Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

CAT-SKI ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ 19-20.03

Recommended Posts

μήπως θα υπάρχει και κάτι ανάλογο το άλλο σκ?έρχομαι ελλάδα 20 με 4 απρίλη.

την μέρα τις βελίτσας κάτι εναλλακτικό θα υπάρχει? :evil:

ευχαριστώ

πάντως όσο περισσότερες εξορμήσεις εκτος xk γίνουν τόσο το καλύτερο.Mπας και δei με καλο μάτι μια ψιλό επέκταση του x.k προς τα άνω kelaria. έστω τη συστηματική χάραξη αυτών τον πιστών.

καλά λέμε τώρα.. :roll:

Εαν το χιόνι το επιτρέπει τίποτα δεν αποκλείετε αλλά δεν μπορεί να κριθεί από σήμερα αυτό :?

..το λεω μιας κ εχω ανεβει ισα με 7000 φορες στη Λιακουρα' κ περα απο Gas-Gas δεν παει τιποτα αλλο τροχηλατο εκειπανω (ερπυστριοφορο included). :evil:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Εαν το χιόνι το επιτρέπει τίποτα δεν αποκλείετε αλλά δεν μπορεί να κριθεί από σήμερα αυτό :?

..το λεω μιας κ εχω ανεβει ισα με 7000 φορες στη Λιακουρα' κ περα απο Gas-Gas δεν παει τιποτα αλλο τροχηλατο εκειπανω (ερπυστριοφορο included). :lol:

Πες μου Κωστή ότι κάνεις και trial μεταξύ όλων αυτών που κάνεις να με τρελάνεις τελείως... :lol:

Σήμερα ανέβηκα παρνασσό με ένα φίλο.Κάναμε 2-3 ώρες καλό σκί,κυρίως στο βάκχο που ήταν και σε καλύτερη κατάσταση.Κατά τις 12 είδαμε το ratrak που ετοιμαζόταν για το δεύτερο "γκρουπάκι" και αποφασίσαμε να πάμε.Η όλη διαδρομή κράτησε περίπου 2,5 ώρες μεταξύ χαλαρού σκί και ανέβασμα με το όχημα.Είχα την ευκαιρία να δώ ένα μέρος του βουνού που ούτε καν φανταζόμουν ότι υπάρχει και δε θα μπορούσα να "ανακαλύψω" μόνος.Απορώ γιατί μένει ανεκμετάλλευτο ακόμα.Μεγάλος αμφιθεατρικός χώρος,δε φαίνεται εκτεθειμένος σε ανέμους και με πλάτη στον ήλιο με πολλές κορυφές και με αρκετά "ανεβοκατεβάσματα".Μια μικρή γεύση:

normal_Image(193)~0.jpg

Ελπίζω τα υπόλοιπα μέλη της παρέας να ανεβάσουν και άλλες φωτογραφίες .

Το Πρωτο group εκανε ενα πιο "εντονο" προγραμμα... στα ανω κελλαρια...

πρεπει να εχουμε περιπου στις 100 φωτογραφιες και μερικα video clips μετα απο 2 μερες εκει πανω.

Ποτε θα τα δουμε!!! ανυπομονω για φωτογραφιες πριν ακομη πατε!

Υπαρχει ενδεχομενο να ξαναδιοργανωθει cat-ski? φετος?

Ανυπομονουμε για τις περιγραφες και τις εντυπωεις σας :!:

Β16Α rulezzzz

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ-ΦΑΝΑΤΣΤΡΟΥΜΦΙΚΑ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ-ΜΑΓΕΙΑ

Ελπίζω όλοι που πήγαμε το χαμόγελο που είχαμε να ήταν τόσο αληθινό όσο φαινόταν

Δείτε το album έχει πολλές φότο

http://www.snowclub.gr/modules.php?name=co...nails&album=194

Η καλύτερη μέρα της χιονοδρομικής και πτητικής ζωής μου και η καλύτερη κατάβαση της ζωής μου

IMG_1882.jpg

Πλάι πλαι με τον Μεγα Nickel. Κάτω κάτω εμείς κοιτάξτε τα παιδιά στο βάθος που περιμένουν και το ρατρακ να καταλάβετε την κλίμακα

IMG_1858.jpg

Η καλύτερη θεα South of Val D Isere

IMG_1835.jpg

Η μοναδική μ....ια ήταν ότι κάποιος ξέχασε ένα γάντι και έπρεπε να πετάξω μέχρι τα 2100 να το βρω(φαίνετε στο βάθος κοιτάχτ καλά :wink: )Α ρε καημένε γραμματέα τι τραβάς

IMG_1805.jpg

Παραγέλνω κάτι φλάντζες και ανεβάζω φοτορομάντζο μέχρι το βράδυ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Σε κατάλευκο βουνό όλοι κάναν το σκι τους ύσηχα και απολάμβαναν αξέχαστες στιγμές

Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας τρελός

IMG_1778.jpg

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

'Ημουν εκεί και μπορώ να πώ ότι έζησα καταπληκτικές στιγμές. Χωρίς υπερβολή ήταν με διαφορά η καλύτερη χιονοδρομική μου εμπειρία. ΜΑΚΡΑΝ!!!!. Το τοπίο εκπληκτικό ,το πεδίο υπέροχο για κάθε είδους γούστου. Κι εδώ μου δημιουργείτε η απορία . Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος θησαυρός μέσα στα πόδια μας και να έχει μείνει ανεκμετάλευτος όλα αυτά τα χρόνια . Παιδία δεν θα το πιστέψετε αν δεν το δείτε . Στο χώρο για τον οποίο μιλάμε δημιουργούνται άνετα 4 χιονοδρομικά σαν τα Κελλάρια . Μιλάμε για πολλά χλμ πίστες. Και το κλύτερο ? Βάσει των λεγομένων του κ.Πάππου σκι άνετα μέχρι τον Μάιο. Είναι δυνατόν να μέινει έτσι αυτό το πράγμα ? Θέλω ΧΚ στα άνω Κελλάρια ΤΩΡΑ.

Μόνο δυσάρεστο σημείο της μέρας ότι δεν πρόλαβα το πρώτο γκρουπ με , Dimitri, NikosChalkida, Μacalu, Nickel , MIK, Prorad και όλους όσους ξεχνάω.

Αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την παρέα του δεύτερου γκρουπ που έτυχε να γνωρίσω για πρώτη φορά. Τα περάσαμ όμορφα όμορφα όμορφα κλπ κλπ κλπ .

Μέχρι την επόμενη φορά

Βαγέλης

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

:) Μετά απο 2 μέρες cat-skiing (boarding για μένα),το μόνο που έχω να πω είναι: :) ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ :!: Δεν είμαι καλά...Το μυαλό μου έχει μείνει στον καλόγερο...Στην λεπτή κρούστα πάγου που σπάει όταν πατήσεις...Δεν θέλω ξαναπάω σε χιονοδρομικό...Βλέπω lift και κάτι παθαίνω...Θέλω να είμαι όρθιος και να κρατιέμαι απο τις μπάρες...Δεν με νοιάζει να είμαι σαν σαρδέλα...Ακόμα και η εξάτμιση μου αρέσει!!!

Γιατρέ θα γίνω καλά :?:

:arrow: P.S. χάρηκα που γνώρισα (επιτέλους) κάποιους snowclubers

(MIK - NICKEL - BANIOS - MAKALU ....sorry αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματα

των άλλων παιδιών :oops:)

Υπαρχει ενδεχομενο να ξαναδιοργανωθει cat-ski? φετος?

Πιάσε το ημερολόγιο. Σημείωσε όλες τις μέρες μέχρι την 1η Ιουλίου. Μόνο Βασιλίτσα για την Γ.Σ. να έρθεις :)

Καλά είσαι πάρε τηλέφωνο και κλείσε θέση για όσες θες.

Ε ρε και να βάλει καμιά πούδρα :)

Για όσους δεν το πρόσεξαν το ύψος του χιονιού είναι από 1 έως 10 μέτρα. Μεσος όρος 4 :twisted:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

'Ημουν εκεί και μπορώ να πώ ότι έζησα καταπληκτικές στιγμές. Χωρίς υπερβολή ήταν με διαφορά η καλύτερη χιονοδρομική μου εμπειρία. ΜΑΚΡΑΝ!!!!. Το τοπίο εκπληκτικό ,το πεδίο υπέροχο για κάθε είδους γούστου. Κι εδώ μου δημιουργείτε η απορία . Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος θησαυρός μέσα στα πόδια μας και να έχει μείνει ανεκμετάλευτος όλα αυτά τα χρόνια . Παιδία δεν θα το πιστέψετε αν δεν το δείτε . Στο χώρο για τον οποίο μιλάμε δημιουργούνται άνετα 4 χιονοδρομικά σαν τα Κελλάρια . Μιλάμε για πολλά χλμ πίστες. Και το κλύτερο ? Βάσει των λεγομένων του κ.Πάππου σκι άνετα μέχρι τον Μάιο. Είναι δυνατόν να μέινει έτσι αυτό το πράγμα ? Θέλω ΧΚ στα άνω Κελλάρια ΤΩΡΑ.

Εγώ θα προτιμούσα να μείνει έτσι... Προσωπικά ήμουνα στην Σαχάρα (υποθέτω είναι και αυτά άνω Κελλάρια;;; ) την Κυριακή και κάθησα μισή ώρα για να απολαύσω το τοπίο και την ησυχία με έναν φίλο. Το ωραίο για μένα είναι οτι δεν έχει κόσμο λοιπόν, ότι έχει απάτητο χιόνι κτλ κτλ... Βέβαια όταν κατεβαίνεις την Σαχάρα φτάνεις Φτερόλακα και παίρνεις το λιφτ, αν κατέβεις απο την άλλη μεριά τι κάνεις;;; Τουλάχιστον την Σαχάρα ας την αφήσουν ήσυχη! :D Έ πάντως δεν ανυσηχώ, θα πάρει ΧΡΟΝΙΑ μέχρι να κάνουν κάτι. :lol::lol::lol::lol::lol:

8) Μετά απο 2 μέρες cat-skiing (boarding για μένα),το μόνο που έχω να πω είναι: :Idea: ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ :!: Δεν είμαι καλά...Το μυαλό μου έχει μείνει στον καλόγερο...Στην λεπτή κρούστα πάγου που σπάει όταν πατήσεις...Δεν θέλω ξαναπάω σε χιονοδρομικό...Βλέπω lift και κάτι παθαίνω...Θέλω να είμαι όρθιος και να κρατιέμαι απο τις μπάρες...Δεν με νοιάζει να είμαι σαν σαρδέλα...Ακόμα και η εξάτμιση μου αρέσει!!!

Γιατρέ θα γίνω καλά :?:

:arrow: P.S. χάρηκα που γνώρισα (επιτέλους) κάποιους snowclubers

(MIK - NICKEL - BANIOS - MAKALU ....sorry αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματα

των άλλων παιδιών :oops:)

αχαχαχαχα και που να πηγαιναμε Φεβρουαριο με 1 μετρο πουδρα... ακομα εκει θα ειμασταν

Θα εφτανε το μουσι σου μεχρι το χιονι :P

ΥΓ Οι σνομπορνταδες ειναι αλητες! Μας χαλαγαν τα ιχνη μας στο καλογερο!

Glouk Τα ανω Κελλαρια ειναι ενα πεδιο 6 χλμετρων (κατα μηκος) πριν τη Σαχαρα και ειναι ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΑΤΟ! μπορεις να βγαλεις πρασινες μπλε κοκκινες μαυρες δηλαδη παπαδες! Αλλα no money no honey προς το παρον! Γι αυτο και βρηκα ηδη ορειβατικο σετ σκι/μποτες/τηλεσκοπικα μπατον σε καλη τιμη. (Θα ανοιξω αλλο τοπικ) Και θα τα χαιρομαι μαζι με το Μακαλου και καποιους αλλους απο τωρα :P .

αχαχαχαχα και που να πηγαιναμε Φεβρουαριο με 1 μετρο πουδρα... ακομα εκει θα ειμασταν

Θα εφτανε το μουσι σου μεχρι το χιονι :P

Προσπαθείς να επιδυνώσεις την καταστασή μου :?:

Προτείνω να φτιάξουμε ένα igloo (καρέκλες υπάρχουν... :wink: ),να δούμε πανσέληνο και ανατολή απο εκεί πάνω :D

Του χρόνου με βλέπω να μετάλλασομαι σε Yeti...

ΥΓ Οι σνομπορνταδες ειναι αλητες! Μας χαλαγαν τα ιχνη μας στο καλογερο!

Τα παλιόπαιδα...