Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
batucada

Πηγάδια Σάββατο 12-2-05

Recommended Posts

Φτάσαμε στα Πηγάδια πρωί στις 9 παρά. Το πάρκινγκ να είχε καμία 10αριά αυτοκίνητα. Τα λίφτ όλα δούλευαν.

Ήμουν εγώ με τους Χάρη και Θωμά, ο Αρης και ο Stubai με τον Αποστόλη που γ΄ραφτηκε εκεί, ο dimanast η Εφη (αν θυμάμε καλά) ο Τρελοsaltarismenos Salto με τον Πρόδρομο και τον Γιάννη , ο Γιάννης από τον Βόλο με έναν φίλο του και ο Τάσος απο την Χαλκίδα. Κατόπιν ήρθαν και άλλοι πολλοί φίλοι και γνωστοι, εθεάθησε και κάποια στιγμή ο Nicolino με 120 χαω στον Αριστοτέλη. Τσουπ να' σου και ο Anemar με την φίλη του να δοκιμάζει τα 5αστερα καινούργια volkl.

(συγνώμη αν ξέχασα κάποιον)

Γενικά είμαστε πολλοί το Σάββατο στις πίστες των Πηγαδιών.

Ο διευθυντής των Πηγαδιών ήταν όλη την μέρα πάνω κάτω και όπου μας έβλεπε μας χαιρετούσε με χαμόγελο. Βασικά δεν υπήρχαν προβλήματα. Εξάλλου τα Πηγάδια είναι ένα ΧΚ που σέβεται τον πελάτη.

Τα βασικά που θα πρέπει να δούνε και τα ξέρουν και απ' όσο μάθαμε έγινε η αίτηση είναι να προμηθευτούν ένα ρατράκ με βίντσι για να κατεβαίνουμε και την μάυρη (τον τοίχο που λέει ο Αέρας).

Επίσης οι ομάδες που προπονούνται έστησαν τις πόρτες τους στις αρχές του πλατώματος του Αριστοτέλη με αποτέλεσμα να μην παρενοχλούν καθόλου τους υπόλοιπους. Αν και εμείς τους παρενοχλήσαμε λίγο... με τις πόρτες που είχαν στημένες :wink: :wink: :wink: (λιγο χαλαρό ήταν το γιγαντιαίο Ε?)

Ο καιρός τέλειος.

Οι πίστες τέλειες ως τις 11.

Η παρέα ακόμα καλύτερη ως το τέλος.

Παράλληλα γνωρίσαμε και άλλα παιδιά που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στον σύλλογο.

Μοιράστηκαν flyers και αυτοκόλλητα.

Στο πέτρινο το σαλέ είχε παρτάκι με σοκολάτα cointreau και γίναμε καλάαααααα.

Φύγαμε στις 3.15 με φουλαρισμένες τις μπαταρίες μας.

Γενικά περάσαμε πολύ καλά. :P

Μόνο καλά?

ΑΡΙΣΤΑ!!!!

:P:cry::D

Αφού να φανταστήτε πήραμε απουσία από το Πήλιο την Κυριακή και ανυσηχήσαν οι άνθρωποι....

(Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και στα δυό φιλαράκια από Θεσσαλονίκη και Πτολεμαίδα.)

Ποτέ δεν ξέρεις, μέχρι...να μάθεις.!

Συμφωνω και επαυξανω... :cry:

Αν και σε καποια φαση σας χασαμε :P, γιατι ειμασταν στον "παραδεισο"-συρομενα(ελεω μαθηματων στη γυναικα-αν δει οτι εγραψες "φιλη",Σταθη,θα σε κυνηγησει η Δεσποινα :D )και οταν κατεβηκαμε κατω στο καρεκλακι εσεις πουθενα. :roll:

Μαλλον θα ειχατε παει στο σαλε.Δεν πειραζει χασαμε το παρτακι με τις σοκολατες....

Δεν δοκιμασε και ο salto τα Volkl(πηρε μια γευση απο τα P60 του Σταθη βεβαια..)Βαγγελη του χρονου τι πεδιλα θα αγορασεις ειπες???Πως το ειπες,οδοστρωτηρας λεγεται,αν θυμαμαι καλα?? :wink:

Τα λεμε την Πεμπτη στο sugar.

ΥΓ:Μηπως πρεπει να μεταφερθει στην ενοτητα "Ραντεβου στα βουνα",που γραφει:"Κανονίζουμε τις εκδρομές μας, συναντιόμαστε στα βουνά και λέμε πως τα περάσαμε"?

Μπράβο σας ρε.....Και γω πήγα την Κυριακή και εκτός του οτι δε βρήκα κανέναν σας, έφαγα και τρελό αέρα :!: :!: (και να'ταν ο "δικός μας" ο Αέρας καλά θα ΄ταν, θα μάθαινα και κάτι)

Αντε να δούμε... :P

With great mountains, comes great skiing!

.........ο dimanast η Εφη (αν θυμάμε καλά) ..............

rania tin lene tin kopela vre....

by moonsoda

....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια...

Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης

Http://www.dimanast.gr

http://www.hi5.com

Την πέμπτη σε ποιό sugar ρε παιδιά..? Εχει meeting πουθενά?

2 FAST 4 U

ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..!

Treleo το Sugar είναι στην Θεσ/νίκη. Κάθε Πέμπτη έχουμε συνάντηση εκεί. Αν είσαι ποτέ στην πόλη μας θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε.

Εγώ δυστυχώς δούλευα και δεν μπόρεσα να έρθω μαζί σας για σκι :cry:

Που θα μου πάτε όμως? Όλο και κάπου θα σας πετύχω! :twisted:

Φιλικά,

Οδυσσέας

Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!!

παιδια εγω απογοητευτηκα το σαββατο-πρωτον κατραλαβα οτι ειμαι σε πολυ χαλια φυσικη κατασταση-δευτερον καταλαβα οτι τα volkl p60 ειναι οτι καλυτερο με διαφορα εχω φορεσει ποτε στη ζωη μου(οταν τα φτιαχνανε οι γερμανοι σιγουρα επρεπε να ειχαν στο μυαλο τους καμια 2μετρη κουκλαρα ξανθια αλλιως δεν εξηγειται τοσο τελειο πεδιλο με ωραιες καμπυλες)και τε λος καταλαβα οτι οθωμας δεν εχει καμια σχεση με τον θωμα που ειχα αφησει εγω περσι-πραγματικα το παληκαρι ειναι σε δικο του επιπεδο-θωμα θελω μαθημα........... :twisted:

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

ειμουν και γω στα πηγαδια το σαββατο αλλα δεν σας πετυχα

ηταν πολυ ωραια αλλα ο αριστοτελης μετα τις 11 που ειμουν πανω ηταν χωραφι!

43198072.jpg

drop cliffs, not bombs

Μετά τις 11 πάντα χωράφι είναι ο Αριστοτέλης τα ΣΚ.

:cry:

With great mountains, comes great skiing!