Treleo 0 Report post Posted February 13, 2005 Τετάρτη θα ανέβω για βόλτα στο βουνό, να κάνω και λίγο ski-snowboard, να αφήσω μερικά λουλούδια και κυρίως να συγχαρώ απο κοντά τα παιδιά που τρέξανε να βοηθήσουνε τους "αδελφούς" ορειβάτες. Οποιος θέλει να ακολουθήσει μπορώ να πάρω άλλα δύο άτομα με εξοπλισμό ski-snowboard άνετα. Treleo 6936058121 Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted February 14, 2005 Ενδιαφέρομαι και εγώ για Τετάρτη αλλά έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι τότε.Αν δεν πάω Παρνασσό θα σου στείλω pm να βρεθούμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted February 14, 2005 Άλλαξα την ημερομηνία λόγο πρόβλεψης καιρού απο Τετάρτη για Παρασκευή... η πρόταση είναι η ίδια... Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,373 Report post Posted February 14, 2005 Θα προτείναμε να ανέβετε Παρασκευή που είναι και τα εγκαίνια του χιονοδρομικού και θα υπάρχει εκπροσώπιση του συλλόγου Τον καιρό θα τον φτιάξουμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted February 14, 2005 Εαν ειμαι κατω και δεν παω Πηλιο θα ειμαι και εγω εκει... Παρασκευη Ας κανουμε μια λιστα να ξερουμε ποιοι θα ειναι thanos? treleo arisk? Υ.Γ. ποιοι θα εκπροσωπισουν τον συλλογο? Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted February 14, 2005 Νομίζω οτι δεν υπάρχει πρόβλημα για Παρασκευή :wink: Ελπίζω να βοηθήσει και ο καιρός.Λεπτομέρειες από Πεμπτη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted February 14, 2005 Έγινε... ήδη κανόνησα 2 άτομα για Παρασκευή! Παίρνω άλλο ένα άτομο... :roll: Όποιος θέλει να τον πάρω μαζί, ας μου το πεί! :wink: Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites