zeto 2 Report post Posted January 12, 2004 Μια και η εξεταστικη αρχιζει σε λιγο καιρο ειπαμε να ανεβουμε την παρασκευη ολοι στον Παρνασσο( Ειπαμε να κανουμε μια καλη καθημερινη εξορμηση Ελπιζουμε να μην το μαθει ο Μικ και πιασει κακοκαιρια :!: :twisted: Πλακα κανω Μιχαλακη ,αν μπορεις παρε αδεια και θα πεισω την Ευδοξια να ερθει να μαθει σκιιι!!!Φαντασου τι εχω να της ταξω,,,,...... Ποιοι απο το φορουμ ειναι για παρνασσο να στειλουν μηνυμα!!! Ζοχ εισαι μεσα??? Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 12, 2004 zeto θα προσπαθήσω πολύ,αλλά έχω μάλλον ένα μάθημα την Παρασκευή.Τι να σου πω??Η ιδέα σκίζει πάντως.Αν μας κάνει καλό καιρό δε θα έλεγα απόλυτα όχι από τώρα.Περιμάνω να δω πως θα πάνε τα πράγματα και σύντομα θα σε ενημερώσω.... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
amalia 0 Report post Posted January 12, 2004 egw pantws tha erhtw , alla pou synantiomaste , den ehw xanarhtei pote me to syllogo??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
amalia 0 Report post Posted January 12, 2004 an kai den eimai pleon foititria Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted January 12, 2004 Παρασκευή ίσως να είμαι κι εγώ πάνω, θα στείλω εγκαίρως. Ευτυχώς η εξεταστική στην ασοεε αργεί ακόμα. Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
CyberAngel 0 Report post Posted January 13, 2004 Μάλλον θα είμαι και εγώ με τον Frozenworld την Παρασκευή στον Παρνασσό. Θα ξαναποστάρω στα σίγουρα την Πέμπτη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 13, 2004 Αμαλια καλησπερα!Εχουμε ηδη μαζευτει απο το συλλογο(snowclub) γυρω στα 10 ατομα εφοσον ο καιρος ειναι καλος θα ερθουν ολοι,θα ξεκινησουμε απο Αθηνα 2η 3 αυτοκινητα οποτε πιθανον θα υπαρχει χωρος αν θελεις να ερθεις μαζι μας,εκτος αν εχεις παρεα, :?: Τωρα για οσους ενδιαφερονται για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μπορουμε να βρεθουμε Ειτε Στο χιονοδρομικο ειτε να ξεκινησουμε και παρεα απο ΑΘΗΝΑ,μαλον το πρωτο πιο ευκολο οποτε οποιος θελει στελνει μηνυμα στο φορουμ στο προσψπικο μου μαιλ,και ανταλαζουμε τηλεφωνα και επικοινωνουμε! :!: Αντε με 8 ευρω καρτα ειναι πολυ καλα για καθημερινη!!!ΝΑ μην εχει και αερα και θα ειναι τελεια!!!ειδικα αν δουλευει και το συνδετικο η οδυσσεας για εκτος πιστας διαδρομες..... :!: :!: :!: :!: Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted January 13, 2004 Paidia an kai eimai neos kai sto Forum kai sti Xionodromia sas enimerwnw pws to Pa.Pei. tin Paraskeyi ypoleitourgei me mathimata tis taksews 2wrou opote tha Hmoun etsi k alliws panw...elpizw na sas dw apo konta.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 14, 2004 polu kala stelios!!! Υπαρχει κανεις που ειναι να ανεβει μονος του? Να δουμε ποσοι ειμαστε απο Αθηνα και αν ειναι να μοιραστουμε και να παμε ολοι με αυτοκινητα πανω και να μην μπλεκουμε με πουλμαν που κανουν 4 ωρες με τις στασεις να φτασουυν χιονοδρομικο!!! Συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα θα εχουμε 2 αυτοκινητα στανταρ απο τα μελη του συλλογου ,οποιος ειναι να ανεβει μονος του ας επικοοινωνησει να ανεβουμε παρεα, διαφορετικα να δωσουμε ενα ραντεβου στην αρχη του 2πλου στις 9 οποιος θελει να επικοινωνησει μαζι μου ας μου στειλει στην θυριδα μηνηματων να του στειλω το κινητο μου Φιλικα Γιωργος :arrow: Πολυς φοιτητοκοσμος υπαρχει λοιπον στο φορουμ!!! εμ ετσι που καταντησαν τα ελληνικα πανεπιστημια κανουμε 6 χρονια να βγαλουμε μια σχολη!!! Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
ΘΕΟΛΟΓΟΣ 0 Report post Posted January 14, 2004 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΟΛΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 14, 2004 αν εχεις προβλημα πολυ πιθανον να εχουμε κενες θεσεις σε ποια περιοχη μενεις? αν θελεις επικοινωνησε 6937221869 Γιωργος και θα σου πω αν ειναι να μην ταλαιπωρηθεις με πουλμαν Απο Αθηνα ποιοι αλλοι θα ξεκινησουν?? Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 14, 2004 Καλά μιλάμε ότι είστε ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ (για να μην το πω αλλιώς :wink: ) Την Πέμπτη που θα μπορούσα να ανέβω και εγώ οι άνεμοι θα είναι 50-55km/h, ενώ την Παρασκευή που θα ανεβείτε εσείς (και δεν μπορώ εγώ ) θα έχει ηλιοφάνεια με ανέμους 30-15 km/h :!: Κάποιος με έχει μουντζώσει, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΛΗΤΩ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ 0 Report post Posted January 14, 2004 HELLO, ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΖΕΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Κ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ SUPER ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ! ΛΗΤΩ Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 14, 2004 καλα αμα ειναι ετσι ρε ΛΗΤΩ πεταω εξω τις συμφοιτητριες και θα βαλω εσας!!Χεχε!! Με πηρε τηλεφωνο ο χειλαδακης μαλλον θα ερθει οποτε θα υπαρχει χωρος οκ?Επικοινωνησε μαζι μου για λεπτομεριες Χρηστο μην ανησυχεις ακομα ειναι αρχη σεζον!αν θυμασαι και την τελευταια φορα που πηγαμε μαζι ελεγε some clouds....και ο καιρο ηταν χαλια..ελπιζω τωρα να ειναι πραγματικα τελειος! Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
CyberAngel 0 Report post Posted January 15, 2004 Ατυχία ρε γαμότο... Δεν θα μπορέσουμε να ανέβουμε διότι τον frozenworld τον πονάει ακόμα το πόδι απο την Δευτέρα (μετά απο ένα αλματάκι στον Παρνασσό, μάλλον τενοντιτιδούλα). . Εγώ την παρασκευή που είχα πάει Παρνασσό γυρνώντας με έφαγαν στην λένορμαν άρα δεν έχω αμάξι άρα ελπίζω να τα πούμε μια άλλη φορά. Θα κάνει πάντως την άλλη εβδομάδα μάλλον μια εκδρομούλα για SKI το ΤΕΙ Αθηνών και θα πάμε σίγουρα (με τον Γιώργο (frozenworld) εννοώ). Θα κάνω post να σας πω μέρα να μου πείτε αν θα ανέβει κανείς εκείνη τη μέρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 15, 2004 ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ,ΡΑΝΤΕΒΟΥ 10 ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ(ΑΙΟΛΟΣ)ΕΧΕΙ ΜΙΑ SNOWCamera ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ 6937221869 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ,ΑΝΤΕ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΡΙΟΟ!!! :arrow: ΛΙΑΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΚΙ ΑΥΡΙΟ :!: :!: :!: Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
amalia 0 Report post Posted January 16, 2004 Αμαλια καλησπερα!Εχουμε ηδη μαζευτει απο το συλλογο(snowclub) γυρω στα 10 ατομα εφοσον ο καιρος ειναι καλος θα ερθουν ολοι,θα ξεκινησουμε απο Αθηνα 2η 3 αυτοκινητα οποτε πιθανον θα υπαρχει χωρος αν θελεις να ερθεις μαζι μας,εκτος αν εχεις παρεα, :?: Τωρα για οσους ενδιαφερονται για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μπορουμε να βρεθουμε Ειτε Στο χιονοδρομικο ειτε να ξεκινησουμε και παρεα απο ΑΘΗΝΑ,μαλον το πρωτο πιο ευκολο οποτε οποιος θελει στελνει μηνυμα στο φορουμ στο προσψπικο μου μαιλ,και ανταλαζουμε τηλεφωνα και επικοινωνουμε! :!: Αντε με 8 ευρω καρτα ειναι πολυ καλα για καθημερινη!!!ΝΑ μην εχει και αερα και θα ειναι τελεια!!!ειδικα αν δουλευει και το συνδετικο η οδυσσεας για εκτος πιστας διαδρομες..... :!: :!: :!: :!: zeto. dystyhws egw efimereyw kai sholaw 7 to prwi , opote an einai tha erthw moni mou h me mia fili mou to sabbato prwi , oti wra ftasw........... parepitptwntws , pou kanei 8 eyrw to lift , giati egw tin triti pou peiga , sta kelaria ekane 12 :!: :!: :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
CyberAngel 0 Report post Posted January 16, 2004 ......parepitptwntws , pou kanei 8 eyrw to lift , giati egw tin triti pou peiga , sta kelaria ekane 12 :!: :!: :!: 8 Euro είναι το φοιτητικό τις καθημερινές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted January 16, 2004 λόγω μάλλον χαζών τεχνικών δυσκολιών [λέγε με κούριερ που άργησα] δεν είχα εξοπλισμό να ανέβω, αλλά θα είμαι Παρνασσό αύριο. Εάν θα είστε φίλοι από εδώ, θα χαρώ να τα πούμε. Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites