Jump to content

xmen

Μέλος Δ.Σ.
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

xmen last won the day on August 13 2021

xmen had the most liked content!

Community Reputation

1,155 Excellent

About xmen

 • Birthday 10/01/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Έδεσσα

Recent Profile Visitors

5,804 profile views
 1. Με έλκηθρο και νυχτερινό σκι θα ήταν μαγνήτης για εκδρομή!
 2. Πολύ ωραίες και οι βραδυνές φωτό. Δεν γνώριζε ότι το Ίσγκλ έχει νυχτερινή ζωή και βραδυνό σκι. Με αυτά τα δεδομένα προσφέρεται για εκδρομή, ή του Συλλόγου ή κατ’ ιδίαν.
 3. Ωραία είναι, να πάμε ως Σύλλογος..
 4. Εξαιρετικές εικόνες με κατατοπιστική περιγραφή! Εύγε..!
 5. Ο πρόσφατος αγώνας ορειβατικού σκι στην Κρήτη έγινε αντικείμενο άρθρου και προβολής στο Γερμανικό περιοδικό Bergwelten. https://www.bergwelten.com/lp/ein-skitourenrennen-auf-kreta?fbclid=IwAR0iK86LC8umk2xkc95EA6lXwv0ejxJem2cncHhCD6TSJx8oNJHIZNW1Okg
 6. xmen

  Rossignol Bandit Sc80

  Νέες και φρέσκες φωτογραφίες των σκι
 7. Πάει και για φέτος, μας τελείωσε. Με μία αίσθηση μελαγχολίας για την λήξη της αγωνιστικής σαιζόν σήμερα παρακολουθήσαμε τους τελευταίους αγώνες. Από εδώ να ευχαριστήσω τον Pant για την ενημέρωση που σταθερά μας πρόσφερε καθ' όλη την διάρκεια της σαιζόν, ωφέλιμη γιατί μας υπενθύμιζε πότε είναι τι, ώστε στο μέτρο του δυνατού να προγραμματίζουμε τις τηλεθεάσεις μας.
 8. Σήμερα αισθανθήκαμε πως είναι να κάνεις σκι σε κρύο, εξαιρετικό το χιόνι, απαραίτητο το καλό ντύσιμο. Απολαυστικές καταβάσεις που όλο έλεγες «φτάνει» και πάντα συμπλήρωνες «ακόμα μία», ιδανικές συνθήκες χιονιού. Όσο για τον κόσμο, άντε και να ´μασταν δεκαπενταριά άνθρωποι εκεί πάνω, ξεχασμένοι στη γούβα να παίζουμε.. δεδομένου ότι στο πάρκινγκ το θερμόμετρο έδειχνε -8c πίσω πρέπει να ήταν περί τους -13c με -15c. Έτοιμοι για το Äre είμαστε ?
 9. Θέλεις να πεις ότι δεν ξύνουν μόνο τις πίστες αλλά αφήνουν «αποτύπωμα» και εκτός; Αλήθεια αυτό το?γιατί έχει μείνει στο 2018;
 10. Πάντα προείχε η οικονομία στα έξοδα κινήσεως των ρατράκ! Τι να πατάνε τώρα με την τιμή που έφτασε το πετρέλαιο, είναι και καθημερινή, δεν μαζεύει κόσμο, τζάμπα να δουλεύουν τα ρατράκ; Οικονομία στα πετρέλαια!
 11. Τελευταίος αγώνας σήμερα στο Kvitfjell για τον Kjetil Jansrund. Πρώτη νίκη σήμερα στο Lenzerheide για την Romane Miradoli. Μόνο συμπάθεια για την Federica Brignone που κέρδισε το Super-G World Cup Title.
 12. Ωραία ξεκίνησε το Super-G στο Lenzerheide, οι πρώτες 3 αθλήτριες δεν τερμάτισαν και από την πρώτη πεντάδα μόνο η μία κατάφερε να ολοκληρώσει την κούρσα.
 13. Εν αναμονή νέων χιονοπτώσεων, απαραίτητες για το μπροστά μέρος του βουνού που «υποφέρει», η Κρέμαση για άλλη μία φορά μας αποζημίωσε χαρίζοντας μερικές ωραίες κατεβασιές σε ωραίες συνθήκες, τουλάχιστον έως τις 11:30 οπότε έκλεισε ο καιρός άρχισε με χαρακτηριστική, βουνίσια, ταχύτητα. Ήλιος, κρύο, και καλό χιόνι.
 14. Νέα μέλη και παλιά όταν συναντιούνται…
 15. Παρακαλώ να διαχωριστεί το νήμα από τους διαχειριστές της σελίδας.. ευχαριστώ!
×
×
 • Create New...