alpinagirl 0 Report post Posted November 3, 2005 Καλημέρα σε όλους!! Ρε παιδιά ξέρει κανένας τι είναι : μπαλακλάβα? :? :? και γιατί το χρησιμοποιούμε???? :? :? :? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted November 3, 2005 Καλησπέρα , http://www.atlasteam.gr/sparco/products/ac...efia/00140b.htm Στο παραπάνω σύνδεσμο μπορείς να δείς μία φωτογραφία. Η χρήση της είναι για προστασία από το κρύο. Φιλικά Χρίστος Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
alpinagirl 0 Report post Posted November 3, 2005 ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted November 3, 2005 Η συγκεκριμένη που δίχνει ο Χρίστος δεν είναι για το κρύο,αλλά για προστασία των οδηγών αγώνων αυτοκινήτου απο φωτιά.Αλλά τέτοιες είναι και για το κρύο.Στο υλικό διαφέρουν. Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted November 3, 2005 Η συγκεκριμένη που δίχνει ο Χρίστος δεν είναι για το κρύο,αλλά για προστασία των οδηγών αγώνων αυτοκινήτου απο φωτιά.Αλλά τέτοιες είναι και για το κρύο.Στο υλικό διαφέρουν. Το ξέρω αλλά για να δείξω το σχήμα έβαλα αυτή την φωτογραφία. Alpinegirl anytime. Χρίστος Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
teo 2 Report post Posted November 3, 2005 Επίσης χρησιμεύει και για ληστεία σε τράπεζα ή οπουδήποτε...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted November 3, 2005 Το ξέρω αλλά για να δείξω το σχήμα έβαλα αυτή την φωτογραφία. Χρίστος Το ξέρω ότι το ξέρεις!Απλώς το επεσήμανα για να μην ψάχνει η κοπέλα να πάρει SPARCO!Αφενός μεν θα την πληρώσει πολύ ακριβά,αφετέρου δεν κάνει για το κρύο.Μπαλακλάβες για το κρύο μπορεί να βρει κάποιος στο Μοναστηράκι σε μαγαζιά που πουλάνε στρατιωτικά ρούχα.Επίσης σε είδη ένδυσης για μοτοσυκλετιστές (δεν ειναι αντυπυρικές αλλά για το κρύο) και φυσικά σε είδη χιονοδρομίας (έχω την εντύπωση ότι θα είναι η πιο ακριβή λύση απο τις προηγούμενες δύο) Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted November 7, 2005 Μια πολύ καλή λύση (και αρκετά οικονομική) είναι το Buff (www.buff.es). Εχει καμιά εικοσαριά διαφορετικούς τρόπους να το χρησιμοποιήσεις, είναι πιο οικονομικό απο μια ποιοτική μπαλακλάβα (οταν μιλάμε για μπαλακλάβα, εννούμε μόνο gore-tex τις άλλες ξεχάστε τις) και είναι και πιο trendy.Εαν πάρεις τέτοιο να διαλέξεις την έκδοση με το fleece απο κάτω.Στην αθήνα θα βρεις τέτοια στο nazca και στο alpamayopro.Εαν τελικά αποφασίσεις για μπαλακλάβα, οι καλύτερες που έχω δει μέχρι σήμερα είναι της Lowe Alpine. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 7, 2005 Μια πολύ καλή λύση (και αρκετά οικονομική) είναι το Buff .Εαν πάρεις τέτοιο να διαλέξεις την έκδοση με το fleece απο κάτω. Εγώ γιατί έχω δει μόνο τα απλά Buff σε αυτά τα καταστήματα; :? Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 8, 2005 Δειτε και στο παρακατω link ενδιαφερουσα συζητηση για τροπους αντιμετωπισης του κρυου. *Στους συνδεσμους εχει πραγματικα πολυ χρησιμες συζητησεις για ολα τα θεματα.Ριξτε μια ματια. :arrow: Εξοπλισμος για αντιμετωπιση κρυου Quote Share this post Link to post Share on other sites
kiamosg 1 Report post Posted November 8, 2005 Λοιπόν επειδή όλοι κάνουν λάθος...άκου τι είναι μπαλακλάβα. Μπαλακλάβα είναι το επίσημο όνομα του μπακλαβά. Χρησιμοποιείται κυρίως απο άτομα που πάσχουν απο μπακλαβαδίαση καθως και σαν θερμαντικό πριν ανέβεις στις πίστες.... Λαμβάνονται σε μεγάλες ποσότητες 3 φορές την ημέρα απο το στόμα... Τα καλύτερα δείγματα συναντώνται στην πέρα όχθη του Αιγαίου.. Μερικά χρησιμα internet sites ... http://www.gulluoglubaklava.com.tr/interna...php?intlisan=en http://www.dedeoglu.com.tr/urunlerimiz.html# Ελπίζω να σας κατατόπισα πλήρως και να σταματήσετε την παραπληροφόρηση σχετικά με αυτό το πολύ λεπτό και γλυκό ζήτημα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted November 8, 2005 ααααα..... Γιαυτό γίνεται το κεφάλι μου σαν τουλούμπα κάθε φορά που βάζω μπα(λα)κλάβα... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites