Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Καλαβρυτα σημερα.

Τελειος καιρος,ολο clear και καθολου ανεμος.

Χιονι καλο αν και η Στυγα 2 οχι καλα πατημενη.

Πολυ καλα τα απατητα δεξια της Αρτεμης μεσα στα ελατα,καθως και αυτα σε ολη την πλαγια της Νεραιδοραχης.

Αλλη μια φορα που πηγα Καλαβρυτα,τα ρατρακ εκοβαν βολτες την ωρα λειτουργιας του χιονοδρομικου-ευτυχως εχω και μαρτηρες!

Stygaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

thumbsup.gifthumbsup.gifthumbsup.gifthumbsup.gifthumbsup.gifthumbsup.gif

Parte k mia fwto na deite ti oraia pou htan!

styga.JPG

Taste with your eyes

Feel with your head

And think with your heart...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ........

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ολα ανοιχτα!!!

Ολα πολυ καλα οργανωμενα εκτος απο το οτι οι πιστες ειχαν πατηθει πρωι με αποτελεσμα το στρωσιμο να χαλασει μετα απο 3 ωρες....

Πολυς κοσμος για καθημερινη και αυτο δειχνει οτι παρολο που η καρτα εχει 22 Ε αν ολα ειναι τελεια ο Ελληνας θα προτιμησει να παει στο καλο αρκει να αποζημιωνεται!

ΑΠιστευτη ημερα,ηλιος φουλ καθως και πολυ κρυο(το πρωι κορυφη ειχε -15C....

Πολυ καλη παρεα με JoHn ,Firefly,Georgia,Αλεξανδρο απιστευτες καταβασεις απο Αρτεμη 2,3 Η μαυρη ηταν καλα στρωμενη και ολα τα λεφτα!

Πουδρες τρελες στα απατητα αριστερα απο Στυγα 1 προς την βαση του χιονοδρομικου(καταβαση με Γιαννη απο τα 2300-1600 απο την Νεραιδοραχη προσεγγισζοντας την χαραδρα των <υδατων στυγος> που βρισκεται απο την πισω μερια....

Τρελες πουδρες στις 2 τελευταιες καταβασεις απο την Κορυφη Αυγο προς το παρκινγκ οπου με τραβερσα κατεβηκα υψομετρικη 500 μετρα μεσα στο ελατοδασος.

Αξιζει να σημιωθει οτι στο παρκινγκ μετρησα 15 πουλμαν!Παρακσευη ημερα.....αρκετα σχολεια ειχαν ερθει ενω ο John με πονηρα μεσα προσπαθουσα να μιησει τα λυκειοπαιδα στο snowclub!xexe

Επισης αν και δεν μας δηλητηριασαν(ως μελοι του snowclub)....Η ταβερνα Στανη ειναι ισως η χειροτερη στα Καλαβρυτα νακουτε την Noni....μας εστειλε σε πρωτο πραγμα αλλα δεν την ακουσαμε!

[/img]

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Σήμερα σάββατο είχε επίσης καλή μέρα με αρκετό κόσμο μέχρι αργά.

Όμως:

---Από τις 08:30 μέχρι τις 09:00 το ταμείο,αν και επανδρωμένο,δεν έκοβε τα εισιτήρια περιμένοντας το ΟΚ από πάνω.

---Το διπλό της Στύγας σταμάτησε να λειτουργεί κατά τις 12 με αποτέλεσμα το δίπλα πιατάκι να ασφυκτιά.Σύμφωνα με τους υπεύθυνους υπήρχε κάποια βλάβη που οφείλεται στη ΔΕΗ.Τουλάχιστον σημείωσαν τις κάρτες όσων διαμαρτυρήθηκαν(νομίζω βγήκε και κάποια ανακοίνωση) ώστε να υπάρχει δωρεάν πρόσβαση κάποια άλλη φορά μέσα στη σαιζόν.

PS:δεν κατάφερα να αναγνωρίσω τα μέλη του club που είχαν ραντεβού για το μάθημα.

PS:δεν κατάφερα να αναγνωρίσω τα μέλη του club που είχαν ραντεβού για το μάθημα.

next time σιγουρα....βαλε ανακοινωη οτι θα εισαι πανω....

και αυριο παντως εγω εκει θα ειμαι.......

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ Π.Χ ΔΑΦΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ-ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣΑΠΟ ΧΙΟΝΙ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΥΓΑ ΤΕΛΕΙΟ!ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Η ΔΑΦΝΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ 45' ΑΠΟ 2,15-3 ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Η ΣΤΥΓΑ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΘΕΤΙΣ,ΑΧΙΛΛΕΑΣ,ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΤΡΩΜΕΝΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΘΥΝΟΥΣ,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΟΥΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ... ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ...