gatz 6,712 Report post Posted April 4 Η Ομάδα Εργασίας για τον Ορεινό Τουρισμό που συστάθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού (με απόφαση της υπουργού Όλγα Κεφαλογιάννη) αποτελείται από τα εξής βασικά μέλη: Πέτρος Τσαντίλας – Πρόεδρος Αλέξιος Μαγκριώτης – Μέλος Ηλέκτρα Παπαζάχου – Μέλος Μαρία Κριθαριώτη – Μέλος Αν όντως παραμένουν ακόμα θεωρώ ότι θα έπρεπε τα δύο πρώτα μέλη που είναι μέλη του συλλόγου να είναι υποχρεωτικά και στο ΔΣ ή έστω σύμβουλοι του ΔΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted April 5 H απόφαση είναι το 2023. Από όσο ξέρω ο κος Μαγκριώτης είπε μετά από συνάντηση της Ομάδας με τα στελέχη του Υπουργείου "αυτοί είναι τελείως αναρμόδιοι που το μόνο που θέλουν είναι προσωπική προβολή της Υπουργού. Μάλιστα μας είπαν ότι δεν σκοπεύουν να συνεργαστούν ούτ εμε άλλα Υπουργεία ούτε με Δήμους κλπκλπ. Δεν θα ασχοληθώ άλλο" Ο κος Τσαντίλας όσες φορές έχουμε μιλήσει μου είπε ΘΑ κάνει κάτι αλλά δεν ξέρω τι προχώρησε. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε μετά την φωτογράφιση/αυτοψία 01.01.2025 της Υπουργού στο "χιονοδρομικό" Παρνασσού μου είπε να προσαρμοστώ στην Ελληνική πραγματικότητα και ότι η Υπουργός είναι προσωπική φίλη/γνωστή. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,712 Report post Posted April 6 ειδαμε την ανακοίνωση για την Γ.Σ Ας δούμε και την αλλαγή που θα φέρει και μεγάλη συμμετοχή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ .Η εποχή είναι πλέον ηλεκτρονική . Αντί να διατεθούν έξοδα για ενοικιάσεις αιθουσών καλύτερα να πληρωθούν χρήματα για μια πιο επαγγελματική διαδυκτιακή ΓΣ και ψηφοφορία Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted April 10 βρε ..πως αλλαζουν η καιροι....!!! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,728 Report post Posted Monday at 09:43 PM On 4/5/2026 at 7:08 PM, ΜΙΚ said: H απόφαση είναι το 2023. Από όσο ξέρω ο κος Μαγκριώτης είπε μετά από συνάντηση της Ομάδας με τα στελέχη του Υπουργείου "αυτοί είναι τελείως αναρμόδιοι που το μόνο που θέλουν είναι προσωπική προβολή της Υπουργού. Μάλιστα μας είπαν ότι δεν σκοπεύουν να συνεργαστούν ούτ εμε άλλα Υπουργεία ούτε με Δήμους κλπκλπ. Δεν θα ασχοληθώ άλλο" Ο κος Τσαντίλας όσες φορές έχουμε μιλήσει μου είπε ΘΑ κάνει κάτι αλλά δεν ξέρω τι προχώρησε. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε μετά την φωτογράφιση/αυτοψία 01.01.2025 της Υπουργού στο "χιονοδρομικό" Παρνασσού μου είπε να προσαρμοστώ στην Ελληνική πραγματικότητα και ότι η Υπουργός είναι προσωπική φίλη/γνωστή. Με ποια δικαιοδοσία ανακοινώνεις το οτιδήποτε αντ'εμού; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MI K 0 Report post Posted 15 hours ago On 4/14/2026 at 12:43 AM, mil said: Με ποια δικαιοδοσία ανακοινώνεις το οτιδήποτε αντ'εμού; Σορυ δεν μπορω να συνδεθώ στο λογαριασμό. ΜΙΚ εδω Με καμία δικαιοδοσια μιας και δεν εκανα καμια ανακοινωση. Απανταω σε οτι εγραψε αλλο μελος και γραφω τη γνώμη μου βάση των συζητήσεων μας. Αν γραφω αρλούμπες γραψτο και θα ανακαλεσω Quote Share this post Link to post Share on other sites