dimanast 0 Report post Posted May 27, 2005 μονο για ενηλικες που τους αρεσει το snowboard... αν δεν σας δειχνει την φωτο καντε κλικ http://ww3.voyeurweb.com/main/fsg21/FS7732...wh/FS77325D.jpg Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted May 27, 2005 πα πα πα...σε σοβαρο συλλογο τετοια πραγματα...Δεν ντρεπεσαι ρε...Τετοια μελη πρεπει να ζητατε μερικοι να διαγραφουν,οχι αλλα και αλλα...lol... Dinamast εχει καποια κιλακια παραπανω η κοπελα,αλλα γενικα καλη φαινεται... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted May 27, 2005 Ρε αλήτες η σανίδα γιατί δεν φαίνεται ολόκληρη ;;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted May 27, 2005 στο αμέρικα είναι typical οι κουλαμάρες τέλος σεζόν, για το καλό... εδώ φοράμε κανά κοντομάνικο, άντε και βερμούδα... να πω την αλήθεια προτιμώ τις άλλες μαγκιές. όλα τα λεφτά είναι πως πρέπει να ακούει και μουσική Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted May 27, 2005 Ρε αλήτες η σανίδα γιατί δεν φαίνεται ολόκληρη ;;;;; εκει κολλησες εσυ ? Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted May 27, 2005 Ολοι εκει κολλησαμε Δημητρη..Απαραδεκτο..Ξαναστειλε την φωτο με το SNBD ολοκληρο και να φαινεται αν οντως φοραει ακουστικα η κοπελα..Ειναι σημαντικο..Παντως πιστευω απ οτι φαινεται οτι πρεπει να ειναι χρυσος χαρακτηρας Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted May 27, 2005 Αυτες τις μπότες κάπου τις ξέρω. Πρέπει να είναι οι northwave lady40. Ε, Gmak? Για το υπόλοιπο set up δεν ξέρω. O Aλέξης σαν ποιο ειδικός σ'αυτον τον εξοπλισμό μπορεί να μας διαφωτησει... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 27, 2005 Ολοι εκει κολλησαμε Δημητρη..Απαραδεκτο..Ξαναστειλε την φωτο με το SNBD ολοκληρο και να φαινεται αν οντως φοραει ακουστικα η κοπελα..Ειναι σημαντικο..Παντως πιστευω απ οτι φαινεται οτι πρεπει να ειναι χρυσος χαρακτηρας Νice character and a well rounded personality Παραδειγμα προς μιμηση Εχει τη σανιδα δεμενη με λουρακι στο ποδι για ασφαλεια :roll: :roll: Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 27, 2005 Χεμ, το χιόνι το προσέξατε; Χάλια είναι... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted May 27, 2005 Δεν μου ανοίγει το link... Μήπος την βγάλανε? Πάντως, απ'τα λεγόμενα ή καμιά θεά θα είναι ή καμιά χοντρή σαύρα που θα κλαίει το snowboard να την αντέξει... Άντε και μ'έφαγε η αγωνία!!! Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted May 27, 2005 Αυτες τις μπότες κάπου τις ξέρω. Πρέπει να είναι οι northwave lady40. Ε, Gmak? θα σε απογοητεύσω, είναι burton ruler SI του 2001 και οι δέστρες custom SI της ίδιας χρονιάς. Λόγω του sidewall μάλλον και η σανίδα είναι burton αλλά δεν μου λέει κάτι... [το 'χω ρίξει στα dvd και τους παλιούς μου καταλόγους...] Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 27, 2005 Έλα και μου φαινόταν γνωστή η μπότα αλλά δεν είπα τίποτα μήπως κ έκανα λάθος. Και Ναντίνα, μην έχεις αγωνία, είναι χοντρή σαύρα (Αμερική=όλοι είναι χοντροί ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted May 28, 2005 Αμερική όλοι είναι χοντροί?!?!?! Οκ... Jennifer Love Hewitt, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Kirsten Dunst, Nicole Kidman... Θες κι'άλλες?! Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 28, 2005 Ayta einai eksereseis apenanti sta ekatomyria Amerikanwn... To kserw apo prwto xeri :wink: Sorry gia ta Greeklish, eimai ston Microsoft, oxi ston Firefox Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted May 28, 2005 άρτος και θεάματα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted May 28, 2005 Λοιπόν, για να τελειώνουμε με το μείζον θέμα. Σίγουρα η ταλαίπωρη γιαγιά της φωτογραφίας δεν έχει δισκοκήλη. Σίγουρα δεν έχει κάκωση μηνίσκου και οι χιαστοί της βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Βλέποντας βέβαια κάποιος αντικειμενικός παρατηρητής τα μαλλιά της θα τα μπέρδευε με τα δικά μου. Διαφέρουμε όμως στην κίνηση. Εγώ δεν είμαι πισωκίνητος. Τέλος σίγουρα έχει ωραία φωνή. Φαίνεται άλλωστε από την εξάτμιση.............του χιονιού. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted May 28, 2005 ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΣΥ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE Quote Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted May 28, 2005 ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΣΥ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted May 28, 2005 Ολα καλά κι όλα ωραία ρε παιδιά . Αλλά αλλού είναι το θέμα. Στην πίστα υπάρχουν πέτρες. Γιατι δεν υπάρχει η κατάλληλη σήμανση :?: :!: :?: Μα τι χιονοδρομικό είναι αυτό επιτέλους :?: :?: Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted May 30, 2005 Οδυσσέα, περαστικά σου. Εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση..... Quote Share this post Link to post Share on other sites