geoxk 0 Report post Posted February 7, 2005 ακολουθησα τις συμβουλες των ειδικων του forum που ακουραστα δωσατε κ δινετε (σε μενα κ πολλους αλλους) κ αγορασα ενα απο τα πεδιλα που μου προτεινατε. αφου πρωτα με προσγειωσατε απο τις υψηλες βλεψεις που ειχα στη επιλογη πεδιλου, οι προτασεις σας με βοηθησαν να παρω την σωστη κατευθηνση για το επιπεδο μου (2+, 3) πηρα λοιπον τα rossi open (mind? ) 300 βεβαια, το μικροβιο δεν μ'αφησε να περιμενω για να βρω μεταχειρισμενα κ πηγα κ τα πηρα καινουργια :twisted:.το καρπενησσι δεν μπορουσε να περιμενει!!! τα δοκιμασα λοιπον χθες στο βελουχι κ εμεινα κατενθουσιασμενος!! ειναι ακριβως αυτο που θελω!! ευκολα, κανουν αυτο που τους λεω , κ δειχνουν οτι εχουν μεγαλη ορεξη να με βοηθησουν να εξελιχθω στην τεχνικη μου. ηδη χθες εκανα προοδο σε ικανοποιητικο (για μενα) επιπεδο!! μονο που στο παρτυ των εγκαινιων ηρθε κ μια ακαλεστη πετρα, η οποια οχι μονο δεν εφερε σαμπανια, αλλα προσπαθησε να κλεψει κ την παρασταση . δεν τα καταφερε. ο ενθουσιασμος μου δεν πτοηθηκε στο ελαχιστο. ομως η ακατονομαστη αφησε το σημαδι της. μικρο σε μηκος αλλα αρκετα βαθυ . κ τωρα μπηκα στο ερωτημα: να το αφησω? να παω να το φτιαξω? να κανω μηνυση για ψυχικη οδυνη στην ακατονομαστη? να παρω το νομο στα χερια μου κ να την τυλιξω με δυναμιτη? η να μεινω ψυχραιμος κ να περιμενω να μαζευτουν κ αλλες ακαλεστες κ να περιποιηθω τα πεδιλα μια κ καλη? (κ τις ακατονομαστες ) η λυση μπορει σε καποιους να φαινετε απλη, αλλα για μενα το νεουδι ειναι κατι αγνωστο (ακομη) ΥΓ : μια συμβουλη για τους νεους σαν κ εμενα: αγοραστε δικοσας εξοπλισμο. μειωστε τις εξοδους, μειωστε το φαγητο, μειωστε τα προφυλακτικα κ βρειτε λεφτα να αγορασετε μποτες κ πεδιλα, καιν η μεταχ.. η διαφορα στην εξελιξη ειναι τεραστια. ρωτηστε κ τους ειδικους του forum :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted February 8, 2005 καλυτερα να το φτιαξεις αν ειναι οντως βαθυ δεν κοστιζει τιποτα και χρονος ελαχιστος (αν μιλας για μια τρυπιτσα) Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 8, 2005 εαν ειναι διπλα στις ακμες/γωνιες τοτε πρεπει οπωσδηποτε να το επισκευασεις, επισης καλο ειναι να τα επισκευασεις εαν απο τη τρυπα εχει φυγει ολος το υλικου του "πατου" και εχεις φτασει στην επομενη στρωση υλικου...υπαρχει περιπτωση να τραβηξει υγρασια, εαν μιλας για γρατζουνια περιμενε θα μεγαλωσει κι αλλο :twisted: Δεν υπηρξε ποτε πετρα να μου χαλασε τη διαθεση οταν κανω σκι... ακομα και οταν η ζημια ηταν πραγματι εντυπωσιακη... ολα φτιαχνονται... (εκτος και εαν φυγει η ακμη) Quote Share this post Link to post Share on other sites
geoxk 0 Report post Posted February 9, 2005 μηπως ξερει καποιος να μου πει που θα παω στην αθηνα για service? δεν ξερω αν ειναι μεγαλη η ζημια, αλλα δεν αντεχω να τα βλεπω ετσι ολοκαινουργια! ή αν γνωριζετε αν εχει ξαναγινει η κουβεντα σε αλλο topic, ποιο ειναι? επισης θα ηθελα να μαθω ποσο περιπου θα μου κοστισει Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 9, 2005 1. Κοίτα κάτω-κάτω τη διαφήμιση 2.Κοίτα πάνω τη διαφήμιση 3. Κλαουδάτο 4. Δημητριάδη Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites