Lili 80 Report post Posted March 19, 2005 Από Πέμπτη προς Παρασκευή, μηδέν ύπνος, στο skibus 2+2 ώρες ψευτο-ύπνος πηγαίνοντας-γυρίζοντας Παρνασσό. Παρασκευή όλη μέρα σκι, και φτάνω στο σπίτι και ξαπλώνω λιγάκι να ξεκουραστώ στις 19:30 Παρασκευή απόγευμα και ξύπνησα 12:30 Σάββατο μεσημέρι :!: :!: :!: Δηλαδή 17 ώρες σερί ύπνος Μου ρίχνει κανένας ή έκανα hi score? [Έχω κοιμηθεί και περισσότερο 18,19 ώρες και έχει συμβεί πολλές φορές, αλλά όχι μετά από σκι, συνήθως μετά από εξεταστική στη σχολή ή από πολλή δουλειά.] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 19, 2005 Consciousness: That annoying interval between naps. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted March 19, 2005 Νομίζω Lilly παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειές σου δεν φτάνεις το δικό μου ρεκόρ Ancona - Hγουμενίτσα στο πλοίο ( 12:00 μεσημέρι -10:00 το άλλο πρωί) :roll: :roll: όταν με ξυπνήσαν να δουν αν ζώ κάποιοι άγνωστοι. Βέβαια έιχε προηγηθεί ένα 30αωρο αυπνίας πρίν ξεκινήσω ταξίδι Γερμανία Ιταλία τα μεσάνυχτα με τη μηχανή δηλ 40+ ώρες άυπνος. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 19, 2005 Και εγώ τις περισσότερες φορές, το ίδιο κάνω :wink: Πολλές φορές ξυπνάω π.χ. στις 2 το μεσημέρι, τη νύχτα ξαγρυπνώ (από αγωνία μήπως δεν ξυπνήσω :oops: ), στο πούλμαν σχεδόν ποτέ δεν κοιμάμαι (αδυνατώ να κλείσω τα μάτια σε οτιδήποτε... κουνάει!) και κοιμάμαι στις 8 αφού επιστρέψω από το βουνό. Ρεκόρ ύπνου: 16 ώρες! Και σήμερα που ξύπνησα 1, με βλέπω να κάνω το ίδιο... :? Ρεκόρ αυπνίας: 34 ώρες το καλοκαίρι Δεν συγκρίνομαι όμως με τα δικά σας high scores :wink: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted March 20, 2005 ΧρήστοΛάππα: Τι μου είπες τώρα, η ζωή μου όλη... donmeli: 20 ώρες, καλό σκορ, πόσο μάλλον σε καράβι με τις χίλιες-μύριες ενοχλήσεις (ανακοινώσεις, φασαρία κόσμου κοκ) panagiotάκι: ναι, το ίδιο σύστημα συνδιασμού ύπνου με σκι έχουμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted March 21, 2005 ....γύρο στις 27 ώρες μετά απο επιστροφή απο Αυστραλία ταξίδι με το αεροπλάνο 24 ώρες αυπνη + 9 ώρες η διαφορά τρέλα , με ξύπνυσε η μαμά μου γιατί νόμιζε πως είχα πέσει σε κόμμα αλλίως θα κοιμόμουν ακόμα!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 21, 2005 ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ!! ΤΑ ΣΚΟΡ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ!! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ!! ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ: 2,5 ΜΕΡΕΣ ΑΥΠΝΗ ΛΟΓΩ ΤΡΕΛΟΥ ΓΛΕΝΤΙΟΥ, ΣΥΝΟΛΟ: 58 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ (ΜΟΝΟ 2 ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ PAUL VAN DYK ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ LIVE ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ: 36 ΩΡΕΣ ΑΥΠΝΗ ΣΕΡΙ!! (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΡΕΝΟ, ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 2 ΜΕ 7 ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ!!) ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ? Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 21, 2005 ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ? O ίδιος ο Paul van Dyk Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 21, 2005 ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ? O ίδιος ο Paul van Dyk ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!! ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ?!? Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 21, 2005 Παρένθεση που αφορά το djing culture για όσους ενδιαφέρονται. Yπάρχει μια κόντρα μεταξύ dj's. Ονομάζεται back to back. Ξεκίνησε σαν κόντρα την επόχή του breakdance και έπαιζε ο ένας dj απέναντι απο τον άλλο μέχρι τελικής πτώσης. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό με αποτέλεσμα, μετά απο χρόνια, dj's να κάνουν ζευγάρια και να παιζουν σε μεγάλα πάρτυ. Μια τέτοια συνεργασία ήταν των masters at work (litlle louie vega + keny dope gonzalez) που άφησε εποχή. Can-girl αν είσαι έτοιμη να στείλω "πολεμική" πρόσκληση στον Paul van Dyk Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 21, 2005 ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? :twisted: Ο PAUL VAN DYK ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ?ΟΛΛΑΝΔΟΣ...ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΟΣ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ...ΚΑΙ ΕΓΩ? Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 21, 2005 Θα σεεεε πω αύριο Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
lazyjohn 0 Report post Posted March 21, 2005 Παρένθεση που αφορά το djing culture για όσους ενδιαφέρονται. Yπάρχει μια κόντρα μεταξύ dj's. Ονομάζεται back to back. Ξεκίνησε σαν κόντρα την επόχή του breakdance και έπαιζε ο ένας dj απέναντι απο τον άλλο μέχρι τελικής πτώσης. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό με αποτέλεσμα, μετά απο χρόνια, dj's να κάνουν ζευγάρια και να παιζουν σε μεγάλα πάρτυ. Μια τέτοια συνεργασία ήταν των masters at work (litlle louie vega + keny dope gonzalez) που άφησε εποχή. Can-girl αν είσαι έτοιμη να στείλω "πολεμική" πρόσκληση στον Paul van Dyk Πολύ καλά back2back έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν ο sasha με τον digweed. όσο για τον van dyk είναι βέλγος trancας. Σκεφτείτε τον tiesto που έπαιζε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών στο λίγο πιο δυνατό του. Quote Your dreams are now been fulfilled, let's get up or let's get ILL!! Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted March 21, 2005 Παρένθεση που αφορά το djing culture για όσους ενδιαφέρονται. Yπάρχει μια κόντρα μεταξύ dj's. Ονομάζεται back to back. Ξεκίνησε σαν κόντρα την επόχή του breakdance και έπαιζε ο ένας dj απέναντι απο τον άλλο μέχρι τελικής πτώσης. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό με αποτέλεσμα, μετά απο χρόνια, dj's να κάνουν ζευγάρια και να παιζουν σε μεγάλα πάρτυ. Μια τέτοια συνεργασία ήταν των masters at work (litlle louie vega + keny dope gonzalez) που άφησε εποχή. Can-girl αν είσαι έτοιμη να στείλω "πολεμική" πρόσκληση στον Paul van Dyk Πολύ καλά back2back έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν ο sasha με τον digweed. όσο για τον van dyk είναι βέλγος trancας. Σκεφτείτε τον tiesto που έπαιζε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών στο λίγο πιο δυνατό του. Dj = disk jockey δηλαδή αυτός που βάζει δίσκους. Τώρα εγώ σα πιο παλιός δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν κάποιος που δουλειά του είναι να παίζει την μουσική άλλων κανονικών μουσικών (δεν ξέρω αν θυμάστε μουσικά όργανα, κιθάρες, keyboards, drums και τραγούδι με στίχους ρεφρέν κλπ) να κλέβει (sampling) την μουσική κάποιων να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά βοηθήματα και να βγάζει δίσκους και να λέει ότι κάνει μουσική. Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό; Όσο για αυτόν τον tiesto που έπαιζε στην τελετή έναρξης. Τώρα ήταν ωραίο πράγμα αυτό; Τι έπαιζε; Πάντως μουσική δεν έπαιζε. Ένα μονότονο νταπα ντούπα ήταν. Rock and roll is here to stay... Χρίστος Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 21, 2005 ΤΟ ..ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ.ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΤΣΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΕΥΣΤΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΜΠΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ? ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ Η..ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥΣ..... Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
antonis 0 Report post Posted March 21, 2005 ` Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted March 21, 2005 Και για να επαναφερω το θεμα του τοπικ που ξεφυγε λιγο ,ακουσα οτι σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα του υπνου (δεν ξερω αν ειναι αληθεια ουτε τον λόγο υπαρξής της ) αλλα μπορουμε να την εκμεταλευτούμε ..... Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 21, 2005 Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό; Γι΄αυτό λέγεται dj και όχι μουσικός. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια παρεξήγηση μεταξύ dj's και μουσικών παραγωγών. Επειδή μερικοί dj's ασχολούνται και με την σύνθεση υπάρχει μια παρεξήγηση για το που σταματάει το απλό παιξιμο ενος κοματιού απο το cd και που αρχίζει η σύνθεση και κατ'επέκταση η τέχνη. Προσωπικά επειδή δούλεψα αρκετά χρόνια σ'αυτό το κομμάτι και κάποια απ'αυτά ασχολήθηκα και με την παραγωγή μπορώ να πω ότι δεν έκανα τέχνη αλλά σίγουρα στο συνάφι μας υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά κάνουν τέχνη και το αποτέλεσμα της δουλείας τους είναι πραγματικά πρωτότυπο. Όσο για αυτόν τον tiesto που έπαιζε στην τελετή έναρξης. Τώρα ήταν ωραίο πράγμα αυτό; Τι έπαιζε; Πάντως μουσική δεν έπαιζε. Ένα μονότονο νταπα ντούπα ήταν. Tiesto sucks. Ειναι μια κλασσική περίπτωση dj αρκετά μετρίου τεχνικά, και με΄πολύ κακό γούστο, που η μουσική βιομηχανία με την coca cola αποφάσισαν να τον κάνουν star. To set του στο opening των ολυμπιακών είναι για γέλια, για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για original δουλείες dj's πρέπει να ψάξετε σε άλλα μέρη και όχι στα μοδάτα clubs και στις αθλητικές αρένες. Για το τέλος και εγω να πω...rock 'n' roll rules. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted March 21, 2005 ΤΟ ..ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ.ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΤΣΙ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΕΥΣΤΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΜΠΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ? ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ Η..ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥΣ..... Σε λένε απλά DJ Weekend ή DJ Year άμα σε σπρώχνει η εταιρεία πάρα πολύ. Και για του λόγου το αληθές υπάρχουν συγκροτήματα που έχουν βγάλει τραγούδια που τα άκουνε οι γονείς μας εμείς και τα παιδιά μας. Παράδειγματα πολλά από την rock αναφέρω χαρακτηριστικά: Stairway to heaven - Led Zeppelin Angie - Rolling Stones Still Loving You Scorpions Sweet home Alabama - Lynard Skynard Let it be - Beatles ... ... ... αλλά και από ελληνική μουσική, αναφέρω χαρακτηριστικά διαχρονικούς καλλιτέχνες όπως Θεοδωράκη, Κουγιουμτζη (μας άφησε χρόνους πριν από μια εβδομάδα, 15ο θέμα στις ειδήσεις, το βραβείο της Κακομοίρας πρώτο) ή Χατζηδάκη πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Το DJ tiesto ή τον Paul Van Dyk που το μόνο που κάνουν είναι να μας ταλαιπωρούν τα αυτιά ποιός θα τους θυμάται; Αλλά έτσι είναι, βγάζουμε τσακλοκούδουνα σε μουσικές εκπομπές όπως την τύπισσα στο TV Magic (ναι έτυχε μια φορά να δω αν και βάζελος συγνώμη αμάρτησα) και πέρσι μερικές ημέρες μετά την κηδεία του George Harrison η τύπισσα έλεγε ότι σε συγκέντρωση τους Beatles ήταν παρόν όλα τα παλιά μέλη του συγκροτήματος όπως Eric Clapton, Sting,o Paul Mac Courtney και ο Ring Star. Ευτυχώς τους 2 στους 4 τους πέτυχε. Έτριζαν απλά τα κόκκαλα από τους δύο μακαρίτες. Αυτοί οι άνθρωποι ενημερώνουν τους νέους για μουσική. Χρίστος Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 21, 2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΩ ΔΙΑΡΚΩΣ OFF-TOPIC... LAZY JOHN O VAN DYK ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 21 ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 21, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ DJ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.ΕΓΩ Π.Χ. ΑΚΟΥΩ VAN DYK ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ BEATLES, RAY CHARLES, ROY ORBISON, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΤΛ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΒΙΟΛΙ....ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΑ ΛΙΓΟ? ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 21, 2005 Η μή ύπαρξη διαχρονικότητας στα προϊόντα είναι γενικό φαινόμενο και δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα της μουσικής. Η σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία επιτάσει προϊόντα τα οποία θα έχουν μικρή διάρκεια ζωής έτσι ώστε κάτι καινούγιο να βγαίνει απο πίσω, να κλέβει τη δόξα του παλιού και έτσι να κινεί το χρήμα και την οικονομία. Οι εταιρίες που ακολουθούν αυτό το μοτίβο είναι και οι πιο δυνατές στον χώρο τους. Κλασσικό παράδειγμα Zara στο ρουχισμό και TOYOTA στην αυτοκινητοβιομηχανία... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted March 21, 2005 ...ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ... Βρε Αφροδίτη μου το μικρό του είναι και Προκόπης Μάλλον εννοείς τον Πουλόπουλο. ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ... Κανένας δεν έβαλε ταμπέλες. Απλά την γνώμη μας εκφράζουμε. Χρίστος Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 21, 2005 NAI ΣΟΡΡΥ, ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ... ΤΗΑΝΧ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ :wink: :wink: Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 21, 2005 Η μή ύπαρξη διαχρονικότητας στα προϊόντα είναι γενικό φαινόμενο και δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα της μουσικής. Η σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία επιτάσει προϊόντα τα οποία θα έχουν μικρή διάρκεια ζωής έτσι ώστε κάτι καινούγιο να βγαίνει απο πίσω, να κλέβει τη δόξα του παλιού και έτσι να κινεί το χρήμα και την οικονομία. Οι εταιρίες που ακολουθούν αυτό το μοτίβο είναι και οι πιο δυνατές στον χώρο τους. Κλασσικό παράδειγμα Zara στο ρουχισμό και TOYOTA στην αυτοκινητοβιομηχανία... ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites