Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΑΛΕΞΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ...

Recommended Posts

Με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας του κ.Πετρόπουλου με το χ/κ Μαινάλου θέλω να εκφράσω εκτός από τη λύπη μου για το γεγονός, ένα θερμό ευχαριστώ στον ίδιο για τη συνεργασία και την ενημέρωση που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Εύχομαι η νέα δ/νση να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στο έργο της και να συνεχίσει να μας παρέχει την ενημέρωση που όλοι μας χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση.

Τέλος, θεωρώ δεδομένο οτι η νέα δ/νση θα γνωρίζει αρκετά καλά το βουνό ώστε να ελαχιστοποιήσει το χρόνο προσαρμογής στα νέα της καθήκοντα.

..οντως πολύ δυσαρεστη η αποχωρηση, αλλά κ τα γεγονοτα που προηγηθηκαν, καλη συνεχεια στον ΓΠ, καλη τυχη στο ΧΚΜ κ κατ’επέκταση σ’εμας. :?

K.

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

πραγματικα λυπαμαι προσωπικα για την ληξη της συνεργασιας με το συγκεκριμενο χκ.

ευχαριστουμε για την αψογη συνεργασια και για την φιλικη σας διαθεση προς ολους εμας τους ταλαιπωρους χιονοδρομους.

χαρηκαμε πολυ που σας γνωρισαμε απο κοντα (αν και δεν προλαβαμε να πιουμε ρακομελλο 8) ) και αναμενουμε τους επομενους για την επομενη χρονια.

σιγουρα θα μας χαροποιουσε να συνεχιζατε να γραφετε σε αυτο το φορουμ, γιατι οι γνωσεις σας θα μας ειναι πολυτιμες σε αρκετα θεματα.

ευχαριστω

φιλικα

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Και εγω θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου για την λύση της συνεργασίας του Κου Πετρόπουλου με το Χ/Κ Μαινάλου.

Όμως ειλικρινά θα ήθελα να μάθω την αιτία της αλλαγής της διεύθυνσης, σε ένα χιονοδρομικό, που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει και πριν την λήξη της χιονοδρομικής περιόδου.

Μήμπως ο κύριος Πετρόπουλος επέμενε για την ασφάλεια των πιστών και δεν έγιναν αποδεκτές οι προτάσεις του απο την εταιρεία ή συνέβη κάτι άλλο ουτως ωστε να κοστίσει την απόλυση του Δ/ντου?

Φίλε Γιώργο,

φίλο ΧΚΜ,

κάθε εμπόδιο σε καλό.....εύχομαι!

ευχαριστούμε

πάνος

Ερώτηση καλοπροαίρετη: Γιατί τα Χιονοδρομικά τρώνε τα παιδιά τους;

Δύο αλλαγές δ/νσεων (αυτές αντιληφθήκαμε, μπορεί να είναι περισσότερες) μέσα σε ένα μήνα, δεν είναι πολλές; Έχουμε τέτοιες πολυτέλειες; Μήπως βρισκόμαστε στις 'Άλπεις, με περίσσειεα στελεχών και εμπειριών, και δεν το ξέρουμε;

Στ.

Όριο ο ουρανός

Ερώτηση καλοπροαίρετη: Γιατί τα Χιονοδρομικά τρώνε τα παιδιά τους;

Δύο αλλαγές δ/νσεων (αυτές αντιληφθήκαμε, μπορεί να είναι περισσότερες) μέσα σε ένα μήνα, δεν είναι πολλές; Έχουμε τέτοιες πολυτέλειες; Μήπως βρισκόμαστε στις 'Άλπεις, με περίσσειεα στελεχών και εμπειριών, και δεν το ξέρουμε;

Στ.

Απάντηση καλοπροαίρετη: Γιατι τα παιδιά τους πανε να φάνε τα χιονοδρομικα και πολλά απο αυτά τα παιδιά δεν εχουν καλούς τρόπους ή λειτουργούν υστερόβουλα .

Νομίζω πως σε κάλυψα πλήρως

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ????

ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!???

ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ !!!!

http://www.gasmas.gr/

duck_180x218.jpg

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Ακατανόμαστε αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γίνουμε πιο αναλυτικοί

διότι ακόμη τρώμε...............................μετά κατά τη διάρκεια της πέψης

μπορεί κάτι να γίνει με την περίπτωσή σου.......................άν δεν έχουμε

φάει κι εσένα.....

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΝΤΟΣ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Στο σταθμό του οδοντωτού ας πούμε ;;;;;;;;;;

Στο σταθμό του οδοντωτού ας πούμε ;;;;;;;;;;

Μάλλον μόνο εδώ έπεσες διάνα σε αυτό το κομάτι...! :wink:

Απάντηση καλοπροαίρετη: Γιατι τα παιδιά τους πανε να φάνε τα χιονοδρομικα και πολλά απο αυτά τα παιδιά δεν εχουν καλούς τρόπους ή λειτουργούν υστερόβουλα .

Καλό θα ήταν να μήν κάνουμε παρομοιώσεις και χαρακτηρισμούς -μή συγκεκριμένους- γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παραξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις... Τα φαινόμενα σίγουρα πολλές φορές μπορεί να μήν αντιπροσωπεύουν τα πραγματικά, αληθινά γεγονότα...

2 FAST 4 U

ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..!

ΚΥΡΙΕ-ΚΥΡΙΑ xionostivada ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

9-2-05020.jpg

Χιονοστιβάδα = φάουλ

Συμφωνώ με Μαίναλο...

Χιονοστιβάδα... όταν κάποιος αναφερεται σε κάποιον κατ' αυτόν τον τρόπο αν μη τι άλλο πρέπει να λέει και ποιος είναι... είναι μία αντρική συνήθεια αυτή ξέρεις... το λέω αυτό βέβαια με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπό σου γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε και το φύλο σου...

Συμφωνω κα εγω με τον κ. Πετροπουλο...

ειναι ενα θεμα στο οποιο πρεπει να προσεξουμε σαν μελη και σαν συλλογος...

Αν δεν κανω λαθος ο/η κ.κ. χιονοστοιβαδα δεν ειναι καν μελος του συλλογου

και εκφραζει μια αποψη μεσω του forum του συλλογου. Αρα πρεπει να ειναι πιο προσωπικη του η αποψη του γιατι εμενα σαν μελος δεν με εκφραζει αλλα ουτε και τον συλλογο (θελω να πιστευω).

Αρα πρεπει να γινει πιο προσωπικο το μην (οπως ειπε ο κ. Πετροπουλος)

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

παρακαλώ πολύ και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, η άποψη μου έχει δημοσιευθει στην διευθυνση:

http://forum.snowreport.gr/show.asp?id=355...id=55&tid=35376

Φιλικά

Νίκη Σ

εδω ειναι το forum snowclub και οχι snowreport!!

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

ΓΙΩΡΓΟ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

ΑΝ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΝΑΝΑΔ ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ FREE ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ :wink:

Για να τελειώνει το θέμα, εάν ο κ.Πετρόπουλος είχε ή δεν είχε ηγετικά προσόντα αυτό πρέπει να απασχολήσει άλλους και όχι το σύλλογο. Εμείς ώς σύλλογος κρατάμε το οτι ο κ.Πετρόπουλος τίμησε και το forum και τον σύλλογο με την παρουσία του ενημερώνοντας τα μέλη για αυτό που μας ενδιέφερε. Τον ευχαριστούμε λοιπόν γι' αυτό και μακάρι στο μέλλον να συνεργαστούμε πάλι μαζί του. Ωστόσο θα χαρούμε να τον έχουμε στην παρέα μας είτε είναι δ/ντής είτε όχι.

ΑΛΕΞΗΣ ΛΥΓΓΙΤΣΟΣ

ΑΡΓΟΣ