Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
KonstantinosV

Διευθυντές χιονδρομικών κέντρων...

Recommended Posts

Καλημέρα σας. Μόλις επέστρεψα στο γραφείο μου και είπα να ανοίξω τον υπολογοστή να δώ αν θα κάνουμε σκι επιτέλους οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης! Ανοίγοντας λοιπόν την σελίδα του snowclub είδα (όπως βλέπω εδώ και καιρό βέβαια) τη φωτογραφία με τους διευθυντές των χιονοδρομικών κέντρων. Καθήμενοι γραβατωμένοι (προς θεού δεν έχω πρόβλημα με τη γραβάτα και εγώ φοράω στη δουλειά) με τα πούρα - τσιγαράκια και ξέρετε τώρα κρασάκι κανένα αγριογούρουνο ή σφυρίδα και οι λοιπές γνωστές γκλαμουρίστικες ιστορίες. Όλα καλά δεν λέω ούτε έχω πρόβλημα με τα καλά εστιατόρια και ακριβά φαγητά. Να ρωτήσω όμως ρε παιδιά. Οι αξιότιμοι κατά τα άλλα διευθυντές των χ.κ. έχουν φορέσει ποτέ τους πέδιλα? Κάνουν ή έκαναν ski - snowboard στη ζωή τους? Και αν όχι τότε τί παριστάνουν εκεί. Ναι μπορεί να το λέω λίγο σκληρά αλά τί παριστάνουν? Αν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο της επιχείρησης πάει έκλεισε ή αν δεν κλείσει οι πελάτες θα γκρινιάζουν. Ένας οικογενειακός φίλος με τεράστια περιουσία - επιχειρηματίας μου είπε." Κώστα εγώ ξεκίνησα από εργάτης ο πατέρας μου στο εργοστάσιο με είχε με ένα μισθό και πέρασα από όλα τα πόστα, εργάτης, προϊστάμενος , από γραφεία και τώρα διευθυντής της επιχείρησης η οποία είναι στο χρηματιστήριο παρακαλώ.

Επαναλαμβάνω λοιπόν αν οι κύριοι της φωτογραφίας δεν ξέρουν τι θα πεί χιονοδρομία τότε τί κάνουν?Ποιός τους έβαλε και γιατί? Να κινδυνεύσω να απαντήσω? Απαντώ λοιπόν και λέω πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κάνουν όλα αυτά για τα οποία τόσο καιρό εκθετουμε τα παράπονά μας.

Θα ήθελα πραγματικά να σχολιαστεί η φωτό καλοπροαίρετα.

Φιλικά, konstantinosV

Φιλε μου στην χωρα που ζουμε ποιος Δημισιος Υπολληλος κανει την δουλεια του σωστα....

ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.....

Παλι καλα που εχουμε και εδω μερικες.....

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Όπως :?:

ΠΑΝΟΣ ΔΡΙΒΑΣ

...

Όπως :?:

ΠΑΝΟΣ ΔΡΙΒΑΣ

Ίσως ο μοναδικός που κάνει σωστά την δουλειά του

JAPOW!!!

Ένας τεχνοκράτης μπορεί κάλλιστα να σου φτιάξει ένα υπέροχο γήπεδο χωρίς ο ίδιος να παίζει μπάλα. Ένας διευθυντής χιονοδρομικού μπορεί κάλλιστα να κάνει σωστά την δουλειά του χωρίς να είναι χιονοδρόμος. Ο ρόλος του είναι καθαρά οργανωτικός.

Make Parnassos Great Again!

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου. Πιστεύω ότι αν κάτι δεν το αγαπάς και δεν το γνωρίζεις δεν κάνεις τίποτα. Θα αποτύχεις. Αν δεν ξέρω το εμπόριο και την αγορά ρούχων π.χ. πώς θα μπορέσω να διοικήσω ένα κατάστημα ρούχων με τόσο ανταγωνισμό. Έτσι έναν διευθυντή χ.κ. που δεν έχει κάνει σκι ή snowboard όλοι οι υπάλληλοι θα τον δουλεόυν. και τί θέλω να πώ. Προσωπικά όταν πάω στα Πηγάδια τα οποία υπερλατρεύω σαν χ.κ. διαμαρτύρομαι πολλές φορές γιατί η κεντρική ιδίως είναι γεμάτη βουναλάκια, πάς να αναπτύξεις ταχύτητα και κινδυνεύει να κάνεις πτύση. Αν λοιπόν ο διευθυντής δεν μπορέι να κατέβει την πίστα, του λέει ο υπάλληλος "Εντάξει αφεντικό την στρώσαμε την πίστα" αλλά αν δεν πάει ο ίδιος να δει τι γίνεται δεν θα καταλάβει και θα νομίζει ότι όλα είναι καλά. Ο διευθυντής σούπερ μάρκετ αν δεν πάει ανάμεσα από τα ράφια να δει πως είναι, αν δε μπεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και στις απαιτήσεις του τότε πιστεύω ότι η επιχείρηση δεν θα έχει μέλλον. Ένα χ.κ. έχει πολλές απαιτήσεις που προκύπτουν από το γεγονός ότι έχει να κάνει με ένα απίστευτα τεχνικό άθλημα που επηρεάζεται από πολλόυς παράγοντες( κλίση, ποιότητα χιονιού, στρώσιμο, αέρας, πλάτος πίστας κλπ.) και η διοίκησή του πιστεύω ότι δεν γίνεται από τα γραφεία και τα εστιατόρια

Πάντα οι απόψεις μου είναι προσωπικές και δεν ζητάω από κανένα να τις ενστερνιστεί προς θεού. Άλλωστε συμμετέχω στην συζήτηση γιατί πιστεύω ότι διάλογος μόνο καλό μπορέι να κάνει.

Φιλικά, konstantinosV

Ο προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναικός έχει παίξει ποτέ μπάσκετ :?: :?: :?:

H απάντηση είναι δυστυχώς καταφατική ;) 80

JAPOW!!!

Ένας τεχνοκράτης μπορεί κάλλιστα να σου φτιάξει ένα υπέροχο γήπεδο χωρίς ο ίδιος να παίζει μπάλα. Ένας διευθυντής χιονοδρομικού μπορεί κάλλιστα να κάνει σωστά την δουλειά του χωρίς να είναι χιονοδρόμος. Ο ρόλος του είναι καθαρά οργανωτικός.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Βασικό όμως είναι να επανδρώσει την ομάδα του ή να έχει συμβούλους που να γνωρίζουν το αντικείμενο.

H απάντηση είναι δυστυχώς καταφατική :):)

Και έπρεπε να απαντήσεις :?: :oops: :oops: :oops:

k001e

Βασικό όμως είναι να επανδρώσει την ομάδα του ή να έχει συμβούλους που να γνωρίζουν το αντικείμενο.

Ο ρόλος του διευθυντή μήπως είναι αυτός ακριβώς.

Δηλαδή του συμβούλου;

Μήπως ο ρόλος του οργανωτή όπως έγραψε ο Χρήστος Λάππας επαφίεται στον ιδιοκτήτη, νομάρχη δήμαρχο κλπ;

Στις εξερεσεις συμφωνω...

Οτι δουλεια και να κανεις για να την κανεις σωστα πρεπει να το αγαπας και εχεις επαθη με το αντικειμενο αυτο..

Αν δεν το κανεις και σε ενδιαφερουν μονο τα λεφτουδακια που βαζεις στην τσεπη σου Απετυχες.....

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

... σε όσα προανέφερα προσθέτω (και υπό την ιδιότητά μου ως νομικός). Λέγοντας διευθυντής μιας ανώνυμης εταιρίας, όπως είναι τα χιονοδρομικά κέντρα, εννοείται ο διευθύνων σύμβουλος που είναι μέλος του δ.σ. της εταιρίας. Είναι δηλαδή εξορισμού σύμβουλος. Η επιλογή του όπως και των λοιπών μελών του δ.σ. γίνεται από του ιδιοκτήτες της α.ε. δηλαδή του μετόχους.

Φιλικά, KonstantinosV.

Πάντως φίλε Κωσταντίνε αυτοί στην φωτογραφία δεν μου φαίνονται για σύμβουλοι που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο.

Και έχεις δίκιο που επισήμανες το θέμα.

Αλλά ποιος ασχολείται;

φιλε κωσταντινε και απο μενα μπραβο που αναφερθηκες στην φωτο.

εχεις δικιο σε οτι γραφεις,

και εγω καθε φορα που μπαινω στο site και βλεπω ''φατσα καρτα'' ολους αυτους τους κυριους,κουστουμαρισμενους και αραχτους, μου χαλαει η διαθεση !!!