Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
anemar

Ποια εταιρία ski προτιμάτε??

Ποια εταιρια ski προτιματε??  

195 members have voted

1. 1.

• Atomic
      47
    • Salomon
      19
    • Fischer
      32
    • Rossignol
      34
    • Voelkl
      23
    • Elan
      4
    • Dynastar
      8
    • Blizzard
      2
    • K2
      11
    • Αλλη(πειτε μας και ποια)
      15

Recommended Posts

Η ψηφοφορια αυτη,θα μας βοηθησει να δουμε προς τα που θα κινηθουμε για παραγγελια εξοπλισμου.

Παρακαλω συμμετεχετε-ιδιαιτερα οσοι απο σας σκοπευετε να αγορασετε φετος εξοπλισμο-ωστε να βγαλουμε μια αντιπροσωπευτικη εικονα για το θεμα.

Ευχαριστω

*Η σειρα των εταιριων ειναι τυχαια(ελπιζω να μην ξεχασα καποια απο τις δημοφιλεις)

Εμενα οι αγαπημενες μου ειναι οι Fischer,Volkl,Atomic.

Ριχνω την ψηφο στην Fischer λογω καλυτερης τιμολογιακης πολιτικης.(δεν σε αντιμετωπιζει σαν ...Ωναση :lol: )

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

MOVEMENT , FISCHER , VOLKL......

Βεβαια τα σκι μου είναι τα Dynastar omercarve 09, εκπληκτικό πέδιλο μεν, αλλα η εταιρεία δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσιάζει......

Φιλικά

Σπύρος

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Fischer μακραν οσον αφορα αποδοση/τιμη. (ειδικα στην Ελλαδα)

Fischer για πέδιλα, αλλά μιά χαρά μου ήρθαν τα μποτίνια μου (Rossignol Elite XP2)...

The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft)

5.5.JPG

Stockli

Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ...

:lol: τι άλλο....

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Ειχα για 3 χρονια DYNASTAR speed stc (slalom) και speed sf (γιγαντιαιo)

και εμεινα απολυτα ευχαριστιμενος περναγα απο κροκαλες και το πεδιλο δεν καταλαβαινε τιποτα,στον παγο εγραφε σαν τραινο.....γενικα ενθουσιαστικα!!!

λεω ομως φετος να ψωνισω ROSSIGNOL 9S ή 8S ή κατι τετοιο αναλογος και τα λεφτα που θα εχω.... Ειχα φορεσει τα 9S περσι και επαθα κοκομπλοκο ......ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!

ΚΑΙ FISCHER RC4 εχω δοκιμασει και επισις ενθουσιαστικα....

Αλλα θα παιξω σε ROSSIGNOL........

P.S. Αν δε παρω κανα freestyle..xexexe

Thanx

To μηνυμα μετατραπηκε σε Ελληνικους χαρακτηρες απο το Διαχειριστη,

Την επομενη φορα θα διαγραφεται

P.S. An den parw kana freestyle....xexexe

Thanx

Freeride/freestyle να παρεις, και εγω παλιότερα με τέτοια έκανα (sl,gs) μέχρι που φόρεσα τα πρώτα μου freeride...

PS:ΕΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ετρεχες?

www.LINESKIS.com

Ειμαι πολυ κοντα στο να το γυρισω στο freeride/freestyle αλλα δεν ξερω ακομα...Δε μπορω να αποφασισω!!!

Θα δω!!!

Εσυ τι πεδιλα φορας?? Δεν τα εχω ψαξει και πολυ τα freeride/freestyle.....

@pro-rad

P.S. Ooooopps με βρικανε!!!

φιλε pro-rad ναι ΕΟΣ ΠΑΤΡΩΝ "ετρεχα".....

Γνωριζομαστε??

To μηνυμα μετατραπηκε σε Ελληνικους χαρακτηρες απο το Διαχειριστη,

Την επομενη φορα θα διαγραφει.

απο τα STC στα 9s, απαπα,

Μαλλον σε ψαρεψε γιατι τα συγκεκριμενα Dynastar επαιζαν πιο πολυ σε ΕΟΣ παρα στο εμποριο.

Freeride/style και ξερο ψωμι

P.s Προσπαθησε να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες.

Το ήξερα πως το STC έπαιζε πιο πολύ σε ΕΟΣ αλλά είπα μήπως είχε κάποια σχέση με κάποιο ΕΟΣ.....

Φίλε Nickel τι εννοείς λέγοντας "απαπα"??????

Volkl ,ena wasiko pleonektima made in Germany ektos ton alon!Straubing ole ke ochi Tsechies Bulgaries Roumanies etc.

Volkl,ενα βασικό πλεονέκτημα made in Germany εκτός των άλλων! Straubing ολε και οχι Τσεχίες,Βουλγαρίες,Ρουμανίες κτλ.

To post ξαναγραφτηκε απο τους συντονιστες του forum.

Απαγορευεται η χρηση λατινικων χαρακτηρων σε ελληνικο κειμενο(greeklish),συμφωνα με τους κανονες χρησης του forum.Ευχαριστω

Edited by odysseas

atomic! τραβαω κολλημα μιλαμε..

ερωτας!

υ.γ.

ωωπ!! τι!? 18?!

τους περασαμε με την δικια μου ψηφο??!!

σφυρα τοοοο!

ληξ' τοοοοο!

:-)

Drope The Poles!

Carving Is Beautifull!!

ATOMIC SL 11 Race Edition(1,55/1,63)/ ATOMIC GS 11 Race Edition(1,83) ATOMIC C 9 PULS - XENTRIX 412/DYNAMIC 310/NEOX 412/RACE 614

(ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΤΟΜΙΚΣ!)

IPB Image

atomic ... εχω τα supercross sx7 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

ειναι το πρωτο ζευγαρι atomic που εχω και νομιζω πως ξεχασα ολα τα

υπολοιπα που εχω φορεσει.

Volkl,ενα βασικό πλεονέκτημα made in Germany εκτός των άλλων! Straubing ολε και οχι Τσεχίες,Βουλγαρίες,Ρουμανίες κτλ.

Πολύ φοβάμαι ότι θα σε απογοτεύσω φίλε μου αλλά μετά την ανάληψη της Voelkl από την K2 πολύ σύντομα θα σου έρθει ταμπλάς άμα δεις τα "Voelkl made in China"

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

οι λατινικοι χαρακτηρες απαγορευονται στο φορουμ,αλλα αν μπει ενας επισκεπτης στο φορουμ του snowclub θα δει οτι η γλωσσα που επικρατει ειναι η αγγλικη η οποια εχει φυσικα λατινικους χαρακτηρες.δασκαλε που διδασκες και λογο δεν τηρουσες.

τελος παντων κορυφαια εταιρεια για μενα προσωπικα η atomic.

Αυτοι ειναι οι κανονες :D . Αν μπορειτε να κανονισετε μια χορηγια για καμια 10αρια χιλιαρικα, θα τα μεταφρασουμε ολα στα Ελληνικα και θα σας δωσουμε και εφημο μνεια! :P Μονο για λεφτα προκειται...Μεχρι να τα βρουμε, γραφουμε ελληνικα, αλλα παταμε τα κουμπακια στα Αγγλικα.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Για τα αγωνιστικά πέδιλα θα σας γράψω γιατί περισσοτερο για αυτά γνωρίζω και έχω δοκιμάσει απο τις περισσότερες μάρκες.Απο τις μεγάλες εταιρίες ROSSIGNOLL,SALOMON,ATOMIC,FISCHER,ELAN,HEAD,DYNASTAR,DYNAMIC (με τις δυο τελευταίες κατά την αποψή μου κορυφαίες σε σκι SL,GS,SG) οι διαφορές τους είναι ελάχιστες.Επίσεις θα πρέπει να γνωρίζετε οτι όποτε φοράτε κάποιο νεο πέδιλο το νεο σας φαίνεται κορυφαίο γιατί έχει ελαστικότιτα σε σχέση μετο παλαιό που είχατε και δεν έχει καθόλου.Οι Γάλλοι δάσκαλοι που είχα κάποτε με κάποιους άλλους συναδέλφους απο ελλάδα μας είχαν πεί οτι ενα αγωνιστικό πέδιλο κρατάει την ελαστικοτητά του για μέχρι και 30 διαδρομές σε αγώνα slalom κτλ,και οι οποίοι είχαν δίκιο γιατί τα διαπιστώσαμε στην πράξη,απο εκεί και μετά τα σκί ήταν για τα σκουπίδια σχεδόν :P:D:D

9-2-05020.jpg

οι λατινικοι χαρακτηρες απαγορευονται στο φορουμ,αλλα αν μπει ενας επισκεπτης στο φορουμ του snowclub θα δει οτι η γλωσσα που επικρατει ειναι η αγγλικη η οποια εχει φυσικα λατινικους χαρακτηρες.δασκαλε που διδασκες και λογο δεν τηρουσες
Οι κανονες του forum,απαγορευουν τη χρηση λατινικων χαρακτηρων σε ελληνικο κειμενο.. :P

εγώ αρχάρια ούσα δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω και πολλά από πέδιλα κτλ αλλα από τότε που ξεκίνησα salomon φορούσα! καi o εξοπλισμός μου τώρα μια από τα ίδια!! δεν βλέπω να περπατάει πολύ σαν εταιρία όμως εδώ στο forum.. γιατί έτσι..?? :huh:

bones heal , glory is FOREVER!

Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!!

εγώ αρχάρια ούσα δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω και πολλά από πέδιλα κτλ αλλα από τότε που ξεκίνησα salomon φορούσα! καi o εξοπλισμός μου τώρα μια από τα ίδια!! δεν βλέπω να περπατάει πολύ σαν εταιρία όμως εδώ στο forum.. γιατί έτσι..?? :P

Μη σε απασχολεί αυτό Λένα. Και η Rossignol δεν περπατάει εδώ μέσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Κάθε εταιρεία βγάζει εξοπλισμό για όλα τα γούστα και όλα τα....βαλάντια. ;):angry:

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Μη σε απασχολεί αυτό Λένα. Και η Rossignol δεν περπατάει εδώ μέσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Κάθε εταιρεία βγάζει εξοπλισμό για όλα τα γούστα και όλα τα....βαλάντια. :D:wub:

αααα μάλιστα!! κι εγώ που νόμιζα ότι δεν έκανα καλή επιλογή!! παρεμπιπτόντως , δικά σου είναι εκείνα τα rossignol εκεί κάτω?? σουπερ!! :lol::lol: ελπίζω να έρθεις στη συναντηση μεθαύριο να σε γνωρίσουμε κι εμείς οι καινούργιοι από κοντα!! :lol::) cu!!

bones heal , glory is FOREVER!

Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!!

αααα μάλιστα!! κι εγώ που νόμιζα ότι δεν έκανα καλή επιλογή!! παρεμπιπτόντως , δικά σου είναι εκείνα τα rossignol εκεί κάτω?? σουπερ!! :);) ελπίζω να έρθεις στη συναντηση μεθαύριο να σε γνωρίσουμε κι εμείς οι καινούργιοι από κοντα!! :P:P cu!!

Ναι δικά μου είναι Λένα. Δυστυχώς αυτή την Πέμπτη δε θα μπορέσω να είμαι μαζί σας, για λόγους που είναι γνωστοί στο forum. Οπωσδήποτε όμως την επόμενη, θα έχω τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω εσάς που με βγάλατε απο τη θέση του "νέου" στη Θεσσαλονίκη. :lol::):)

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!