Nickel 76 Report post Posted February 8, 2005 Χρησιμοποιω τον Firefox αντι του Microsoft Internet Explorer διοτι ειναι πιο γρηγορος και ΠΟΛΥ πιο ασφαλης αλλα στα phpnuke site οταν εχουν το phpbb forum βγαζει αυτο το μυνημα λαθους οταν δεν εχουν προσθεσει το κωδικα κατω απο το SS: How do i remove the Cannot Add Header Information error message? If you have access to php.ini set: output_buffering = On else copy the following into a file: PHP_FLAG output_buffering On save it as .htaccess and upload to the same place mainfile.php is located. Or add the following line to mainfile.php right after the file credits: ini_set("output_buffering","1"); ελπιζω να γινει asap... http://www.nukefixes.com/ftopict-36-.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted February 8, 2005 H λυση ειναι μια! μην ξαναμπεις στο Snowclub γιατι το Pc σου θα κολλησει την ασθενεια των τρελων σκιερ και μετα αντε να βρεις ακρη! Μαλλον θεμα ρυθμισεων ειναι και οχι συμβατοτητας. Καλυτερα ρωτησε τον SP μπορει να γνωριζει κατι παραπανω Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 8, 2005 τα phpnuke ειναι γεματα bugs και security holes... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted February 9, 2005 Εγώ που είμαι άσχετη από υπολογιστές και πχπνυκε κλπ το firefox μου δουλεύει τέλεια! Δεν έκανα καμία επιπλέον ρύθμιση αφότου τα εγκατέστησα, μόνο το character encoding για τα ελληνικά. Αυτό που σου βγάζει, φυσικά και δεν ξέρω τι είναι :oops: .... Όμως είμαι πολύ ευχαριστημένη από το firefox, μου αρέσει που έχει τα tabs και έτσι όπως καταβαίνουν οι σελίδες και που εύκολα μπλοκάρω τα ανεπιθύμητα cookies. Κάποτε θα διαβάσω και τις οδηγίες χρήσης του προγράμματος :oops:, you know, when everything else fails, R.T.F.M.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted February 9, 2005 Και εγώ χρησιμοποιώ ΚΑΙ Firefox για να «μπαίνω» στο forum, αλλά σε τρία διαφορετικά μηχανήματα έχει αποδειχθεί ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ πιό αργό στην ανανέωση σελίδων του snowclub.gr σε αντίθεση με άλλα site όπου πραγματικά «πάει σφαίρα»... Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
orck 97 Report post Posted February 9, 2005 εγω παντος δεν ειχα ποτε καποιο τετοιο προβλημα με το firefox Quote Παναγιωτης, Π.Φαληρο Share this post Link to post Share on other sites
tsaky 28 Report post Posted February 9, 2005 Και εγώ που χρησιμοποιώ Firefox πολύ καιρό δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πια version χρησιμοποιείς και σου βγάζει αυτά τα προβλήματα ? Quote Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ... Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted February 9, 2005 Προς Tsaky και όσους γνωρίζουν: Το Firefox σε εμένα χρειάζεται κάποια plug in για να ανοίξουν ορισμένες σελίδες, πατάω το link για να τα κανει download αλλα δεν συμβαίνει τίποτα, μένει εκεί στο ίδιο σημείο χωρίς η μπαρα του download να μετακινείται... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 9, 2005 την τέλευταια ver. 1.0 Eπειδη το προβλημα ειναι γνωστο μπορει καποιος να κανει το fix pou γραφω στο πρωτο ποστ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orck 97 Report post Posted February 9, 2005 τα παρακατω ειναι μια καλη αρχη θα πας εδω http://www.java.com/en/download/manual.jsp και θα κατεβασεις το δευτερο που λεει Windows (Offline Installation) αλλα Plugin που θα χρειαστεις ειναι το flash και το shockwave http://fpdownload.macromedia.com/get/shock...r7installer.exe http://fpdownload.macromedia.com/get/shock...taller_Full.exe Προς Tsaky και όσους γνωρίζουν: Το Firefox σε εμένα χρειάζεται κάποια plug in για να ανοίξουν ορισμένες σελίδες, πατάω το link για να τα κανει download αλλα δεν συμβαίνει τίποτα, μένει εκεί στο ίδιο σημείο χωρίς η μπαρα του download να μετακινείται... Quote Παναγιωτης, Π.Φαληρο Share this post Link to post Share on other sites
rania 0 Report post Posted February 10, 2005 Τι ωραία, που τα λέτε @ Nickel: Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με phpnuke, Mozilla. @ Firefox/Firewall users: Το πρόβλημα παρουσιάζεται, τουλάχιστον σ' εμένα, εξαιτίας του firewall (ZoneAlarm 5). Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 10, 2005 @ Firefox/Firewall users:Το πρόβλημα παρουσιάζεται, τουλάχιστον σ' εμένα, εξαιτίας του firewall (ZoneAlarm 5). Κατ' αρχην υπαρχουν χρηστες που γυριζουν σ'αυτες τις γειτονιες χωρις firewall;;; Ντροπη τους!! Εγω εχω Symantec (Norton Firewall) και παρατηρω τα ιδια error warnings. Στιγμιαια εκλεισα το firewall και τα error messages στην επομενη θεματικη ενοτητα εξαφανιστηκαν! Επανενεργοποιηση του firewall τα ξαναφερε. Το ενδιαφερον ειναι οτι εχω τοπικο δικτυο και ο υπολογιστης με το Norton Firewall ειναι το gateway to Internet. Απο το αλλο μηχανημα που δουλευει ΧΡ με Service Pack 2 και το firewall της Miicrosoft ενεργοποιημενο, δεν εχω error messages. Προφανως καποιο setting στο firewall κανει τη ζημια. Εχει καποιος γνωστης γνωμη; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
orck 97 Report post Posted February 10, 2005 ειστε σιγουροι ρε παιδια; με το Zone Alarm 5.5.062.004 και το Firefox 1.0 δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα σε κανενα forum (php nuke και μη) Quote Παναγιωτης, Π.Φαληρο Share this post Link to post Share on other sites
rania 0 Report post Posted February 10, 2005 Προφανως καποιο setting στο firewall κανει τη ζημια. Μια μικρή προσπάθεια Σχετικά με τα firewall settings αιτίες μπορούνε να είναι: α. Active-Scripting ή Scripts είναι απενεργοποιημένα (blocked). b. Δημιουργία temporary files απαγορεύεται. c. Δημιουργία session cookies απαγορεύεται. Εάν δηλώσεις την σελίδα (ή το IP της) ως trusted sites πιθανότατα να λυθεί το πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι Quote Share this post Link to post Share on other sites
rania 0 Report post Posted February 10, 2005 ειστε σιγουροι ρε παιδια;με το Zone Alarm 5.5.062.004 και το Firefox 1.0 δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα σε κανενα forum (php nuke και μη) Σιγουρότατη, με τον ίδιο τρόπο όπως αναφέρει ο MakisM επαληθευμένο. Ίσως έχεις άλλα settings. Τα δικά μου: Zone Alarm 5.5.062.004 Firefox 1.0 Internet Zone Security: Stealth mode Trusted Zone Security: Medium Ad Blocking: High κοκ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 11, 2005 και γιατι το κανει μονο στα phpbb forum του phpnuke ενω σε phpbb forum που εxoun γινει installed απο χρηστη σε αλλο site δεν υπαρχει προβλημα? Το μυνημα που βγαζει ειναι οτι εχει ηδη παρει της πληροφοριες gia το header και οτι δε δεχεται να το ξανακανει, to οποιο ειναι bug του Phpnuke, to fix που γραφω στο πρωτο post einai να το κανει buffering και να μην το ξαναστελνει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 12, 2005 Εχει κανεις καμμια ιδεα γιατι το Firefox που εχω στον υπολογιστη με τα ΧΡ δεν εχει αυτο το προβλημα; Ειχα την εντυπωση οτι ο υπολογιστης που ειναι συνδεδεμενος με το modem (W98SE+Norton Firewall) περναει τα πακεττα απο το Norton firewall και τα στελνει στον αλλο με τα ΧΡ (και το δικο τους Microsoft firewall SP2) χωρις να δινει το προβλημα. Καποιος που ασχολειται με ΙΤ; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted February 13, 2005 για δοκιμάστε Kerio Personal Firewall Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted May 17, 2005 Εχει γραφτει και αλλου(μην ανησυχειτε..εκανα αναζητηση-αν δεν εκανα εγω ποιος θα εκανε!!!),αλλα εδω λογω τιτλου στο θεμα θα το δουν περισσοτεροι. Αρκετα προβληματακια ασφαλειας στον Firefox τελευταια.Αναβαθμιστε στην τελευταια εκδοση. Νομιζω πως οσο διεισδυει στην αγορα τοσο θα βγαινουν προβληματα ασφαλειας.Τον "ψαχνουν" απο παντου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 17, 2005 v1.0.4 http://download.mozilla.org/?product=firef...=win&lang=en-US Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted June 1, 2005 Ξέρει κανείς πού μέσα στο PC αποθηκεύονται τα Temporary Internet Files του Firefox? Θέλω να μπαίνω και να τα βλέπω και να σώζω σε δικούς μου φακέλους διάφορα γραφικά και εικόνες. Αυτά του Internet Explorer τα βρήκα κατά τύχη C:Documents and SettingsOwnerLocal SettingsTemporary Internet FilesContent.IE5 και είναι κάτι σαν "κρυφά" folders και δεν βγαίνουν στο search και δεν ξέρω πώς να ψάξω για αυτά του Firefox. (Μην μου πείτε ότι είναι τα ίδια, ότι εκεί τα αποθηκεύει και Firefox :oops: ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted June 1, 2005 OK τα βρήκα με τη βοήθεια του Sp! Κρύβονταν στο C:Documents and SettingsOwnerApplication DataMozillaFirefoxProfiles7c5fa09i.defaultCache Thanx! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 23, 2005 Mηπως ξερει κανεις που ειναι τα bookmarks of Firefox and Favorites in IE? Μου διαλυθηκε το laptop και εχω προβλημα να τα μεταφερω στο καινουριο μηχανημα Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted November 24, 2005 Mηπως ξερει κανεις που ειναι τα bookmarks of Firefox and Favorites in IE? Μου διαλυθηκε το laptop και εχω προβλημα να τα μεταφερω στο καινουριο μηχανημα Φιλικα ΜακηςΜ Του firefox θα τα βρεις:C:Program FilesMozilla Firefoxdefaultsprofile είναι ενα αρχείο που γράφει bookmarks αντέγραψε το σε μια δισκέτα. Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 24, 2005 ..και στον IE C:Documents and SettingsgiannoulopoulouiFavorites όπου στο giannoulopouloui εσένα θα είναι ή default user ή administator ανάλογα με το πώς κάνεις login. Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites