SearchingSumo 0 Report post Posted March 28, 2005 ρε παιδιά από σκι δε τα πάω και καλά έτσι μια φορά πήγα να κάνω με δάσκαλο... έρχετε μια μ...ρα (δε λέω περισσότερα παντρεμένος άνθρωπος) να μου δείξει πως να το κάνω, τελοσπάντων όλα καλα... μετά μιλούσα με κάποιον και του είπα ότι δε μου έδωσε μπατόν και λέει ότι έπρεπε να μου δώσει... τι έχετε να πείτε για αυτό γιατί έχω μπερδευτεί τελείως, πρέπει να δείνουν ή όχι στην αρχή? από τότε δε ξαναδοκίμασα γιατί φοβήθηκα... επίσης επειδή του χρόνου θέλω να το δώσω μια ευκαιρία πάλι, ξέρετε κανα καλό δάσκαλο, ή που να πάω για να μάθω καλύτερα ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted March 28, 2005 Αφού σου έδειξε και όλα πήγαν καλά γιατί φοβήθηκες;Επειδή δε σου έδωσε μπατόν;Είναι το Ελληνικό σύστημα αυτό.Ας μάθεις τα βασικά χωρίς μπατόν και μετά μαθαίνεις και πως να το χρησιμοποιεις.Κι εγώ πέρσι ξεκίνησα και έχω κάνει 10 φορές.Τα μπατόν τα έχω για να σπρόχνω σε κανα ίσιο κομάτι και για να ανοίγω τις δέστρες Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 28, 2005 Λοιπον τα μπατον ειναι αναποσπαστο μερος του εξοπλισμου. Στο πρωτο σου μαθημα ομως οχι δεν ειναι απαραιτητα εκτος του να στηριζεσαι και να σπρωχνεις. Καλοι δασκαλοι υπαρχουν παντου στο να σε ξεκινησουν, ισως ειναι λιγο δυσκολο να βρεις καλο για να σε εξελιξη στα υψηλα επιπεδα αλλα για να σε βαλει στη λογικη και να αρχισεις να ευχαριστιεσαι το βουνο ειναι πολλοι. Πια χιονοδρομικα συνηθιζεις να επισκεπτεσαι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SearchingSumo 0 Report post Posted March 28, 2005 Δεν έχω πάει και σε πολλά... Σέλι και 3-5 μόνο! Αν μπω για τα καλά στο άθλημα και γίνω βουνίσιος κι'εγώ θα πάω σε περισσότερα... @Sp φοβήθηκα γιατί όλη την ώρα έπεφτα χεχε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted March 28, 2005 ρε παιδιά από σκι δε τα πάω και καλά έτσι μια φορά πήγα να κάνω με δάσκαλο... έρχετε μια μ...ρα (δε λέω περισσότερα παντρεμένος άνθρωπος) Σε ποιό χιονοδρομικό πήγες...??? :roll: Το τηλ. της δασκάλας το έχεις...? Χρειάζομαι μερικά μαθήματα σκί.... :twisted: :twisted: :twisted: Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted March 28, 2005 Εσύ πλέον το γύρισες στο sb... Έχασες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted March 30, 2005 Εσύ πλέον το γύρισες στο sb... Έχασες Λάθος... Τα κάνω ΌΛΑ... :wink: Ε...και μετά απο τόσο Snowboard... θα χρειαστώ ίσως μία επανάληψη στο σκί... :twisted: Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites