Dtm 0 Report post Posted March 19, 2005 Και που λέτε, έκανα μέχρι πριν από ελάχιστο καιρό snowboard... Μου φαινόταν "ξενέρωτο" το σκι.. Μια κυριακή στη Φτερόλακα, δεν είχε μείνει κανενα ανοίκιαστο, και νοικιάζω ενα σετ σκι να το μοιραστώ με ενα φίλο μου (που είχε τη δικιά του σανίδα να κάνω). Κατά τις 11 που αλλάζω σε "σκι", κάτι ΓΙΝΕΤΑΙ μέσα μου. Μου λένε τα βασικά και τσουλάω... Είχα ήδη κολλήσει ! Μα καλά, ΠΩΣ στρίβουν έτσι ?!! :wink: Καλώς σας βρήκα, (ήδη γνωρίστηκα με κάποια παιδιά σήμερα κιόλας live - Thanx για τις συμβουλές). Cu soon Dtm Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 19, 2005 ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ...ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ.ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΝΟΟΥΜΠΟΡΝΤΑΔΕΣ ...ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 19, 2005 Καλώς ήρθες! Κάνεις τελικά σκι; Ωχχχχχχχχχχχ (εγώ έκανα σκι και το γύρισα σε σανίδα ) ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΝΟΟΥΜΠΟΡΝΤΑΔΕΣ ...ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ :?: :?: :?: :?: Τι είπες τώρα, εμείς χαλάμε το χιόνι; (όχι, δεν θύμωσα! ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 20, 2005 Καλώς ήρθες Dtm. ...κ καλά να παθεις που εμπλεξες μαζι μας... (ποτε θα παμε Βούτα.. :?: ) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 20, 2005 Καλως μας βρηκες και δικτυακα Dtm... Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 20, 2005 Welcome! Ψηεερς σε σένα δεν έχει γιατί αλλαξοπίστησες! :twisted: Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 21, 2005 Η κοιτότητα των απανταχού σκιερ καλοσωρίζει τον DTM :twisted: :twisted: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post Posted March 21, 2005 Καλος ηλθες στο Ζωολογικο μας Κηπο.Το μονο μερος που ενας λυκος δεν τρωει "μαυρα προβατα" Καλες καταβασεις Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted March 21, 2005 Αν και μαύρο πρόβατο για τους snowboarders... καλώς μας βρήκες! Υ.Γ. Προς απανταχού snowboarders: παιδιά συσπείρωση, μόλις είχαμε την πρώτη (νομίζω) απώλεια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted March 21, 2005 Καλώς ήρθες κι από μένα Dtm Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted March 21, 2005 Η κοιτότητα των απανταχού σκιερ καλοσωρίζει τον DTM :twisted: :twisted: Χρύσα μάλλον πιο politically correct είναι Η κοινότητα των online χιονοδρόμων καλοσωρίζει το DTM :wink: Φίλε DTM καλώς ήρθες και μπράβο που μπήκες στον ίσιο δρόμο. Χρίστος Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
black_cat 0 Report post Posted March 21, 2005 Και που λέτε, έκανα μέχρι πριν από ελάχιστο καιρό snowboard... Μου φαινόταν "ξενέρωτο" το σκι.. Μια κυριακή στη Φτερόλακα, δεν είχε μείνει κανενα ανοίκιαστο, και νοικιάζω ενα σετ σκι να το μοιραστώ με ενα φίλο μου (που είχε τη δικιά του σανίδα να κάνω). Κατά τις 11 που αλλάζω σε "σκι", κάτι ΓΙΝΕΤΑΙ μέσα μου. Μου λένε τα βασικά και τσουλάω... Είχα ήδη κολλήσει ! Μα καλά, ΠΩΣ στρίβουν έτσι ?!! :wink: Καλώς σας βρήκα, (ήδη γνωρίστηκα με κάποια παιδιά σήμερα κιόλας live - Thanx για τις συμβουλές). Cu soon Dtm ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ (ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ) ΛΕΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΣΚΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ SNOWBOARD :?: XAXAXAXAXAXAX :!: ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΜΕ SNOWBOARDAΔΕΣ ΜΠΛΕΚΩ :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dtm 0 Report post Posted March 21, 2005 (ποτε θα παμε Βούτα.. :?: ) anytime βόλτα με το "γραμμικό" πύραυλο... επίσης, ακόμα έχει "κρύο" και δεν λιώνουν τα χιόνια... :wink: Dtm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dtm 0 Report post Posted March 21, 2005 ευχαριστώ όλους για όλα τα ζεστά καλοσορίσματα !! η επόμενη συνάντηση πότε είναι ? Παρασκευή? να προλάβουμε και λίγο αδρεναλίνη στα χιόνια ! ... Dtm Quote Share this post Link to post Share on other sites