Aristomenis 1 Report post Posted April 14, 2005 ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ POST ΜΕ ΤΟ ΡΕΒΑΝΙ :?: :?: :?: :?: :?: :?: Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 14, 2005 Έχουν μεταφερθεί καθώς ήταν off-topic με το συγκεκριμένο θέμα και τώρα τρώμε ρεβανί στο "Trash Can" του Συλλόγου Στην υγειά σας Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted April 14, 2005 ΣΑΔΙΣΤΗ.... ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ.... ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted April 14, 2005 ΣΑΔΙΣΤΗ.... ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ.... ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... Εχω ενημερωσει απο χθες τον Οδυσσεα.Το revaniparty θα γινει την περιοδο της γιορτης μου,δηλ. πολυ συντομα.Αναμεινατε νεοτερες πληροφοριες,STOP Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted April 14, 2005 Εχω ενημερωσει απο χθες τον Οδυσσεα.Το revaniparty θα γινει την περιοδο της γιορτης μου,δηλ. πολυ συντομα.Αναμεινατε νεοτερες πληροφοριες,STOP Καλά μας δουλεύεις? Μεγάλη Πέμπτη θα μας φέρεις ρεβανί? Βαράτε τον Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted April 14, 2005 Βαράτε τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ :!: Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 14, 2005 εγω που δεν εχω προβλημα με την ημερα θα μου στειλετε λιγο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted April 14, 2005 εγω που δεν εχω προβλημα με την ημερα θα μου στειλετε λιγο? Αν επαναφέρεις το θέμα... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 14, 2005 δωροδωκιες Ε? καλα θα το φερω τα μεσανυχτα στο αλλα θεματα σσσσσ Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted April 14, 2005 Εχω ενημερωσει απο χθες τον Οδυσσεα.Το revaniparty θα γινει την περιοδο της γιορτης μου,δηλ. πολυ συντομα.Αναμεινατε νεοτερες πληροφοριες,STOP Καλά μας δουλεύεις? Μεγάλη Πέμπτη θα μας φέρεις ρεβανί? Βαράτε τον νηστησιμο ειναι.... :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted April 15, 2005 Ρε παιδιά βούτυρο δεν έχει?Πως είναι νηστήσιμό? (Αυγο μήπως? :roll: ) Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted April 15, 2005 Ρε παιδιά βούτυρο δεν έχει?Πως είναι νηστήσιμό? (Αυγο μήπως? :roll: ) Ε,πως κανεις ετσι για μερικα αυγουλακια... οι βεροιωτικες κοτες κανουν νηστησιμα αυγα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 15, 2005 Παίδες στείλτε και στον άλλο διαχειριστή. :wink: Και εγώ άθεος είμαι Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted April 18, 2005 Ρε παιδιά μεσ' το μυαλό μου είστε! Δεν πρόλαβα να διαβάσω το αρχικό θρεντ με το ρεβανί αλλά επειδή στις 25 Μαρτίου που ήμουν στη Νάουσα πήρα (δυστυχώς μικροποσότητα) ρεβανί και εθίστηκα σκεφτόμουν αν ο Ανέστης θα μπορούσε να μου στείλει με κάποιο τρόπο 2-3 κιλά να μου βρίσκονται... Λοιπόν, κανονίσατε την αποστολή? Ούτε εγώ νηστεύω... Μα καλά, κοτζάμ Αθήνα, κανένας δεν έχει καλό ρεβανί εδωκάτω??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted April 18, 2005 .... στις 25 Μαρτίου που ήμουν στη Νάουσα πήρα (δυστυχώς μικροποσότητα) ρεβανί και εθίστηκα σκεφτόμουν αν ο Ανέστης θα μπορούσε να μου στείλει με κάποιο τρόπο 2-3 κιλά να μου βρίσκονται... Ναουσα?? :roll: :roll: Λοιπον,παιδια επειδη οι περισσοτεροι(ζαχαροπλαστες κτλ.) εκμεταλλευονται την φημη που εχει αποκτησει το ρεβανι Βεροιας και "κοτσαρουν" μια ταμπελα ρεβανι Βεροιας στα μαγαζια τους,δεν σημαινει οτι ειναι το ρεβανι για το οποιο δημιουργηθηκε ο "μυθος". Αυτο το ρεβανι,το "αυθεντικο" ας το πουμε,το φτιαχνει και το πουλαει ο Χοχλιούρος.Πιο σωστο θα ηταν να λενε ρεβανι Χοχλιούρου παρα ρεβανι Βεροιας.Βρισκεται στην πλατεια Αγ.Αντωνιου,μπροστα στην ομωνυμη εκκλησια,στο κεντρο της Βεροιας.Πριν πολλα χρονια(πανω απο 20),προσεφερε μεγαλο ζαχαροπλαστειο Θεσσαλονικης 80 εκ. δραχμες για την συνταγη.Πριν 20 και χρονια,80 εκ. Φυσικα δεν την εδωσε...και αποδειχτηκε σωστος,γιατι εχει βγαλει πολλα περισσοτερα.Η συνταγη εννοειται οτι παραμενει μυστικη.Αναμεσα στις νοικοκυρες της περιοχης εκυλισσεται ενα φοβερο show για το ποια το πετυχαινει καλυτερα και μοιαζει περισσοτερο με του Χοχλιουρου..Ολες απο καπου εχουν μαθει την συνταγη...και καλα... Φατε απο εκει ρεβανι(οι Θεσσαλονικεις θα φατε συντομα.. )και μετα θα καταλαβετε τι εννοουν ρεβανι Βεροιας :wink: Αν και τα τελευταια χρονια λενε οι παλιοι πως το εχει "χαλασει" λιγο. *Lili να σου στειλω ευχαριστως και 10 κιλα,αν βρεις τον τροπο.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted April 18, 2005 Αυτο το ρεβανι,το "αυθεντικο" ας το πουμε,το φτιαχνει και το πουλαει ο Χοχλιούρος.Πιο σωστο θα ηταν να λενε ρεβανι Χοχλιούρου παρα ρεβανι Βεροιας.Βρισκεται στην πλατεια Αγ.Αντωνιου,μπροστα στην ομωνυμη εκκλησια,στο κεντρο της Βεροιας. Αν και τα τελευταια χρονια λενε οι παλιοι πως το εχει "χαλασει" λιγο. Πραγματικά το μοναδικό γνήσιο ρεβανί.Όποιος δεν έχει δοκιμάσει χάνει.Άνοιξα μια συσκευασία 4 ημέρες μετά την αγορά και ήταν σαν να το είχε φτιάξει εκείνη τη στιγμή. Σχετικά με το αν το έχει χαλάσει λίγο τα τελευταία χρόνια νομίζω οτι απλώς δεν του πετυχαίνει πάντα όσο σπεσιαλίστας και να είναι :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted April 18, 2005 Και εγώ θέλω! Ιδίως τώρα που πήγα στα ξένα πάλι, πεινάει ο λαός :wink: Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted April 18, 2005 Σιγά μην σας δώσουμε.... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted April 18, 2005 ..Σχετικά με το αν το έχει χαλάσει λίγο τα τελευταία χρόνια νομίζω οτι απλώς δεν του πετυχαίνει πάντα όσο σπεσιαλίστας και να είναι :wink: Η συνταγη ειναι ιδια,τα υλικα-ελπιζω-ιδια,αλλαξε το "χερι".Πολυ σημαντικο πραγμα στη μαγειρικη γενικοτερα. :wink: Πλεον δουλευουν το μαγαζι τα παιδια και ισως τα εγγονια του Χοχλιουρου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted April 18, 2005 Ας ελπισουμε τουλαχιστον,και τα εγγονια του να χρησιμοποιουν τα περιφημα νηστισιμα αυγα που κανουν οπως λες οι Βεριωτικες κότες.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted April 19, 2005 @anemar το ρεβανί το έφαγα στη διανυκτρεύουσα ρεβανερί στη διασταύρωση της Βέροιας με τα φανάρια όπως πας από Νάουσα προς Εθνική οδό. Αλλά άμα λέτε Χοχλιούρος, οκ θέλω κι εγώ από αυτό! 'Οποιος γνωστός μου ανέβει προς τη Βέροια θα οργανώσω ανθρώπινη αλυσίδα να φέρει ρεβανί στο Νότο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted July 18, 2005 ΣΑΔΙΣΤΗ.... ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ.... ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... Εχω ενημερωσει απο χθες τον Οδυσσεα.Το revaniparty θα γινει την περιοδο της γιορτης μου,δηλ. πολυ συντομα.Αναμεινατε νεοτερες πληροφοριες,STOP Τελικα δεν εγινε τοσο συντομα λογω υποχρεωσεων αλλα εφτασε η ωρα!! Οι συναντησεις γινονται κανονικα καθε Πεμπτη Sugar?? Ποσοι θα μαστε στο περιπου για να κανονισω ποσοτητα?? :roll: Ξερω βεβαια οτι μερικοι μετρανε για περισσοτερους.... :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 18, 2005 Ξερω βεβαια οτι μερικοι μετρανε για περισσοτερους... Ονόματα δεν λέμε, αλλά τουλάχιστον τί θέση κατέχουν στο Δ.Σ. να μήν ξέρουμε........................ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted July 19, 2005 Οι συναντησεις πλεον δεν γινονται στο Sugar. Θα βρουμε νεο μερος που θα συναντιωμαστε και φυσικα θα ανακοινωθει. Συναντησεις ομως εξακολουθουν να γινονται κανονικα. Εαν ειναι Ανεστη να φερεις ρεβανι, θα κανουμε οπωσδηποτε συναντηση την Πεμπτη :wink: Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted July 19, 2005 ..Θα βρουμε νεο μερος που θα συναντιωμαστε και φυσικα θα ανακοινωθει. Συναντησεις ομως εξακολουθουν να γινονται κανονικα. Εαν ειναι Ανεστη να φερεις ρεβανι, θα κανουμε οπωσδηποτε συναντηση την Πεμπτη :wink: Περιμενω να μου πειτε που..και ποσοι στο περιπου θα μαζευτουμε Καμια ταβερνουλα?? Quote Share this post Link to post Share on other sites