D_Kikeridis 0 Report post Posted October 12, 2005 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΘΕΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΩ ΠΡΩΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM..ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ Κ ΕΙΜΑΙ 15 :!: ΧΡΟΝΩΝ.ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΙ ΗΤΑΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2001-2002 ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΣΥ,ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ 2004-2005 ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΟΘΟΣ(ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ) Κ ΠΡΟΛΑΒΑ Κ ΠΗΓΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ.. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ Κ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΙΣΤΟΥΛΑ ..ΟΜΟΛΟΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩ ΠΙΣΤΕΣ(Χ.Κ.ΣΕΛΙΟΥ) ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΧΕΣΜΕΝΤΕΝ..ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ..ΤΩΡΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟΣ,ΜΙΑΣ Κ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΡΙΒΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΩ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ(ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΗΣΩ ΦΥΣΙΚΑ )ΞΕΡΩ,ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΠΡΙΒΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΑΠΟΦΥΓΩ ΓΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΜΑ-ΣΚΟΤΩΜΑ-ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ(ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Κ ΤΡΙΤΩΝ,ΜΙΑΣ Κ ΟΙ ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ) ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 12, 2005 Δεν τιθεται θεμα συζητησης οτι ενας καλος δασκαλος θα σε βοηθησει ιδιαιτερα, σιγουρα θα γλυτωσεις πολυ ταλαιπωρια και αφου εχεις αρχισει και "τσουλάς" απο μονος σου θα σου δωσει την ωθηση που χρειαζεσαι για να αρχισεις να ευχαριστιεσαι το βουνο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted October 12, 2005 Το θέμα είναι να βρεθεί ο καλός δάσκαλος...Αν ξέρετε κάποιον ας μού πείτε κι εμένα διότι θέλω να κάνω κάποια μαθήματα φέτος...Αλλά να είναι πραγματικά καλός.Να έχει γνώσεις και κυρίως μεταδοτικότητα! Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 13, 2005 Στάθη όλοι ξέρουν το αντικείμενο. Η μεταδοτικότητα όμως είναι θέμα ανθρώπου και πράγματι παίζει πράγματι σημαντικό ρόλο στη μάθηση. Quote Share this post Link to post Share on other sites