anemar 6 Report post Posted September 14, 2005 Αντε και εις ανωτερα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 14, 2005 μπα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted September 14, 2005 Το θέμα όμως είναι πόσα είναι τα ενεργά μέλη Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted September 14, 2005 Το θέμα όμως είναι πόσα είναι τα ενεργά μέλη Η επισκεψιμοτητα εχει σημασια.Αργα ή γρηγορα θα γινουν και μελη. Το θεμα ειναι ποσοι ειναι μελη του συλλογου :wink: και οχι μονο του forum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted September 15, 2005 Εγώ πάλι νομίζω πως συμφωνώ κάπου στη μέση και με τους δυό σας.... Ένας Σύλλογος χρειάζεται πολλά μέλη για να έχει διαπραγματευτική ικανότητα :wink: . Ένας Σύλλογος χρειάζεται πολλά ενεργά μέλη για να δουλεύει καλύτερα και γρηγορότερα προς την επίτευξη των στόχων του :wink: . Κανένα όμως από τα παραπάνω δεν αναιρεί την σπουδαιότητα που έχουν και οι δύο προτάσεις ταυτόχρονα . Καλύτερα λοιπόν ένας Σύλλογος με πολλά, πάρα πολλά, μέλη (και ευχή,) και ταυτόχρονα όσα περισσότερο γίνεται να είναι ενεργά . Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
solden 0 Report post Posted September 16, 2005 Έτσι όπως το πάτε εδώ μέσα δεν θα υπάρχουν ενεργά μέλη.....έχετε χάσει την ουσία και κοιτάτε μόνο τους τύπους.... Το βουνό είναι χαλάρωμα....αλλά εσείς μάλλον αλλιώς την έχετε δει..... (Το παρόν μύνημα ήταν γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες και γράφτηκε με ελληνικούς από τους συντονιστές του forum. Παρακαλούμε όπως σέβεστε τους κανόνες του forum, ευχαριστούμε. http://www.snowclub.gr/modules.php?name=ka...es_xrisis_forum) Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted September 16, 2005 Etsi opws to pate edw mesa den 8a uparxoun energa melh.....exete xasei thn ousia kai koitate mono tous tupous....To vouno einai xalarwma....alla eseis mallon alliws thn exete dei..... Γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ Το τι νομίζεις είναι δικό σου θέμα. Ενεργό μέλος με 4 post δεν είσαι. και που κολλάει τι κάνουμε στο βουνό με το τι συζητάμε σε ένα φόρουμ? Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 16, 2005 χαλαρα τωρα εσυ μπορεις να μας πεις που ειναι η ουσια ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted September 16, 2005 Χμμμ, εμένα το θέμα το οποίο θύγει ο/η solden μου δηλώνει πως είναι γνώστης των συλλογικών θεμάτων, οπότε gmak προφανώς δεν έχει κάνει 4 μόνο post, απλά άνοιξε καινούργιο account κάποιος που προτιμά να μείνει... ανώνυμος. Όπως και να έχει, νομίζω το να ασχοληθούμε με πικρόχολα σχόλια είναι λίγο υπερβολικό. Σεβαστή η άποψη του καθενός, αλλά χωρίς τεκμηρίωση, παραδείγματα και συζήτηση, είναι δώρον άδωρον... Άσε που βρίσκω πολύ ανώριμη την μέθοδο "φτιάχνω νέο account και πετάω μια βόμβα"... Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
solden 0 Report post Posted September 16, 2005 Παιδιά χαλαρώστε...τεστ ήταν....να δω αντιδράσεις.....πώς αρπάζεστε έτσι...... (Το παρόν μύνημα ήταν γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες και γράφτηκε με ελληνικούς από τους συντονιστές του forum. Παρακαλούμε όπως σέβεστε τους κανόνες του forum, ευχαριστούμε.http://www.snowclub.gr/modules.php?name=kanones_xrisis_forum) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 16, 2005 ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted September 16, 2005 sketchy retreat. Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted September 18, 2005 Gmak δεν χρειαζεται να αρπαζεσαι,χρειαζεται να μελετησουμε το πως ξεκινησαμε,με ποια δεδομενα και τι εχουμε κανει μεχρι τωρα. Βασικοτερο ολων ειναι οπως εχω πει οταν πρωτοιδρυσαμε το Συλλογο αυτο,τα μελη να μην δυσαρεστουνται,και αν γινεται αυτο να βρισκουμε τα λαθη και να τα διορθωνουμε. Ειναι αληθεια το γεγονος οπως αναφερει και ο γνωστος-αγνωστος επισκεπτης solden οτι πολλοι την εχουν δει καπως και ενω ολο τον περσυνο χειμωνα δεν αφηναν ποστ ασχολιαστο για να υπαρχει σοβαροτητα,τωρα οι ιδιοι κυριοι κανουν χιουμορ . Καλο το χιουμορ,καλη η σοβαροτητα ,ολα θελουν μια μεση οδο και μια ενοτητα. Δεν μπορουμε να αλλαζουμε τα λογια μας μερα με τη μερα. Στατιστικα να αναφερω οτι απο τα ιδρυτικα μελη του Συλλογου μονο το 65% ειναι μελη,γιατι αραγε? Μηπως υπαρχουν καποιες παραμετροι και πρεπει να εξυγιανουμε ορισμενους τομεις.? Το αν ειναι καλο ενα ΔΣ φαινεται πολυ απλα και απο τα σταστιστικα. Ειναι προτιμοτερο να εχουμε 50 νεα μελη χωρις να χανουμε ουτε εναν παλιο,παρα να εχουμε 100 νεα μελη καθε χρονια με απωλιες της ταξης του 35%! Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted September 18, 2005 Γιωργο παντα ετσι ηταν και ετσι θα ειναι τα πραγματα στις διαφορες κοινωνικες ομαδες,οποτε παιρνεις αποφαση καποια πραγματα για να μη χαλιεσαι. Και εννοειται πως εσυ δεν εχεις δικαιωμα να κανεις πλακα εδω μεσα,γιατι δεν καλλιεργησες την εικονα σου ετσι ωστε να το επιτυγχανεις αυτο...αλλοι που ''εφτιαξαν'' την εικονα τους σωστα εχουν δικαιωμα να κανουν πλακα και να μιλουν σοβαρα οποτε γουσταρουν...αλλωστε παντα και παντου ετσι γινεται...so no worries! Αν οντως ξενερωνεις(οπως πολλοι)με τη κατασταση του συλλογου,πολυ απλα περιμενε να ερθει-αν ερθει ποτε-μια νεα ταξη πραγματων που να σε εκφραζει...η οποια παραλληλα να μην την εχει δει ''καπως''... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 18, 2005 Ειναι αληθεια το γεγονος οπως αναφερει και ο γνωστος-αγνωστος επισκεπτης solden οτι πολλοι την εχουν δει καπως και ενω ολο τον περσυνο χειμωνα δεν αφηναν ποστ ασχολιαστο για να υπαρχει σοβαροτητα,τωρα οι ιδιοι κυριοι κανουν χιουμορ . Καλο το χιουμορ,καλη η σοβαροτητα ,ολα θελουν μια μεση οδο και μια ενοτητα. Το να εισαι σοβαρος δε σημαινει οτι δεν εχεις χιουμορ και το αναποδο. Τη συγκεκριμενη παραθεση που εβαλα οσο και να τη διαβαζω με μπερδευει, στο πρωτο κομματι συμφωνεις με τον solden οτι καποιοι την εχουν δει καπως, γιατι περσι ηταν σοβαροι ενω τωρα κανουν χιουμορ... Μετα ομως το απαντας μονος λεγοντας οτι ειναι καλα και τα 2 και οτι ολα θελουν μια μεση οδο... Τελικα ποιος την εχει δει καπως? ειναι λογος το οτι αλλωτε απαντουν σοβαρα και αλλοτε με χιουμορ να τον βαφτιζεις οτι την εχει δει Καπως? χαθηκα... Το ωραιο ειναι οτι το θεμα αυτο ξεκινησε με τον Ανεστη να λεει οτι τα χιλιασαμε τα μελη του φορουμ αλλα επειδη ετυχε να σβησω μερικους λοττο λογαριασμος κοινος ρομποτακια να πεσουμε στα 997 και να απαντησω στο ποστ του , Μπα. Απο εκει και μετα πως ο Solden ειπε οτι μερικοι την εχουν δει καπως και πως φτασαμε στο Γιαννη να λεει να περιμενεις να αλλαξει η τωρινη κατασταση εαν αλλαξει δε καταλαβα και πολλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted September 18, 2005 όσων αφορά εμένα ξεκίνησα το ποστ μου ειρωνικά προς ΥΜΑΣ για τα greeklish, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αν είναι λίγες γραμμές. το υπόλοιπο αφορούσε ευθείς ερωτήσεις πάνω στο αφηρημένο-προσβεβλημένο ύφος του soelden. δεν είναι του στυλ μου να ανεβάζω τους τόνους. Αλλά αν είναι να πεις κάτι, κάν' το ολοκληρωμένα κι όχι σε 3 γραμμές. τέλος πάντα κάποιοι την βλέπουν κάπως, στο χέρι του καθενός με τη συμμετοχή του είναι να αλλάξει τις ισορροπίες. Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted September 19, 2005 Και φυσικά εάν κάποιος ενδιαφέρεται για το σύλλογο λέει ξεκάθαρα την άποψή του με θάρρος και χωρίς γρίφους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted September 19, 2005 ...Gmak δεν χρειαζεται να αρπαζεσαι,χρειαζεται να μελετησουμε το πως ξεκινησαμε,με ποια δεδομενα και τι εχουμε κανει μεχρι τωρα... Να το κανουμε,αλλα στα "θεματα συλλογου" :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted September 19, 2005 Όποιος ασχολείται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες... Αν είναι δυνατόν! Παιδάκια δημοτικού είμαστε που θα τρέξουμε κάθε βράδυ σπίτι στην μαμά και θα παραπονεθούμε ότι "ο Νικολάκης μου έκλεψε το μολύβι, η Ασπασία με είπε χαζή"??? Ζούμε σε μιά κοινωνία γεμάτη αντιπαραθέσεις και καλώς ή κακώς, καλούμαστε να παίρνουμε θέση. Ή μήπως αυταπατούμεθα ότι σε έναν σύλλογο με 1000+ μέλη όλοι θα είμαστε μέλι-γάλα? Ναι, δεν θα είμαστε ΠΟΤΕ όλοι μας κολλητάρια και ναι, πάντα θα ηπάρχουν κύκλοι ανθρώπων προς του οποίους έχουμε περισότερη συμπάθεια απ'ότι άλλους. Είναι στην ανθρώπινη φύση στην τελική. Και ψεύδεται όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, επειδή πάντα με τα ίδια άτομα κάνουμε σκι/snowboard, πάντα με τα ίδια άτομα ανεβαίνουμε οδικός στο βουνό και πάντα με τα ίδια άτομα μοιραζόμαστε δωμάτια στις εκδρομές. Γιατί? Επειδή για τους χι, ψι, ωμέγα λόγους μας εκφράζουν σαν χαρακτήρες, έχουνε περισότερα κοινά ενδιαφέροντα μαζί μας και έχουν κάποιες ομοιάζοντες αρχές/κοσμοθεωρίες/πιστεύω. Λέγοντας αυτό, το απαράδεκτο δεν είναι η ανθρώπινη προτίμηση, αλλά η συστηματική υποτίμηση άλλων ατόμων. Ναι, εγώ έχω κάθε δικαίωμα να σε αντιπαθώ, επειδή στην τελική ξύπνισα στραβά το πρωί και δεν μου άρεσε το προσωπό σου. Αλλά δεν έχω το δικαίωμα να σε γελειοποιώ και να σε σνομπάρω. Εκεί όμως τίθονται θέματα αρχής, βαθειά ριζομένα στον κάθε άνθρωπο. Άμα κάποιος δεν έχει το επιπεδο μέσα του να το υλοποιήσει αυτό, τότε πιστέψτε με δεν πρόκειται καμία σηζήτηση, κόσμια ή μη, να τον μεταπείσει. Και εκεί πάλι αναδηκνύεται το επιπεδό του καθενός στο πως θα χειρηστεί το θέμα. Η βάση μιάς οποιασδήποτε κοινωνίας, μικρής ή μεγάλης, βρίσκεται ακριβώς στην συμπεριφορά μας όχι προς τα άτομα τα οποία συμπαθούμε (εκέι είναι το εύκολο, και όλοι μας μέχρι έναν βαθμό το καταφέρνουμε), αλλά στην κόσμια συμπεριφορά μας στα άτομα τα οποία μας είναι αντιπαθής. Τέλος, όλοι μιλάμε για τους "παλιούς καλούς καιρούς" και αναπωλούμε καταστάσεις και περιστάσεις του παρελθώντος. Καλώς ή κακώς (για εμένα λογικώς) αυτές οι καταστάσεις άλλαξαν. Και ήταν αυτονόητο ότι θα αλλάξουν όταν η "κοινωνία" μας ξεπέρναγε κάποιο νούμερο. Το θέμα δεν είναι ούτε να γκρινιάζουμε γι'αυτό, ούτε να ξεχωρίζουμε άτομα με το "εσύ φταις". Το να παίρνουμε την στάση του παρατηρητή και να περιμένουμε να μας λήσει το κάθε ΔΣ το πρόβλημά μας είναι εύκολο... Όπως και το να βάζουμε παροπίδες και να αρνούμαστε την αλήθεια, ότι πρέπει να πατήσουμε στα πόδια μας, να σταθούμε στο ύψος μας και να προσαρμοστούμε στο σήμερα, στο τώρα και στο "ως έχειν", μετατρέποντας την καταστροφική ενέργεια σε δημιουργική και επί τέλους αποδέχοντας μερικές καταστάσεις... Αυτά είχα να πω, συγνώμη άμα σας κούρασε το μεγάλο post... Επλίζω με αυτά εις νου να μπορέσουμε επι τέλους να αφήσουμε το παρελθόν εκεί που είναι η θέση του... Πίσω μας... Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted September 19, 2005 Πολυ καλη η αναλυση.Σημαντικο ειναι να βρισκουμε λυσεις και επιχειρηματα στις οποιες διαφωνιες εχουμε. Φυσικα και δεν θα καθισω να αναλυσω πραγματα που εχουν συζητηθει και εχουμε βαρεθει με το κλιμα αντιπαραθεσεων που υπηρξε περσυ στα θεματα Συλλογου. Οσο αναφορα Παναγιωτη σε αυτο που ειπες για τα λεγομενα μου,το ενα δεν αναιρει το αλλο,ειπα απλα οτι προσπαθω να εχω μια μεση οδο αλλα πολλοι εδω πραγματι την εχουν δει και ευτυχως καποιοι ηδη εχουν απομακρυνθει καποιοι αλλοι συνεχιζουν να μιγιαζονται και να δημιουργουν <χαζα> προβληματα και ερωτηματικα. Δεν συνεχιζω να πω περισσοτερα στα αλλα θεματα, απλα κρινω σωστη την οποια προσπαθεια γινει απο το ΔΣ για εξυγιανση και αναθεωρηση καποιων <αρρωστημενων καταστασεων> για να μην φτασουμε και φετος να λογομαχουμε . Η λυση ειναι μια συζητηση ανοιχτη,να γινεται συχνα και να ψηφιζονται δημοσια καποια πραγματα ,για να βγαινουν οι αποφασεις πραγματικα εκπροσωποντας την πλεοψηφια. Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 7, 2005 Τα 1000ασε και ο ...ζουζουνης μας :roll: σημερα!! Αντε και εις ανωτερα Quote Share this post Link to post Share on other sites