλλά ακατάλληλη για μικρά!:oops: :oops: Που δίχνει οτι το σκι και το "ξεσκί" δεν είναι προνόμιο ανθρώπων αλλά.... :wink: http://www.imagehosting.us/imagehosting/sh....jpg/?id=160769 Εάν νομίζεται οτι προσβάλει την ηθική σας μην κανετε κλικ στο άνω link! :twisted: Αυτά τα ολίγα Παναγιώτης Υ.Γ. Πραγματικά χάρηκα που γνώρισα απο κοντά πολύ αξιολογα παιδιά απο το club! Quote Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει. μέτρον άριστον awmn #2033 iwn #96 Share this post Link to post Share on other sites
flat 28 Report post Posted January 21, 2005 To σαββατοκύριακο θα ανέβω και εγώ παρνασσό.Υπάρχει κάποιος τρόπος να συναντήσω άλλα μέλη? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted January 21, 2005 Πολύ καλή μέρα σήμερα στον Παρνασσό μέχρι τις 12:30. Μετά οι πίστες λόγω υψηλών θερμοκρασιών μετατράπηκαν σε "χωράφια" και σταμάτησε η αναζήτηση της τεχνικής και αρχίσανε οι βουτιές και τα χαροπαλέματα. Για αυτό άλλωστε και φύγαμε νωρίς (2:30) και πήγαμε Αμφίκλεια για φαγητό. Highliights της ημέρας: Τα παντιλίκια του Rav4 Group στην ανάβαση για Παρνασσό (στο δρόμο από Λειβάδι) με πρωταγωνιστή τον Best Ever (υπάρχει και σχετικό video). Παρόμοια παντιλίκια στις 8:00 στο parking (4&5 αυτοκίνητο που πάτησε πόδι είμασταν). Έξοδο σε βαρύ απάτητο χιόνι στην πλευρά του Οδυσσέα (με makalu & Best Ever) Κατάβαση της 6 στη Φτερόλακκα (χωράφι σκέτο, απάτητη, με τοίχους χιονιού 50 πόντους. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) Τσακωμοί στις ουρές με αγενέστατες, χοντρές, "δασκάλες" του σκι Εν γένει, πλάκα είχε σήμερα. Χάρηκα που γνώρισα τους Παναγιώτη (Panossio) και Γιάννη (Zap2000gr). Τα ξαναλέμε στα βουνά :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 21, 2005 ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ Μετανιώνω την ώρα την πικρή που έγινε το αντευού μου με τον γιατρό σήμερα Ήταν ανάγκη ο κωλογιατρός να ήταν διαθέσημος σημερα, όταν ήμουν δις διψασμένος για πούδρα; Γιατί;;;;;;;;;;;;;;; ΥΓ: Άντε παιδιά, την γλυτώσατε, την επόμενη φορά δε θα με πιάνει κανείς Θα κατεβαίνω πίστες επί 7 ολόκρηρες ώρες Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites