Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
panagiotis

Von Zipper

Recommended Posts

Μιας κ θα πάρεις τόσες πάρε και μια σε μικρότερο μέγεθος και σε αξιοπρεπές χρώμα κ για μένα πλιζ! :D

Taste with your eyes

Feel with your head

And think with your heart...

2)Κ001e πιστευω πως ολα ειναι θεμα παραγγελιων...η αντιπροσωπια αν δεχτει παραγγελεις θα φερει,αν δε δεχτει τοτε οχι!Προσωπικα ειχα παραγγειλει απο ενα μαγαζι τη wisdom white/camo και την ειχα σε 2 εβδομαδες....απο εκει και περα,η αληθεια ειναι πως γενικα τα ''ξυνουν'' οσοι εργαζονται στην ελληνικη αντιπροσωπια της Oakley,καθως εχω παει και εχω δει τι γινεται....τους λες για goggles και σε ρωτανε ''Τρωγεται???''

οχι δεν είναι έτσι...είναι διαφορετικές εταιρείες τα οπτικα με τα googles κλπ... το ξέρω έγκυρα αυτό!! Και δεν παίζει αυτό που λές το ξέρω γιατί πριν κάμποσο καιρό είχα χρειαστεί ένα ανταλλακτικό και τους είχα πάρει τηλέφωνο και μου το είχαν πεί οι ίδιοι.

Αν είχες πάρει στην αντιπροσωπεία να ζητήσεις την μάσκα αντί για το μαγαζί θα το ήξερες και εσυ.

Προσωπικα εχω παει στη αντιπροσωπεια για να παρω απο εκει τα goggles ου.Ηταν κοντα στην Ομονεια...τωρα αν οπτικα-goggles ειναι διαφορετικες εταιριες δεν το γνωριζω...παντος εκει που πηγα εγω οι ηταν μια γενικη εισαγωγικη εταιρια η οποια διεθεται πολλα ειδη προιοντων και αλλων εταιριων.

Ξέρετε μήπως ποια καταστήματα φέρνουν goggles την Von Zipper? Δυστυχώς στο site τους δεν αναφέρουν κάτι (ή εγώ είμαι τυφλός και δεν το είδα! :oops: )

Ευχαριστώ :roll:

kalispera!an telika elaves kapoia apantisi sxetika me ta von zipper goggles se parakalo enimerose me giati exo k ego tin idia aporia.thanks :P

Καλησπέρα: Αν τελικά έλαβες κάποια απάντηση σχετικά με τα Von Zipper goggles σε παρακαλώ ενημέρωσε με γιατί έχω και εγώ την ίδια απορία. Thanks :D

Θυμίζουμε ότι η χρήση greeklish απαγορεύεται από τους κανονισμούς του snowclub forum. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Edited by Χρήστος Λάππας

Γειά χαρά,

Λοιπόν μάσκες Von Zipper θα βρείς στο κατάστημα της Billabong στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο

καθώς και στο κατάστημα Frozen Wave στο Mall...Ελπίζω να βοήθησα...

Παρακαλώ...

Καλησπέρα και καλως σας βρήκα!

Κάνω snowboard για περίπου 6 χρόνια αλλα θέλω να αλλάξω μάσκα γιατι αυτή που έχω πάλιωσε :P :P :P :P :P !!

Έψαξα λίγο και είδα την von zipper diamond r forever white!

-->diamond r forever<--

Πως σας φαίνεται??? Αν κάποιος την έχει ας μου πεί αν είναι καλη κλπ!!!

Απο σχέδιο νομίζω τα σπάει χαχα

Δωστε μου και μια τιμή να συγκρίνω :P :P :P

Η αν έχετε να μου προτεινετε κάποια αλλη μασκα!!!

ty, withoutname

Edited by withoutname

κανείς?? Μονο σε εμενα αρεσει τελικα? :lol:B):P :P

ποια μαγαζιά στην Αθηνα έχουν vz και αν εχετε και καποιο τηλ δωστε μ πλζ :P

VZ έχω δεί και στον Κλαουδάτο στο Μαρούσι,και στα Intersport.

Scripta Manent

Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις......

VZ δεν εχω δοκιμασει αλλα απο οσα εχουν γραφτει απο κατοχους ειναι πολυ καλες μασκες. απο οτι βλεπω αυτη περιλαμβανει και 2ο φακο αποτε εισαι καλυμενος και σε συνθηκες ομιχλης (μακρια απο εμας) και σε ηλιοφανειας.

προσωπικα εχω την electric eg5 (με 2 φακους) και ειμαι ευχαριστημενος