moonsoda 27 Report post Posted February 1, 2005 Eimai o ..kwstas, sta xionodromika 8a me deite suni8ws me to Snowboard . :wink: Duskolo mias kai athineos na eimai sunexeia ekei ..alla to prospa8w giati oso pio poli toso pio kala.. Efoson pernate eseis loipon kala, apofasisa na er8w kai egw sthn parea na pername oloi mazi kalitera. cheers loipon. Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted February 1, 2005 καλως ορισες κωστα, καλα εκανες και εγραψες κι εσυ εδω. πραγματικα η παρεα ειναι καλη και να ξερεις οτι στο βουνο δεν θα εισαι ποτε ξανα μονος σου... σιγουρα χαιρονται οι σανιδαδες του συλλογου γιατι δεν ειναι και παρα πολλοι. τσεκαρε τις εκδρομες μας, το photo gallery απο την πρωτη σελιδα και καλο διαβασμα (εχεις μελλον!) αν θες γραψε μας και αλλα πραγματα για σενα και αν θες και προλαβαινεις ελα στο πηλιο φιλικα νανα υστ. νομιζω οτι θελω κι εγω να δοκιμασω σανιδουλα (...οχι βρεγμενη) επισης, προσπαθησε να γραφεις ελληνικα please. :oops: Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted February 1, 2005 Καλώς ήρθες συνονόματε... Όλα όσα λέει η προλαλήσασα είναι πράγματι αληθινά (και άλλα τόσα ακόμα). Αυτό το τελευταίο βέβαια σηκώνει κουβέντα... όχι τόσο περί του ποσοστού υγρασίας της σανίδας, αλλά τα CROSSMAX σου το ξέρουν :wink: :?: Προτίμησε τα ελληνικά Κώστα, εκτός από ευανάγνωστα είναι και στον κανονισμό χρήσης του forum. Δές τον . Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted February 1, 2005 καλώς ήρθες... το snowboard section του φόρουμ έχει πάρει τα πάνω του τελευταία ... νομίζω θα σου αρέσει. κάποιοι διαβάζουμε, στα βουνά μετράνε μέτρα... και η νανά θέλει μαθήματα χαιρετώ. Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 1, 2005 Welcome to the club Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted February 1, 2005 Ευχαριστώ παιδία, sorry για το Greeklish... :oops: κλασικά όπως όλοι ο computer-αδες έτσι και εγώ πρώτα ζώ (δοκιμάζω... καταστρέφω) και μετά διαβάζω το manual. Βασικές πληροφορίες λοιπόν. 2ος χρόνος snowboard, πλέον αποφεύγω Αράχοβα το σκ σαν τον διάολο , τρέχω συνέχεια Μαίναλο, oi λόγοι σε άλλο thred αν και λίγο πολύ είναι γνωστοί. Πήλιο θα ήθελα πολύ, αλλα το βρίσκω μάλλον δύσκολο .. , σίγουρα το επόμενο όμως γεγονός θα με βρεί παρών. Νανά ήδη η παρέα αριθμεί εδώ και μερικές μέρες δύο μαθητές ...προλαβαίνεις! :wink: Αυτά για την ώρα.. με τα βιογραφικά δεν τα πάω καλά οπότε σιγά σιγά.. Cheers Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted February 1, 2005 Νανα βλεπω το 2005 μπηκε πιο ωριμα για εσενα,με περισσοτερη ορθη σκεψη και καλυτερες επιλογες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted February 2, 2005 Καλωσηρθες moonsoda και απο μενα...και θα συνεχισω ρωτωντας αν εχεις σπουδασει Αγγλια γιατι πολλα cheers ρε παιδι μου Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 2, 2005 Το snowboard crew του snowclub μεγαλώνει και δυναμώνει Καλώς ήρθες και από μένα Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted February 2, 2005 Kαλώς ήρθες κι από μένα, Moonsoda. Και μη ξεχνιόμαστε ... Cheers Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted February 2, 2005 welcome moonsoda Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted February 2, 2005 Ευχαριστώ, cheers , cheers kai xana cheers ...ενα για τον καθένα αφού τόσο σας αρέσει! και μια καλημέρα επισης αφού πίνω το πρωινό καφεδάκι και τσιγαράκι στην δουλεία Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted February 2, 2005 Pro-rad ...την σανίδα μου και τα μάτια σου! το σκ σκοπεύω να βάλω και άλλες θεαματικές τούμπες στην συλλογή μου, την χρειάζομαι! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted February 2, 2005 CHEERS! EEE........ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted February 2, 2005 Welcome to club of snow....holics moonsoda!!!!! ή αλλιώς καλωσόρισες.... ...oh!!......cheers.. Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted February 2, 2005 Pro-rad ...την σανίδα μου και τα μάτια σου!το σκ σκοπεύω να βάλω και άλλες θεαματικές τούμπες στην συλλογή μου, την χρειάζομαι! Πουλάκι μου, καλά το φαντάστηκα ότι είσαι ο ίδιος Κώστας που χάζευε εμένα και το Δημήτρη να προσπαθούμε να φέρουμε τη λάμα του πεδίλου μου την Τρίτη. :wink: Χαίρομαι που μπήκες στο forum και έγραψες φίλε. Καλώς όρισες και από μένα Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
I.T. 0 Report post Posted February 2, 2005 Καλωσήρθες moonsoda! Απορία: Μα καλά ... αυτό το Μαύρο Πρόβατο πώς προλαβαίνει & ... πιλαλάει τόσο γρήγορα & είναι πανταχού παρόν & τα πάντα γνωρίζον?? :?: :?: Quote Γιούρια! Ντουγρού & μη φοβού! Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted February 2, 2005 ΙΤ ευχαριστώ για άλλη μια φορά, PaniosBanios αναμένω να βρεθούμε και σε πίστα να δώ πως καταφέρνεις και φτάνεις τα Ski σε αυτή την κατάσταση δεν μπορείς να πεις ομως, ειμαι και εγώ σε καλό δρόμο :wink: Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted February 3, 2005 Καλωσήρθες moonsoda! Απορία: Μα καλά ... αυτό το Μαύρο Πρόβατο πώς προλαβαίνει & ... πιλαλάει τόσο γρήγορα & είναι πανταχού παρόν & τα πάντα γνωρίζον?? :?: :?: It's a godgiven gift. The all-seeing black sheep. :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Κώστα άστα φίλε, τα σκι σε ευθεία κοπανήθηκαν Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted February 3, 2005 κωστα, να ρωτησω κι εγω? εισαι αυτος που την τριτη με τον μπανιο, σε βλεπαμε να δοκιμαζεις μπουφανακια και εγω σου ελεγα πιο μου αρεσει περισσοτερο? (ειχα μια απορια, να μην την πω? ) Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted February 3, 2005 Τσου! αλλα το το πιό πιθανό ειναι να δοκιμάσω σήμερα με την ευκαιρία παραλλαβής της σανίδας μου απο το Service του Δημήτρη! Αντε να πάει 6ιιιιιιιιιιιιιιιιιι Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites