jj 0 Report post Posted March 14, 2005 επειδη μου φαινεται οτι αρχισαν οι ζεστες υπαρχει περιπτωση να ριξει αλλο χιονι (ετσι ωστε να παει παραπερα η σεζον) ή σε κανα δυο εβδομαδες θα αρχισουμε να κλεινουμε τον εξοπλισμο στις ντουλαπες??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 14, 2005 ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΒΑΣΟΥΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗ; Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 14, 2005 Έχει συζητηθεί αυτό το θέμα. Και απάντησε ο μετρ, κ.ΜΙΚ Για ψάξτε λίγο σε αυτήν την ενότητα Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 15, 2005 Για Παρνασσό που ξέρω: Ανετα το χιόνι στις πίστες των Κελλαριών κρατάει μέχρι 10 Μαίου Το χιόνι στα άνω Κελλάρια κρατάει μέχρι 1 Ιουνίου για cat-ski Ολα αυτά εάν δεν έχουμε τον πιο θερμό Απρίλη της εκατονταετίας Μετά από αυτή τη βδομάδα που δεν θα χάσουν και ιδιαίτερο χιόνι τα χιονοδρομικά (ΕΙΠΑΜΕ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ) μόλις φύγει το υψηλό ευελπιστούμε ότι θα ανοίξει ο δρόμος να ξανεπέσει η κατάρα των θεών πάνω στην Ελλάδα για κάνα μήνα Θυμιθείτε τι έγινε μετα τις "Αλκυονίδες" στις 4-9 Ιανουαρίου. Χιόνιζε κάθε τρεις μέρες για δυο μήνες(τώρα σταμάτησε) Και αν θες τη γνώμη μου φίλε τώρα αρχίζει η απόλαυση του σκι. Μέχρι τώρα ψάχναμε κάνα κενό στον καιρό να κάνουμε τρεις ώρες σκι χωρίς ουρές. Και με τόσο πολύ εκτος πίστας θα έχουμε από μεθαύριο(αυτό δεν είναι σίγουρο) και μέχρι των Ιούνιο (αυτό είναι) Off Piste Spring Snow φοβερής ποιότητας και ποσότητας να παίζουμε μέχρι τον Ιούνιο Το καλό σκι τώρα αρχίζει Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 15, 2005 Το καλό σκι τώρα αρχίζει σσσσσσσσσσσσσσσσστττττ.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 15, 2005 Το καλό σκι τώρα αρχίζει σσσσσσσσσσσσσσσσστττττ.... Κι όσο ζω θα το φωνάζω Απρίλη σε αγαπώ Και διαφήμιση κάθε μέρα να έχει στις ειδήσεις μόνοι μας θα ήμαστε Πανούλη μου με πέδιλα για ski-jump να κατεβαίνουμε απάτητες πλαγιές και να κάνουμε άλματα με πέδιλα για langlauf Πάντως η τάση είναι για κρυο και χαμηλά συνεχή μέχρι 10 Απριλίου οπότε έχει powder days ακόμα μόλις φύγει το υψηλό...και θα φύγει το Σάββατο για Ανατολικά Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted March 15, 2005 Πάντως η τάση είναι για κρυο και χαμηλά συνεχή μέχρι 10 Απριλίου οπότε έχει powder days ακόμα μόλις φύγει το υψηλό...και θα φύγει το Σάββατο για Ανατολικά: Στα καλό και να μην ξανάρθει!!! Πάντως δεν ξέρω αν φταίει η μέτρια τεχνική μου κατάρτιση ή γενικά αντιμετωπίζουν οι snowboarders παρόμοια προβλήματα αλλά με το ανοιξιάτικο χιόνι δεν τα πολυπάω καλά. Ο πρωινός πάγος με κουράζει-εκνευρίζει ενώ η μεσημεριανή σούπα απέχει παααρα πολύ απο την "λαχταριστή", ξερή πούδρα του χειμώνα....περί ορέξεως όμως... Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 15, 2005 Πάντως δεν ξέρω αν φταίει η μέτρια τεχνική μου κατάρτιση ή γενικά αντιμετωπίζουν οι snowboarders παρόμοια προβλήματα αλλά με το ανοιξιάτικο χιόνι δεν τα πολυπάω καλά. Ο πρωινός πάγος με κουράζει-εκνευρίζει ενώ η μεσημεριανή σούπα απέχει παααρα πολύ απο την "λαχταριστή", ξερή πούδρα του χειμώνα....περί ορέξεως όμως... Spring OFF-piste snow είπαμε Κάνα τετραωράκι αν έχεις όρεξη ο Παρνασσός βγάζει καλή ποιότητα (11-3 τον Απρίλιο) Θα ανεβάσω χάρτη με το που ξεπαγώνει πρώτα και που κρατάει μέχρι το μεσημέρι για καλή ποιότητα ανά πάσα στιγμή Ακριβώς δίπλα από την πίστα του Ηρακλή 7 Μαίου πρόπερσι ώρα 3 είχε το καλύτερο Κωστή τον Ιούνιο που κρατάει :?: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 16, 2005 Τα Ανω-Κελάρια, η λακκα της Τουμπόραχης, Η Ανω-Βελίτσα, ανατολικά απ’ τις Τρεις Τσούμπες, η βορεια ρεματιά από τις Σιδηρόπορτες κα...με αλλα λογια, παρτε σακιδια κ αποφασιστε να περπατησετε με το βαρος των σκι, μποτες κ καποια βασικά υλικα ημερησιας ορεινης πεζοποριας, στην πλατη σας! :? Υπομονή, ας ερθει ο Ιούνης κ ισως κανουμε κατι σαν club …(εχει κατι τεραστιες [+1χμ] χιονουρες ο Παρνασσός νωρις το καλοκαιρι ) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2005 Βρε θα βγάλουμε χάρτη ευρέσεως καλύτερης ποιότητας απάτητου ανα ώρα και ανάλογα με τον καιρό για κάθε μήνα του χρόνου Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites