Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
batucada

Αινστάιν πού είσαι???

Recommended Posts

Σταθη και εσυ.... χαλια εισαι....

Σε λαθος χωρα γενηθηκαμε μερικοι...

:shock:

Αφού όλα παχαίνουν....Τα Β2 από τα 74mm ως Bandit XX πήγαν στα 78mm φέτος.Τι να πω σημείο των καιρών.

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Mέτρησα ένα απο τα παλιά ζευγάρια πέδιλα που έχω και έχουν μέση :D !!! και radius απειρο... 8)

Στάθη οι αμερικάνοι ξέρουν απο πούδρες και προτείνουν fat skis και όχι mid fat. Μάλιστα για τα mid fat λένε πως δεν είναι ούτε για την πίστα ούτε για τα απάτητα. Δεν υπάρχει cross για το σκι δηλαδή...

.....American Humour 8):D:lol::lol::lol: !!!!!

p1sst.jpg

*+'£3$"£%/$"±$£)( που δεν μπορω να κανω σκι φέτος. :twisted: :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

υπάρχουν και Παρνασσό κάποια new school Freaks και απ΄ότι ξέρω πολλά στη βόρεια Ελλάδα (batu πρέπει να τους ξέρεις)! μήπως πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε?

Ο Ly όπως αποκαλείται ένας φίλος στο βουνό βγάζει 360 rodeo cross grab σε kicker 30cm (χώρια τα 50-50 rainbow rails που τα εχει για τη πλάκα του)

Στάθη (zοχ) den ξέρω αν έχεις κατέβει τα λούκια δίπλα απ΄την 6 αλλά η κατάσταση θυμίζει VALDEZ.... έστω και για 350 μέτρα. και ειδικα όταν χιονίζει με βορειά

www.LINESKIS.com

υπάρχουν και Παρνασσό κάποια new school Freaks και απ΄ότι ξέρω πολλά στη βόρεια Ελλάδα (batu πρέπει να τους ξέρεις)! μήπως πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε?

Δημήτρη, φέτος είμαστε οργανωμένοι με δύο φίλους, απο την παλιά ομάδα, για να χαράξουμε διαδρομές σε τρία βουνά για off piste. Ελπίζω αυτή η προσπάθεια να αποδώσει.

Σε περιμένω να μας βοηθήσεις... εστω και του χρόνου, τα βουνά εδώ θα είναι εξάλλου :wink:

Λούκια στην 6 έχω κατέβει με μπόλικο χιόνι βέβαια (είχα σπάσει και το ένα μπαστούνι μου βέβαια με ένα περιέργο τρόπο!!!!)...καλή φάση,έστω και για 350 μέτρα,αρκεί να έχει χιόνι,διότι αλλιώς έχει κοτρώνια.

Άηντε φέτος να πάρουμε τα πόδια μας μπας και μάθουμε τίποτα βασικό.Από το 360 rodeo cross grab του Ly(..κέζου???) κράτα μου το πρώτο συνθετικό και το cross.Αυτά να κάνω και δεν θέλω τίποτα άλλο.

p1sst.jpg

Λοιπόν ξανανεβάζω ένα θέμα που μας καίει, εμάς που σκεφτόμαστε την πουδρα. Ξαναδιαβάστε τι λέγαμε πέρσι για το θέμα αγοράς πουδροπέδιλου. Εν όψη της νέας αγοράς εξοπλισμού του συλλογου, μπορεί μερικοί απο εμάς να ενδιαφέρονται να πάρουν δεύτερο ζευγάρι ειδικά για πούδρα. Οπως λέει ο Tomba, ο μοντέρνος σκιέρ κάνει απ' όλα τα είδη σκι, και εξαιτίας της εξειδίκευσης που έχουν πάρει τα πέδιλα, ο καθένας τους κατέχει και τρια ζευγάρια για κάθε περίσταση!!! Too much για την Ελλάδα, αλλά τελικά ένα πουδροπέδιλο είναι απαραίτητο σ' αυτούς που αγαπούν το βαθύ χιόνι.

Υ.Γ. Κατι παιδιά φέτος στην Βασιλίτσα οργανωνουν freeride sessions και εγώ θα είμαι εκεί, όσοι πιστοί προσέλθετε... ;)

Ρίχνε σύρμα και powder alert!!!!! :D:D

Gomara freeride raid....καλό ακούγεται ;):D

p1sst.jpg

φετος θα παχυνω τα apach recon μου θα δοκιμασω τα apache οutlaw...

The Outlaw is designed to ride off piste and primarily in softer snow conditions. Versatility and agility are strengths of the Outlaw, provided by the unique progressive sidecut design. More sidecut in the shovel and less at the tail provides the Outlaw with the perfect balance of turn initiating sidecut with all the softer snow benefits of width underfoot. With Titan Technology, MOD Monic, and the new M1 integrated binding system, the '06 Outlaw is completely redesigned for maximum all-mountain performance.

Dimensions 124/88/111

Performance 70% ungroomed / 30% groomed

Radius 19m @174

Construction Titan Metal Laminate

Core Fir/Aspen

Features MOD Technology, MOD Monic, Progressive Sidecut, Triaxial Braided

Binding Options K2/Marker Piston M1 14.0 / 12.0

Σανιδάδες δεκτοί ε?

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Με τη λασπουρια που εχουμε για πουδρα θα ειναι λιγες οι φορες που θα ευχαριστηθεις ενα fat ski στην Ελλαδα.

Ιδανικο για τη θεωρια μου ειναι το σκι να εχει μεση περιπου στο 72-78 και ακτινα οχι πανω απο 17-18...

Οτιδηποτε αλλο ειναι "αντικοινωνικο" για της πλαγιες μας

Τι έγινε φίλτατε κύριε Vice,πέρσι τι λέγατε ????? Φαρδαίνουμε και μεγαλώνουμε σε radius.....γινόμαστε "αντικοινωνικοί".......?????? ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol:B) ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ B):D

Πάντως ο πιο "φαρδύς" του συλλόγου παραμένει με διαφορά ο Batucada...these Mantras are animals my powderholic friend ;);)

Να δείτε φέτος που οι μίσοι στο σύλλογο και όσοι μετέιχαν σε πουδροκατανοίξεις και cat-ski....θα φαρδύνουν.Ήδη ένας φίλτατος πρώην carving junkie με κάτι Dynastar,ψάχνει εναγωνίως mid-fat...... <_<

Ρε σεις το λέει κι ο Παναγιώτης η πούδρα είναι ναρκωτικό....και λίγες δόσεις ακόμα αρκούν να σε φτιάξουν και μετά δεν έχει γυρισμό :D:D

p1sst.jpg

του συγκεκριμενου carving junkie του εχω βρει ενα mid fat που θα το ερωτευθει σφοδρα <_<

Η 88μεση που εχει το outlaw εχει απαιτητικη συμπεριφορα στη χρηση του ως all mountain σκι. Συνηθως η κατοχη ενος τετοιου σκι προυποθετει και την υπαρξη ενος "πιστιαρικου" (sl moto στη περιπτωση μας)

Ωχχχ...δηλαδή τι...θα ξαναπατήσεις σε πίστα <_<:lol:

p1sst.jpg

Κι εγώ θα ήθελα 3 σανίδες, μια κοντή μεσαίου waist (24,5) για freestyle/jib σε railάκια, μια μεσαίου μεγέθους all mountain (25) μαι μια midwide (25.5) για πούδρες B)

Στο θέμα μας: Μου ήρθαν πράγματα από το bt και είχε μέσα κατάλογο με τρελά midfat κ fat freeski! (γι'αυτό ξέρω από τέτοια Zox <_< )

Και τολμώ να μολογήσω ότι τα Volkl είναι πολύ :D:D , ειδικά τα φετινά Karma μου αρέσουν τρελά!

Zox θα μου τα κάνεις δώρο για τα γεννέθλιά μου που έχω σε λίγες μέρες, έτσι για το πουλ μουρ; B):lol:

Κοκαίνη, έκστασυ, ηρωίνη, βιάγκρα, χασίς τίποτα απ'όλα αυτά δεν σε φτιάχνει περισσότερο από την ιδέα ότι είσαι στην κορυφή μιας πλαγιάς με άφθονη πούδρα έτοιμη να την φας... :D

ΠΟΥΔΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

JAPOW!!!

Βλέπω ότι η συνομοταξία των boarders τον τελευταίο καιρό εγκρίνει.....tres bien αδέλφια!!!!

Λοιπόν,Ο.Κ σου δίνω τα Karma για καμιά βόλτα,αλλά δώσ'μου κι εσύ εκείνο το σανιδάκι σου που μου έριχνες πούδρες.Οι δέστρες θα μου ταιριάζουν?43 φοράω.

p1sst.jpg

Καλά εντάξει αν είναι 42.5 χωράω...χαλαρά...θα κόψω και το νυχάκι

Απλά στο σκι οι δέστρες ρυθμίζονται ανάλογα το μέγεθος της μπότας,δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο snb,για αυτό το είπα.

Φέτος δεν έκανα kite το καλοκαίρι,οπότε χρειάζομαι μια σανιδομέρα νομίζω.

p1sst.jpg

Να δείτε φέτος που οι μίσοι στο σύλλογο και όσοι μετέιχαν σε πουδροκατανοίξεις και cat-ski....θα φαρδύνουν.Ήδη ένας φίλτατος πρώην carving junkie με κάτι Dynastar,ψάχνει εναγωνίως mid-fat...... <_>

Δεν υπάρχει σοβαρότης πλέον, αγαπητά μέλη...

Make Parnassos Great Again!

Φέτος δεν έκανα kite το καλοκαίρι,οπότε χρειάζομαι μια σανιδομέρα νομίζω.

Νομιζω Σταθη οτι χρειαζεσαι πολυ περισσοτερες <_<

Αλλωστε το στυλακι σου στο βουνο γενικοτερα παραπεμπει περισσοτερο σε σανιδά και οχι σκιερ :lol: