goulpan 0 Report post Posted February 9, 2005 Θελω κι εγω να παραθεσω τον προβληματισμο μου σχετικα με την αγορα πεδιλου και να ζητησω την (πολυτιμη οπως εχω καταλαβει) βοηθεια σας. Ειμαι 1.90, 92 κιλα και περιπου επιπεδο 5 στο σκι. Επισης να πω οτι θελω να βελτιωσω την τεχνικη μου on piste αλλα μ' αρεσει να κανω και καμια βολτα εκτος (π.χ. Στυγα1). Μ'αυτα τα δεδομενα μου εχουν γυαλισει τα Ζ3 της Rossignol αλλα (δεν ξερω γιατι) γουσταρω και τα RPM70. Θελω να ρωτησω τα εξης: 1. Μηπως ειναι too much για το επιπεδο μου αυτα τα πεδιλα? 2. Αν ξερει κανεις, τα RPM70 παιζουν καθολου εκτος η ειναι μονο για πιστες? 3. Ποια πεδιλα της Atomic ειναι αντιστοιχα του Z3? 4. Αν στο 1. η απαντηση ειναι ΝΑΙ τοτε υπαρχει καμια αλλη προταση? Ευχαριστω εκ των προτερων και sorry για τη φλυαρια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 9, 2005 Fischer rx8 1,70 (τρενα), rx6 (θα σε ανεβασουν πιο γρηγορα επιπεδο) S-move 11,1 kai 9,9 (παντος καιρου) τιμες γυρω στα 400Ευρω και κατω...(μαζι με καλη diagonal δεστρα) και σκι services δωρεαν... για πληροφοριες pm Τα αλλα δε τα εχω δοκιμασει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted February 10, 2005 το rpm kai to z3 εχουν sidecut τυπου ski cross και all mountain carver ειναι πισταδικα σκι αλλά επειδή δεν είναι έντονα παραβολικά θα μπορούσες να κάνεις και μια ελαφριά πουδρίτσα, και μια χαρά σε μαλακό χιόνι. ΄ όταν θέλεις να έχεις ’ενα πέδιλο για όλες τις συνθήκες η καλύτερη επιλογή είναι freeride πέδιλα,επειδή όμως θέλεις να βελτιώσεις τη τεχνική σου, ένα cross πέδιλο θα ήταν ότι πρέπει´. Σε ATOMIC η αντίστοιχη σειρά που κοιτάς είναι η SX Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2005 Σε ATOMIC η αντίστοιχη σειρά που κοιτάς είναι η SX Kαι στο SX9 θα έλεγα αν είσαι αισιόδοξο 5 Πάντως προσωπικά προτιμώ πιο καθαρό carve πέδιλο και στο προτείνω και άσε άλματα και ιστορίες για άλλους Στη πίστα δεν θα πετάς με τα sx ούτε με τα αντίστοιχα της rossi Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted February 10, 2005 aa Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2005 ναι ρε παιδια να προτιματε πεδιλα με extended sidecut γιατι ετσι θα ανεβει πολυ η τεχνικη σας......δηλαδη να κοιτατε μυτη απο 110 και πανω το λιγοτερο..... Και μέση από 66 και κάτω θα μου επιτρέψεις βαγγέλη... Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 10, 2005 ναι ρε παιδια να προτιματε πεδιλα με extended sidecut γιατι ετσι θα ανεβει πολυ η τεχνικη σας......δηλαδη να κοιτατε μυτη απο 110 και πανω το λιγοτερο..... Και μέση από 66 και κάτω θα μου επιτρέψεις βαγγέλη... με μεση κατω απο 66 θα ειναι "διαβολάκια" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted February 10, 2005 aa Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 10, 2005 ναι θα σας το επιτρεψω βεβαια τα δικα μου εχουν 118-68-100........μπορουμε να κανουμε μια εξαιρεση? ΟΧΙ Quote Share this post Link to post Share on other sites