ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 8, 2005 Μιας και οι μέρες πούδρας που έχουν μείνει δεν είναι πολλές για φέτος... Ας τις χαρούμε με μια μεγαλοπρεπέστατη άδεια Μαίναλο ή Παρνασσό ή Καλάβρυτα τι λέτε για αύριο:?: Παρνασσό μάλλον Ηρακλής κλειστός(παλεύουν τα παιδιά) αλλά και από ότι δείχνει θα φάει το λιγότερο χιόνι Μαίναλο μια πίστα αλλά ξερό off-piste με το που αφήνεις το lift ούτε τραβέρσες και αηδίες(και μαύρο και μαύρο ξέρω :twisted: ) Καλάβρυτα μόνο να ξερα ότι θα δουλεύει η Άρτεμις αλλά ντε ξερει :? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 8, 2005 Νονέ της πούδρας! Αυτά τα λένε από το πρωί! όχι τέτοια ώρα! τώρα έχουν φύγει όλοι, ακόμα και τα αφεντικά, από ποιόν να ζητήσω άδεια, μου λες???? Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted March 8, 2005 Παρνασσό κι εγώ αύριο Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted March 8, 2005 Φίλοι καλοί όσον αφορά στο Μαίναλο να ξέρετε οτι δεν θα λειτουργήσει ούτε αύριο ο Αετός. Δυστυχώς τα παιδιά του χ/κ δεν ολοκλήρωσαν την επισκευή παρ' ότι δούλευαν μέχρι πρίν από λίγο κάτω από πυκνή χιονόπτωση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted March 8, 2005 Ξερό Παρνασσό αύριο καθώς: Καλάβρυτα δεν δουλεύει τίποτα (άμα δεν δουλεύει Άρτεμη ή Στύγα ή και τα δύο, είναι σαν να μη δουλεύει τίποτα) Μαίναλο δυστυχώς δεν δουλεύει ο Αετός (και άμα δεν δουλεύει το μεγαλύτερο και ψηλότερο lift σου είναι σαν να μη δουλεύει τίποτα) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 8, 2005 Αν με πάρουν οι Banios κλπ, τότε θα είμαι παρνασσό... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 8, 2005 πως τα καταφερνετε και παίρνετε άδειες?Σας ζηλεύω...εμενα το αφεντικο η μόνη άδεια που θα παρω θα είναι αν είμαι στα τελευταία μου...γκρρρρρρρ....θα ανεβω 3μερο 25ης Μαρτιου με κατι φίλους αρχαριους και θα την βγαλουμε στα lift των αρχαριων!!Ελπιζω να βρω κανενα σας να ανεβω και σε καμια πιστα... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 8, 2005 Την 25η πολλοι θα ειμαστε βασιλιτσα αλλα πιστευω να βρεισ καποιους.... Τα νευρα μου...θελω να ερθω και δεν μπορω.........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 8, 2005 Τα νευρα μου...θελω να ερθω και δεν μπορω.........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Στην ίδιαφάση είμαστε! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted March 8, 2005 Τελικά ποιοι είναι για αύριο? Θα συναντηθούμε να πάμε παρέα ή θα τα πούμε πάνω? Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 8, 2005 πως τα καταφερνετε και παίρνετε άδειες?Σας ζηλεύω... Ποιός μίλησε για άδειες; Εγώ κάνω το σκι μου και μετά δουλεύω κανονικά :wink: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 8, 2005 πως τα καταφερνετε και παίρνετε άδειες?Σας ζηλεύω... Ποιός μίλησε για άδειες; Εγώ κάνω το σκι μου και μετά δουλεύω κανονικά :wink: Nαι αλλά θα χάσεις την πτήση Ευχαριστώ τον Κύριο Πετρόπουλο που με απέτρεψε να επισκεφτώ το χιονοδρομικό Σίγουρα θα έρθω να κάνω πάλι σκι στα πανέμορφα νέα μέρη της Πελοπονήσου που ανακάλυψα πολύ αργά...και οι δυο θα είμαστε κερδισμένοι νομίζω από αυτή την ενημέρωση Σας το έχω πει ότι χρωστάω μια άδεια το πολύ πολύ να είναι σε ανοιξιάτικο εκτός πίστας Ρε δεν έχουμε που να πάμε σκι καθημερινή με καλό καιρό γ...ω τ. κ.....ο μ.. τ. τ....ο μ. τ. κ...............α π.. ε....... σ.. π...........α ε.......α Πάω να πληρώσω ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ και μετά πτησούλα Εκτός εάν απαντήσει το τηλέφωνο νωρίς στα Καλάβρυτα και πει ότι θα ανοίξει η Αρτεμις Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted March 8, 2005 Να απαντήσουν νωρίς λίγο χλωμό. Κατά τις 8 στην καλύτερη. Πάντως και εγώ με την παρέα είχαμε πει για Μαίναλο αλλά δυστυχώς χωρίς το βασικό λιφτ δεν αξίζει...ειδικά όταν απο Πάτρα τα Καλάβρυτα είναι τόσο κοντά. Οπότε δυτυχώς αυρίο πάλι 18 ευρώ με την (μικρή) ελπίδα να ανοίξει η άρτεμις...εάν θέλει κανείς Info το πρωί let me know... Φιλικά Νίκος Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted March 9, 2005 ΠΑΡΝΑΣΣΟ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ..! Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites