kosaitis 689 Report post Posted February 27 (edited) Πωλούνται πέδιλα ATOMIC Temper Ti μήκος 173, radius14, (Tip 124, Waist 73, Tail 104). Τα πέδιλα δίδονται μετά από σέρβις. Τιμή 250 ευρώ. Κώστας 6934837420 Το Atomic Nomad Temper Ti (μοντέλο 2014-2015) είναι ένα υψηλών επιδόσεων, «παντός καιρού» (all-mountain) σκι, σχεδιασμένο κυρίως για γρήγορη και δυναμική οδήγηση σε προετοιμασμένες πίστες (piste) από έμπειρους σκιέρ. Διαθέτει ξύλινο πυρήνα με ενισχύσεις τιτανίου και άνθρακα για εξαιρετική σταθερότητα και κράτημα στις στροφές. Κύρια Χαρακτηριστικά και Τεχνολογίες: ARC Technology: Επιτρέπει στο σκι να λυγίζει φυσικά, προσφέροντας ομαλή αίσθηση και καλύτερη επαφή με το χιόνι. Tip Rocker: Βοηθά στην εύκολη έναρξη της στροφής, ενώ το camber κάτω από το πόδι προσφέρει έλεγχο. Step Down Sidewall 2.0: Βελτιστοποιεί το κράτημα των ακμών (edge grip) σε σκληρό ή παγωμένο χιόνι. Σχεδιασμός: Παρόμοιο με σκι γιγαντιαίας σλάλομ (GS), είναι ιδανικό για μεσαίες έως μεγάλες στροφές. Αίσθηση: Πρόκειται για ένα «ζωντανό» και σταθερό σκι που ανταποκρίνεται καλά σε υψηλές ταχύτητες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για σκιέρ που αναζητούν ένα σκι με καλή απόκριση (responsiveness) για επιθετικό carving. Edited February 27 by kosaitis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Asiliptos 0 Report post Posted March 3 Πολύ ωραίο πέδιλο εχω το ιδιο του 2016 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 6 On 3/3/2026 at 11:55 AM, Asiliptos said: Πολύ ωραίο πέδιλο εχω το ιδιο του 2016 Το εχω οδηγήσει , το είχε ένας φίλος είναι λιγο πιο σκληρό του 2016. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 28 up τιμη 200 Quote Share this post Link to post Share on other sites