Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Aristomenis

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;

Recommended Posts

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ POST ΜΕ ΤΟ ΡΕΒΑΝΙ :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Έχουν μεταφερθεί καθώς ήταν off-topic με το συγκεκριμένο θέμα και τώρα τρώμε ρεβανί στο "Trash Can" του Συλλόγου 8)

Στην υγειά σας :P

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

ΣΑΔΙΣΤΗ.... ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ.... ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... 8)

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

ΣΑΔΙΣΤΗ.... ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ.... ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... :P

Εχω ενημερωσει απο χθες τον Οδυσσεα.Το revaniparty θα γινει την περιοδο της γιορτης μου,δηλ. πολυ συντομα.Αναμεινατε νεοτερες πληροφοριες,STOP :D8)

Εχω ενημερωσει απο χθες τον Οδυσσεα.Το revaniparty θα γινει την περιοδο της γιορτης μου,δηλ. πολυ συντομα.Αναμεινατε νεοτερες πληροφοριες,STOP

Καλά μας δουλεύεις? Μεγάλη Πέμπτη θα μας φέρεις ρεβανί? 8)

Βαράτε τον :P

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ :!: 8)

εγω που δεν εχω προβλημα με την ημερα θα μου στειλετε λιγο?

εγω που δεν εχω προβλημα με την ημερα θα μου στειλετε λιγο?

Αν επαναφέρεις το θέμα...

δωροδωκιες Ε?

καλα θα το φερω τα μεσανυχτα στο αλλα θεματα σσσσσ

Εχω ενημερωσει απο χθες τον Οδυσσεα.Το revaniparty θα γινει την περιοδο της γιορτης μου,δηλ. πολυ συντομα.Αναμεινατε νεοτερες πληροφοριες,STOP

Καλά μας δουλεύεις? Μεγάλη Πέμπτη θα μας φέρεις ρεβανί? 8)

νηστησιμο ειναι.... :roll:

Ρε παιδιά βούτυρο δεν έχει?Πως είναι νηστήσιμό? (Αυγο μήπως? :roll: )

With great mountains, comes great skiing!

Ρε παιδιά βούτυρο δεν έχει?Πως είναι νηστήσιμό? (Αυγο μήπως? :roll: )

Ε,πως κανεις ετσι για μερικα αυγουλακια... :P οι βεροιωτικες κοτες κανουν νηστησιμα αυγα... :)

Παίδες στείλτε και στον άλλο διαχειριστή. :wink:

Και εγώ άθεος είμαι 8)

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Ρε παιδιά μεσ' το μυαλό μου είστε!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω το αρχικό θρεντ με το ρεβανί

αλλά επειδή στις 25 Μαρτίου που ήμουν στη Νάουσα πήρα (δυστυχώς μικροποσότητα) ρεβανί και εθίστηκα

σκεφτόμουν αν ο Ανέστης θα μπορούσε να μου στείλει με κάποιο τρόπο 2-3 κιλά να μου βρίσκονται... :lol:

Λοιπόν, κανονίσατε την αποστολή?

Ούτε εγώ νηστεύω...

Μα καλά, κοτζάμ Αθήνα, κανένας δεν έχει καλό ρεβανί εδωκάτω???

.... στις 25 Μαρτίου που ήμουν στη Νάουσα πήρα (δυστυχώς μικροποσότητα) ρεβανί και εθίστηκα

σκεφτόμουν αν ο Ανέστης θα μπορούσε να μου στείλει με κάποιο τρόπο 2-3 κιλά να μου βρίσκονται... 8)

Ναουσα?? :roll: :roll:

Λοιπον,παιδια επειδη οι περισσοτεροι(ζαχαροπλαστες κτλ.) εκμεταλλευονται την φημη που εχει αποκτησει το ρεβανι Βεροιας και "κοτσαρουν" μια ταμπελα ρεβανι Βεροιας στα μαγαζια τους,δεν σημαινει οτι ειναι το ρεβανι για το οποιο δημιουργηθηκε ο "μυθος".

Αυτο το ρεβανι,το "αυθεντικο" ας το πουμε,το φτιαχνει και το πουλαει ο Χοχλιούρος.Πιο σωστο θα ηταν να λενε ρεβανι Χοχλιούρου παρα ρεβανι Βεροιας.Βρισκεται στην πλατεια Αγ.Αντωνιου,μπροστα στην ομωνυμη εκκλησια,στο κεντρο της Βεροιας.Πριν πολλα χρονια(πανω απο 20),προσεφερε μεγαλο ζαχαροπλαστειο Θεσσαλονικης 80 εκ. δραχμες :lol: για την συνταγη.Πριν 20 και χρονια,80 εκ. :P:P Φυσικα δεν την εδωσε...και αποδειχτηκε σωστος,γιατι εχει βγαλει πολλα περισσοτερα.Η συνταγη εννοειται οτι παραμενει μυστικη.Αναμεσα στις νοικοκυρες της περιοχης εκυλισσεται ενα φοβερο show :D για το ποια το πετυχαινει καλυτερα και μοιαζει περισσοτερο με του Χοχλιουρου..Ολες απο καπου εχουν μαθει την συνταγη...και καλα...

Φατε απο εκει ρεβανι(οι Θεσσαλονικεις θα φατε συντομα.. :lol: )και μετα θα καταλαβετε τι εννοουν ρεβανι Βεροιας :wink:

Αν και τα τελευταια χρονια λενε οι παλιοι πως το εχει "χαλασει" λιγο.

*Lili να σου στειλω ευχαριστως και 10 κιλα,αν βρεις τον τροπο..

Αυτο το ρεβανι,το "αυθεντικο" ας το πουμε,το φτιαχνει και το πουλαει ο Χοχλιούρος.Πιο σωστο θα ηταν να λενε ρεβανι Χοχλιούρου παρα ρεβανι Βεροιας.Βρισκεται στην πλατεια Αγ.Αντωνιου,μπροστα στην ομωνυμη εκκλησια,στο κεντρο της Βεροιας.

Αν και τα τελευταια χρονια λενε οι παλιοι πως το εχει "χαλασει" λιγο.

Πραγματικά το μοναδικό γνήσιο ρεβανί.Όποιος δεν έχει δοκιμάσει χάνει.Άνοιξα μια συσκευασία 4 ημέρες μετά την αγορά και ήταν σαν να το είχε φτιάξει εκείνη τη στιγμή.

Σχετικά με το αν το έχει χαλάσει λίγο τα τελευταία χρόνια νομίζω οτι απλώς δεν του πετυχαίνει πάντα όσο σπεσιαλίστας και να είναι :wink:

Και εγώ θέλω! Ιδίως τώρα που πήγα στα ξένα πάλι, πεινάει ο λαός :wink:

The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft)

5.5.JPG

Σιγά μην σας δώσουμε.... 8)

..Σχετικά με το αν το έχει χαλάσει λίγο τα τελευταία χρόνια νομίζω οτι απλώς δεν του πετυχαίνει πάντα όσο σπεσιαλίστας και να είναι :wink:

Η συνταγη ειναι ιδια,τα υλικα-ελπιζω-ιδια,αλλαξε το "χερι".Πολυ σημαντικο πραγμα στη μαγειρικη γενικοτερα. :wink:

Πλεον δουλευουν το μαγαζι τα παιδια και ισως τα εγγονια του Χοχλιουρου.

Ας ελπισουμε τουλαχιστον,και τα εγγονια του να χρησιμοποιουν τα περιφημα νηστισιμα αυγα που κανουν οπως λες οι Βεριωτικες κότες.. 8)

@anemar το ρεβανί το έφαγα στη διανυκτρεύουσα ρεβανερί :P στη διασταύρωση της Βέροιας με τα φανάρια όπως πας από Νάουσα προς Εθνική οδό.

Αλλά άμα λέτε Χοχλιούρος, οκ θέλω κι εγώ από αυτό!

'Οποιος γνωστός μου ανέβει προς τη Βέροια θα οργανώσω ανθρώπινη αλυσίδα να φέρει ρεβανί στο Νότο!

ΣΑΔΙΣΤΗ....   ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ....  ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ;  ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... :D

Εχω ενημερωσει απο χθες τον Οδυσσεα.Το revaniparty θα γινει την περιοδο της γιορτης μου,δηλ. πολυ συντομα.Αναμεινατε νεοτερες πληροφοριες,STOP :D8)

Τελικα δεν εγινε τοσο συντομα λογω υποχρεωσεων αλλα εφτασε η ωρα!!

Οι συναντησεις γινονται κανονικα καθε Πεμπτη Sugar??

veto_img1.jpg

Ποσοι θα μαστε στο περιπου για να κανονισω ποσοτητα?? :roll:

Ξερω βεβαια οτι μερικοι μετρανε για περισσοτερους.... :lol: :roll:

Ξερω βεβαια οτι μερικοι μετρανε για περισσοτερους...

Ονόματα δεν λέμε, αλλά τουλάχιστον τί θέση κατέχουν στο Δ.Σ. να μήν ξέρουμε........................

Οι συναντησεις πλεον δεν γινονται στο Sugar.

Θα βρουμε νεο μερος που θα συναντιωμαστε και φυσικα θα ανακοινωθει.

Συναντησεις ομως εξακολουθουν να γινονται κανονικα.

Εαν ειναι Ανεστη να φερεις ρεβανι, θα κανουμε οπωσδηποτε συναντηση την Πεμπτη :wink:

..Θα βρουμε νεο μερος που θα συναντιωμαστε και φυσικα θα ανακοινωθει.

Συναντησεις ομως εξακολουθουν να γινονται κανονικα.

Εαν ειναι Ανεστη να φερεις ρεβανι, θα κανουμε οπωσδηποτε συναντηση την Πεμπτη :wink:

Περιμενω να μου πειτε που..και ποσοι στο περιπου θα μαζευτουμε

Καμια ταβερνουλα?? :lol: