Jump to content

xmen

Μέλος Δ.Σ.
 • Content Count

  599
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

xmen last won the day on August 13 2021

xmen had the most liked content!

Community Reputation

1,156 Excellent

About xmen

 • Birthday 10/01/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Έδεσσα

Recent Profile Visitors

5,864 profile views
 1. Μετά από παρατεταμένη περίοδο ξηρασίας στην θεματολογία του φόρουμ, με τις πρώτες βροχές, να ένα ουσιώδες και ενδιαφέρον ανάγνωσμα. Είναι κρίμα τέτοια άρθρα να «χάνονται» στον άτακτο σωρό δημοσιεύσεων στο ΦατσοΒιβλίο. Ωφέλιμη υπηρεσία θα πρόσφεραν, οι υπεύθυνοι της FB σελίδας του συλλόγου, αναδημοσιεύοντας θέματα επιλεγμένα, όπως αυτό, στο φόρουμ.
 2. https://www.facebook.com/186631824806070/posts/2595598243909404/?flite=scwspnss&mibextid=vgcPqKBpr7XVjaWG Μαζεύοντας.. τα κομμάτια
 3. Έχει επιβεβαιωθεί και αναμένεται σύντομα να ανοίξει η πρόσβαση από τους διαχειριστές.
 4. Καλώς όρισες!
 5. Με έλκηθρο και νυχτερινό σκι θα ήταν μαγνήτης για εκδρομή!
 6. Πολύ ωραίες και οι βραδυνές φωτό. Δεν γνώριζε ότι το Ίσγκλ έχει νυχτερινή ζωή και βραδυνό σκι. Με αυτά τα δεδομένα προσφέρεται για εκδρομή, ή του Συλλόγου ή κατ’ ιδίαν.
 7. Ωραία είναι, να πάμε ως Σύλλογος..
 8. Εξαιρετικές εικόνες με κατατοπιστική περιγραφή! Εύγε..!
 9. Ο πρόσφατος αγώνας ορειβατικού σκι στην Κρήτη έγινε αντικείμενο άρθρου και προβολής στο Γερμανικό περιοδικό Bergwelten. https://www.bergwelten.com/lp/ein-skitourenrennen-auf-kreta?fbclid=IwAR0iK86LC8umk2xkc95EA6lXwv0ejxJem2cncHhCD6TSJx8oNJHIZNW1Okg
 10. xmen

  Rossignol Bandit Sc80

  Νέες και φρέσκες φωτογραφίες των σκι
 11. Πάει και για φέτος, μας τελείωσε. Με μία αίσθηση μελαγχολίας για την λήξη της αγωνιστικής σαιζόν σήμερα παρακολουθήσαμε τους τελευταίους αγώνες. Από εδώ να ευχαριστήσω τον Pant για την ενημέρωση που σταθερά μας πρόσφερε καθ' όλη την διάρκεια της σαιζόν, ωφέλιμη γιατί μας υπενθύμιζε πότε είναι τι, ώστε στο μέτρο του δυνατού να προγραμματίζουμε τις τηλεθεάσεις μας.
 12. Σήμερα αισθανθήκαμε πως είναι να κάνεις σκι σε κρύο, εξαιρετικό το χιόνι, απαραίτητο το καλό ντύσιμο. Απολαυστικές καταβάσεις που όλο έλεγες «φτάνει» και πάντα συμπλήρωνες «ακόμα μία», ιδανικές συνθήκες χιονιού. Όσο για τον κόσμο, άντε και να ´μασταν δεκαπενταριά άνθρωποι εκεί πάνω, ξεχασμένοι στη γούβα να παίζουμε.. δεδομένου ότι στο πάρκινγκ το θερμόμετρο έδειχνε -8c πίσω πρέπει να ήταν περί τους -13c με -15c. Έτοιμοι για το Äre είμαστε ?
 13. Θέλεις να πεις ότι δεν ξύνουν μόνο τις πίστες αλλά αφήνουν «αποτύπωμα» και εκτός; Αλήθεια αυτό το?γιατί έχει μείνει στο 2018;
 14. Πάντα προείχε η οικονομία στα έξοδα κινήσεως των ρατράκ! Τι να πατάνε τώρα με την τιμή που έφτασε το πετρέλαιο, είναι και καθημερινή, δεν μαζεύει κόσμο, τζάμπα να δουλεύουν τα ρατράκ; Οικονομία στα πετρέλαια!
 15. Τελευταίος αγώνας σήμερα στο Kvitfjell για τον Kjetil Jansrund. Πρώτη νίκη σήμερα στο Lenzerheide για την Romane Miradoli. Μόνο συμπάθεια για την Federica Brignone που κέρδισε το Super-G World Cup Title.
×
×
 • Create New...