Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Χρήστος Μ.

Rossignol Bandit

Recommended Posts

Attention ! Mayday mayday!

Ποιος από εσάς έχει τα B2 να τσακιστεί να μου στείλει πμ ή να γράψει εδώ τις εντυπώσεις του. Απαραίτητη προϋπόθεση για καταχώρηση είναι ο εν λόγω χιονοδρόμος να έχει βγάλει 50,000 χιλιόμετρα ΠΑΝΤΟΥ! Εντός εκτός , παγωμένα , λιωμένα , σε πέτρες EVERYWHERE !

Καπις ?

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

του τυχε λαυρακι του Fidelio μυριζομαι... τη τιμη τα βρηκες?

οι υπολοιποι ας απαντησουν που τα εχουν κανει...

Για τιμή δεν τίθεται θέμα , αυτό έρχεται δευτερεύον . Να δούμε σε τι ύψος τελικά θα τα πάρω , αλλά θέλω την γνώμη και κάποιου από εδώ αν υπάρχει . . .τσουλάνε ή . . . :P

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Για τιμή δεν τίθεται θέμα , αυτό έρχεται δευτερεύον . Να δούμε σε τι ύψος τελικά θα τα πάρω , αλλά θέλω την γνώμη και κάποιου από εδώ αν υπάρχει . . .τσουλάνε ή . . . :D

Ρε fid τόσο κόπο έκανα να το γράψω και να γίνει το test

http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...iewtopic&t=2389

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ποιος από εσάς έχει τα B2 να τσακιστεί να μου στείλει πμ ή να γράψει εδώ τις εντυπώσεις του. Απαραίτητη προϋπόθεση για καταχώρηση είναι ο εν λόγω χιονοδρόμος να έχει βγάλει 50,000 χιλιόμετρα ΠΑΝΤΟΥ

Η προσωπική μου άποψη είναι να πάρεις ένα καθαρόαιμο off piste (waist 85 και πάνω) και να το φοράς και να το χαίρεσαι. Το Β2 είναι πολύ καλό αλλά λίγο για το off piste(μπασταρδεμένο 50/50). Παρε Β3 ή salomon scream pocket rocket ή κανα movement (ρώτα τον pro rad) ή τα volkl gotama και karma.

Μικ κάτι θυμόμουνα σχετικά με ένα search θα είχε λυθεί , αλλά δεν βαριέσαι τέτοιες καταχωρήσεις καλό είναι να ξεθάβονται και ανοιχτά!

Μόνο πες μου τι βάρος έχεις , τι ανάστημα και τέλος σε τι ύψος ήταν τα Β2 που δοκίμασες!

thanx!

Μικ κάτι θυμόμουνα σχετικά με ένα search θα είχε λυθεί , αλλά δεν βαριέσαι τέτοιες καταχωρήσεις καλό είναι να ξεθάβονται και ανοιχτά!  

Μόνο πες μου τι βάρος έχεις , τι ανάστημα και τέλος σε τι ύψος ήταν τα Β2 που δοκίμασες!  

thanx!

Β2 1.70

ΜΙΚ 1.87

82Kg

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και κάτι τελευταίο , πιστεύεις οτι το τεστ σου θα ήταν πιο έγκυρο αν είχες τα Β2 στο 1,78 ; ή αν το ύψος αυτό θα ήταν πιο αντιπροσεπευτικό για την δυναμική τους και για την οποία έχουν κατεσκευαστέι; Πάντα σε συνάρτηση με τα σωματικά σου χαρακτηριστικά ύψος βάρος. . .

. .δεν χρειάζεται να μακρυγορήσεις , περιεκτικά πες μου. Το όλο νόημα το έχω καταλάβει από την καταχωρήσή σου.

Nαι θα ήτανε πιο αντιπροσωπευτικό. Πάντως και σε αυτό το ύψος δεν με έχουν απογοητεύσει

Μετά από μια μέρα στο Μαίναλο με σούπες και στενές πίστες ήμουν ευτυχισμένος που δεν έιχα το 1.78 π.χ.

Βρε λεφτά να χαμε και θα χα πάρει και το Β3 (που δοκίμασα αλλά μετά τη μέτρια ανάγνωση του προηγούμενου δε γράφω λέξη :twisted: εχει πλακώσει και δουλειά)

Για άλματα καλυτερα δεν είναι όσο πιο μικρά(τώρα που αρχίζει και η σεζόν των αλμάτων :?: )

Απο κοντά φίλε που γνώρισα τους φίλους σου...Μου επίπαν θα σε καταλάβω αν σε δω

Αυτός σου λέει τίποτα με τα ROCKET :?: Πες του να του στείλω τη φότοIMG_1358.jpg

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Nαι θα ήτανε πιο αντιπροσωπευτικό. Πάντως και σε αυτό το ύψος δεν με έχουν απογοητεύσει

ok Thats all thanx ! :wink:

Για άλματα καλυτερα δεν είναι όσο πιο μικρά(τώρα που αρχίζει και η σεζόν των αλμάτων :?: )

Θα έλεγα ότι για άλματα καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμαι μαλακά σχετικά πέδιλα και ελαφριά, το ύψος δεν το αλλάζουμε , ίσα ίσα που ένα πιο κοντό πέδιλο ας πούμε μπορεί να μας βγάζει εκτός ισορροπίας τόσο στην απογείωση όσο και στην προσγείωση. Επίσης να έχουμε μαλακές μπότες κανα 75 Flex και όχι τέρμα σφιγμένες . .

Απο κοντά φίλε που γνώρισα τους φίλους σου...Μου επίπαν θα σε καταλάβω αν σε δω

Ναι έχω φτερά και πετάω :lol: Επίσης στις πίστες κυκλοφορώ αρματωμένος με επαναληπτική καραμπίνα , για αυτό μερικοί από εδώ μέσα να προσέχουν και να έχουν τον νου τους :twisted: . . . :lol::lol:

Αυτός σου λέει τίποτα με τα ROCKET :?:

Τα σκι του είναι τα 1080 και όχι τα Pocket Rocket , σε κάθε περίπτωση είσαι τυχερός που δεν οπλοφορούσε εκείνη την ημέρα , αυτός συνήθως βαστάει καριοφίλι . . . ΜΠΑΜ θα στην μπουμπουναγε ! :lol:

Thanx for the information MIK :lol:

Με Τα Β2 στριβεις και εντος με τα Β3 πετας αγκυρες

Το θεμα Β2 και Β3 νομιζω εχει ξανα-αναλυθει.

Εαν μενεις στα Rockies, Alaska, BC, τα Β3 ειναι οτι πρεπει αλλιως θα

τα φορας 2 φορες το χρονο. Για τις δικες μας συνθηκες (σπανιοτατα πουδρα

ξερη με 1 μετρο βαθος) τα Β2 ειναι σαφως τα βελτιστα. Τα εχω φορεσει

περι τις 60 μερες και τα συνιστω ανεπιφυλακτα και για Ελληνικες συνθηκες.

Στο θεμα μας,

1. Με φρεσκο χιονι Rossies B2 λοιπον και αν τα αλλαζα παλι τα ιδια θα

επαιρνα.

2. Για παγοκατασταση, Atomic GS9, τα εχω βαλει 4 φορες και μεχρι τωρα

τα βρισκω εξαιρετικα απλως θελουν λιγη δυναμη για δυναμικες στροφες.

Επισης δυσκολα στα bumps (αλλα στην Ελλαδα δεν εχει απο δαυτα οποτε

ολα ΟΚ).

3. Στο πετροσκι τα παλια μου (2001) Atomic C:18. Πολυ καλο all-rounder

αλλα για πιο χαλαρους ρυθμους (τα βρικσω λιγο μαλακα αλλα ειμαι

και 90 κιλα).

Τωρα για μποτες/καλτσες/σωβρακα, δε νομιζω οτι ενδιαφερει και τοσο !

Σπυρος

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Θα έλεγα ότι για άλματα καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμαι μαλακά σχετικά  πέδιλα και ελαφριά, το ύψος δεν το αλλάζουμε , ίσα ίσα που ένα πιο κοντό πέδιλο ας πούμε μπορεί να μας βγάζει εκτός ισορροπίας τόσο στην απογείωση όσο και στην προσγείωση.  Επίσης να έχουμε μαλακές μπότες κανα 75 Flex  και όχι τέρμα σφιγμένες  . .

Aπαιτώ νέο thread με οδηγίες για άλματα...έχεις μια βδομάδα καιρό μέχρι να φύγουμε για Βασιλιτσα. Επιτέλους σε χιονοδρομικό που μπορείς να κάνεις άλματα και να σπάσεις κάνα κουλό ένα μήνα σεζόν χάνεις. Αυτό για τις μπότες για εξηγήσου δεν το έχω ξανακούσει

Τα σκι του είναι τα 1080 και όχι τα Pocket Rocket , σε κάθε περίπτωση είσαι τυχερός που δεν οπλοφορούσε εκείνη την ημέρα , αυτός συνήθως βαστάει καριοφίλι  . . . ΜΠΑΜ θα στην μπουμπουναγε !  :P

Το σκεφτόμουνα οδηγόντας... ρε τι έγραψα ο μιλ... θα με κράξει ο fid :lol:

Πολύ πήξιμο στο γραφεί αδερφέ μου 8) Την ίδια ώρα που άλλος απολαμβάνει τον καφέ στο μπαλκόνι μετά το σκι(και εχει και το θράσσος να πάρει τηλέφωνο)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΚΑΛΗ Η FOTO ................. ΜΙΚ.............

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ SITE ...OΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ......FREESKIING.....

ΤΟ SITE ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ WWW.FREERIDE.GR

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ FOTO ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ

ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ jimthan1@otenet.gr

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ FIDELIO ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΛΕΙΣΤΡΑ :wink:

Υ.Γ ΤΟ ΠΕΔΗΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ 180 τι...............

το καλητερο μεχρι στιγμης σε ολη την αγορα ski.....

TA ΛΕΜΕ.......

ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΤΟ ΜΑΙΛ...................

Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου!

www.freeride.gr