lefteris 0 Report post Posted March 10, 2005 Ψαχνω ενα οικονομικο gps , τι λετε για το Garmin eTrek Legend? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted March 10, 2005 Eγώ έχω πάντα μαζί μου (είναι πιό μικρό απο το κινητό μου) το Garmin eTrek Vista το οποίο με έχει αφήσει καταευχαριστημένο... συνοδεύεται με καλώδια για σύνδεση με υπολογιστή και έχουν βγεί πολλοί χάρτες... και το σημαντικό για μένα ήταν οτι παίρνει και αλκαλικές και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ... το Legend είναι περίπου το ίδιο με κάτι διαφορές στον εξοπλισμό... ειναι εγγυημένα πολλλλυυυυυύ ανθεκτικό σάν κατασκευή... Βέβαια πές σε τί τιμή το βρήκες και για τί χρήση το θές γιατί πιθανόν για άλλη χρήση εκτός απο outdoor (π.χ. αυτοκίνητο) μπορεί στα ίδια λεφτά να βρείς κάτι πιό εξειδικευμένο... :wink: Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
lefteris 0 Report post Posted March 10, 2005 ιστιοπλοια, εκδρομες στο βουνο, Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 10, 2005 ιστιοπλοια???????? δεν εχει το σκαφος... λογικα ναι.. Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted March 10, 2005 ιστιοπλοια, εκδρομες στο βουνο, Το Legend είναι μιά χαρά... αρκει να το βρείς σε συμφέρουσα τιμή... κάνει και για τα δύο... αν έπαιρνες τo Vista πάντως στην ιστιοπλοΐα θα σε βόλευε καλύτερα για τι θα έβλεπες και τους αναλυτικούς χάρτες στην οθόνη... Δές τιμές και σύγκρινε... αν η διαφορά είναι μικρή... αξίζει..! :wink: Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
lefteris 0 Report post Posted March 11, 2005 το βλεπω γυρω στα 180 ευρω! σε τι τιμες το βρηκες?? Quote Share this post Link to post Share on other sites