Guest Report post Posted January 13, 2004 Xairete... Einai h proth fora poy grafo sto kainoyrgio mas forum. Tha ektimousa an me bohthousate sxetika me ta parapano pedilo. Ti gnorizete gia to pedilo ayto?se poia kathgoria entassetai? Endiaferomai gia carving kai kyrios pista.Einai konto pedilaki 1,67 kai ego eimai gyro sto 1,77,exei aktina 18 moires kai edo teleionoyn osa gnorizo. Eyxaristo. P.S XAIRETISMATA ZOX!!!AKOMA TALAIPORIESAI ME TA KALABRYTA RE FILE?EMEIS TA APOXAIRETHSAME KAI ARXIZOYME PARNASSO. NA EISAI KALA RE... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted January 13, 2004 ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΚΤΙΝΑ ΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 18 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΙΡΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΔΙΛΟ ΕΚΤΟΣ αν ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ GS ΠΕΔΙΛΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΘΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ SLALOM.ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ 8S,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted January 13, 2004 To www.austria-skitest.com το συγκεκριμένο σκι το έχει ενταγμένο στην κατηγορία των "Supercross" και στην τρίτη θέση της κατάταξης του test, με το χαρακτηρισμό "very good" (μαζί με το Fischer RX 8 FTI Railflex), μετά από τα Αtomic Supercross SX9 που τους δίνει το χαρακτηρισμό "excellent" και τα Elan Fusion S12 , που τους δίνει το χαρακτηρισμό "very good". Θα σου πρότεινα να διαβάσεις προσεκτικά την απάντηση του "SaltoFx", για να μην ξαναγράφω κι εγώ τα ίδια, έστω και με ...άλλα λόγια Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 14, 2004 Κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια έχω να πω.Τα πέδιλα που λες είναι σίγουρα πολύ καλά.Ανήκουν στη race κατηγορία της Rossignol,αν δεις το site.Βέβαια,όπως λέει και ο Αποστόλης μπορεί κάποιος να τα εντάξει και στην κατηγορία cross.(Καμιά φορά πέδιλα gs χρησιμοποιούνται και για cross συγκρίσεις.Το fischer RX10 Phenom ας πούμε είναι πέδιλο με κόψιμο gs,αλλά ανήκει στην cross κατηγορία). Νομίζω ότι θα τα βρεις δύσκολα πέδιλα.Βέβαια,από ότι σε έχω δει αρέσκεσαι σε gs στροφές και ταχύτητες.Εγώ πάντως θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο fischer RX8 FTi και στο Atomic sx9.Και τα δύο θεωρούνται κορυφαία cross(με υπεροχή των Atomic).Είναι λιγότερο σκληρά από την αγωνιστική σειρά,πιο ευέλικτα και βολεύονται και με λιγότερη δύναμη από το σκιερ. Τώρα βέβαια αν τα 8Χ τα έχεις βρει σε τίποτα προσφορά....,αλλά σίγουρα θα είναι too much πέδιλο,με την έννοια ότι για να εκμεταλλευτείς τις πραγματικές τους δυνατότητες θα πρέπει να κάνεις αγωνιστικό σκι. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites