apoplanitarxis 59 Report post Posted August 6, 2005 ...επειδει στα 31 μου αξιωνομαι να ανεβω για πρωτη φορα στην Χαλκιδικη θα μπορουσε καποιος να βοηθησει εναν Αθηναιο που πρεπει να παει,να φαει-τι δεν πρεπει να χασει,παραλιες κ.τ.λ!Ερχομαι στις 9/8 για 9 μερες με αυτοκινητο και εχω κλεισει στο πρωτο ποδι στο χωριο Πολυχρονο αλλα εχω ορεξη να γυρισω...Το πως παραγγελνω σουβλακια το ξερω....με ενδιαφερει μονο το τουριστικο μερος... Αληθεια και μερικες πληροφοριες για την διαδρομη(συναδελφε dimanast σωσε με)Ευχαριστω εκ των προτερων :!: Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted August 16, 2005 μολις τωρα ειδα το μηνυμα σου , και μαλλον εχεις ηδη φτασει στο μερος σου ε ? καλα να περασεις παντως.... Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites