Jump to content

teo

Χρήστης Forum
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About teo

 • Birthday 10/24/1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Καλογρέζα,Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  ski-snowboard-windsurfing
 1. Σας παραθέτω link τoυ περυσινού thread που αναφέρεται στον Τιμοκατάλογο 2007-2008 και δείτε την αντιμετώπιση των πραγμάτων από ορισμένους. Στη συνέχεια συγκρίνετε με το φετινό. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...=7947&st=20
 2. Πραγματοποιείται αυτή την περίοδο διαπλάτυνση του δασικού δρόμου Νεραιδοχωρίου - κάθοδος στο ποτάμι - άνοδος στο βορά μέχρι την στροφή ανόδου για κεραίες κινητής τηλεφωνίας Μαρόσας (μέχρι στιγμής) στα 8μ πλάτος! Απ'ότι λένε θα πέσει άσφαλτος. Η διαπλάτυνση συνεχίζει για μερικές εκατοντάδες μέτρα στον δασικό πρός Ελάτη (προς Λουπάτα) άνευ νοήματος. Ψιλοκαταστροφή τοπίου. Δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα των έργων, εκτός κι άν σιγα σιγά διαπλατύνουν προς τα επάνω δηλαδή πρός το οροπέδιο για το μελλοντικό ΧΚ Μαρόσας.
 3. Ok δεν θα ξαναγράψω τις απόψεις μου. Πάντως δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. Ζω στην Αθήνα και δεν έχω σχέση με καμία διοίκηση ΧΚ. Είμαι σχεδόν απ' την αρχή σε τούτο το φόρουμ αλλά γράφω σπάνια. Βαρέθηκα όμως mainalo να τη τρώω στο κ... κάθε χρόνο. Η γνώμη μου είναι πως η γκρίνια και γενικά ο ακτιβισμός φέρνει αποτέλεσμα. Μακάρι να μην είχα υποχρεώσεις και να μπορούσα να τα εφαρμόσω αυτά που γράφω.Αλλα εσείς δεν θέλετε ούτε να τ'ακούτε. Τα αυτονόητα! Mainalo γιατί τα βέπεις τα πράγματα από τη σκοπιά της επιχείρησης ή του ΧΚ. Σκέψου σε παρακαλώ απ' τη σκοπιά του χιονοδρόμου. Και μη μου απαντήσεις πως έχεις ασχοληθεί κλπ. κλπ, το ξέρω. Βρες την ουσία. Είσαι το Κράτος κι έχεις τρία υποταταστήματα, στα δύο χρεώνεις το ίδιο προιόν 15€ και σ'ενα άλλο 30€. Και κάτι τελευταίο για το Σύλλογο και δεν ξαναγράφω. Το να μετέχουν μέλη του, σε κοινές συζητήσεις και ξανά συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους των ΧΚ και να γίνονται γνωριμίες και σχέσεις, καλό είναι απ' τη μιά, εφόσων γίνονται σε τυπικό επίπεδο. Σε επίπεδο γνωριμιών και φιλικών σχέσεων δυστυχώς ακυρώνεται η δύναμη της πίεσης που θα μπορούσε να ασκήσει κάποιος. Πόσοι και πόσοι δεν απαντούν εδώ μέσα λές και είναι στη διοίκηση κάποιου ΧΚ; Λυπάμε πολύ. Δώστε κι απο μένα μια χειραψία στον κο Υπουργό!
 4. Σκεπτόμενοι Χιονοδρόμοι της Λειβαδιάς της Αμφισσας Ιτέας και Αθήνας Αύριο στο ΧΚ Παρνασσού θα ανέβει ο υπουργός να κάνει εγκαίνεια στα χωματουργικά έργα. Κάνω έκλιση σε όσουν βρεθούν εκεί να πιάσουν κανένα δημοσιογράφο να του μιλήσουν για τις τιμές στο ΧΚ μπας και παιχτεί στη τηλεόραση και γίνει τίποτε. Σημ. Μόνο τη δημοσιότητα σκιάζονται οι πολιτικοί. Αν και πιστεύω πως τέτοιες ενέργειες έπρεπε να τις κάνουν οργανωμένα φορείς όπως σύλλογοι κλπ.
 5. Διότι το topic λέει "Τιμοκατάλογος χ/κ Παρνασσού 2007/2008"Διότι το χκ Μαινάλου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ!!! Και εν πάσει περιπτώσει εγώ νομίζω πως δεν είναι ακριβώς ανάλογη η τιμή ημερίσιας κάρτας ενος ΧΚ με το χιονοδρομικό πεδίο του. Και σιγά τη διαφορά χιονοδρομικού πεδίου Παρνασσού - Βασιλίτσας και Σελίου. Αλλα σε τελική ανάλυση και για τη τιμή στο Μαίναλο πρέπει να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ!!!!
 6. Makalu κάνεις λάθος. Ο ΜακηςΜ δεν έγραψε την άποψή του. Ήταν προσβλητικότατος και ειρωνικότατος. Παρακαλώ ξαναδιάβασε το post του. Και άν στον ΜΙΚ δεν απάντησα σταθμίζοντας την ηλικία, το πάθος και το ρομαντισμό του παρά την απράδεκτη απάντηση στο τότε θέμα, δεν έκανα το ίδιο τώρα. Στην Ελλάδα δυτυχώς έχουμε τη νοοτροπία να μην φωνάζουμε όταν μας πατάνε τον κάλο. Κι εγώ αργά το κατάλαβα, μετά την αλλαγή νομίσματος. Ότι θέλει ο καθένας κάνει και το τρώμε αδιαμαρτήρητα. Ε λοιπόν φτάνει πιά! Φυσικά όλα αυτά έπρεπε να έχουν γραφτεί πέρσυ ή πρόπερσυ που η κατάσταση παγιώθηκε και η τιμή έφτασε τα 27€. Συμφωνώ. Δεν μπορεί όμως να υπάρχουν χιονοδρόμοι, που γράφουν κιόλας εδώ μέσα, οι οποιοι υποστηρίζουν την τιμολογιακή πολιτική της διοίκησης του ΧΚ Παρνασσού, και που απαξιώνουν και τις απόψεις αυτών που διαμαρτήρονται. Είναι πολλοί αυτοί που μπαίνουν στη λογική να εξιχνιάσουν τον ισολογισμό του ΧΚ. Ρε παιδιά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Μέχρι πρότεινος τηρούσαν απλογραφικό σύστημα. Κι αυτό γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!!!! Ότι είναι το Σέλι είναι και ο Παρνασσός. ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Μόνο που το Σέλι είναι μακριά απ' την Αθήνα κι έχει λογική τιμή. Makalu συμφωνείς ή διαφωνείς: Βασιλίτσα-Σέλι style ή 30Euro style; Καλά κάνω που διαμαρτήρομαι ή όχι;
 7. ΜάκηςΜ τη δική σου χιονοδρομική εμπειρία την έχω πληρώσει εγώ, εσύ και όλοι οι πολίτες, διότι τα καρεκλάκια του Ηρακλή όπου αποθέτεις το κουρασμένο σου κορμι μετά τη χιονοδρομική σου εμπειρία, αγοράστηκαν με τα λεφτά του μπαρμπα Σταύρου του φορολογούμενου, η χεστρώνα όπου αποπατής στα 1950 ενδιαμέσως της χιονοδρομικής σου εμπειρίας έχει φτιαχτεί με λεφτά του μπαρμπα Σταύρου.Όταν όμως ο Μπαρμπα Σταύρος έρθει να γευτεί κι αυτός μια χιονοδρομική εμπειρία τότε επειδή υπάρχουν πολλοί της δική σου νοοτροπίας, θα βρεί πανάκριβη την εμπειρία γι'αυτόν και τα παιδιά του και αλίμονο εάν διεκδικήσει έστω και το δικαίωμά του να διαμαρτηρηθεί. Η νοοτροπία σου ΜακηΜ είναι πέρα για πέρα ελιτίστικη. Από τον τρόπο της γραφής μέχρι την ουσία. Φίλε ΜακηΜ είτε έχεις σκάφος, είτε δεν έχεις μία στη τσέπη, καθήκον σου ως πολίτης αυτής της χώρας είναι να υπερασπίζεσαι το δίκιο σου, έστω και σ'ένα ανίσχυρο forum σαν κι αυτό. Μάκη μου Παρατηρώ πως πολλοί νομίζουν ότι το ΧΚ Παρνασσού είναι ιδιωτικό ή μπορεί να γίνει ιδωτικό ή είναι ΑΕ. Το ΧΚ Παρνασσού όμως είναι κατακάθαρα κρατικό και δεν έχει τις τιμές της Βασιλίτσας και του Σελίου μόνο και μόνο για ένα λόγο: Διοτι υπάρχουν πολίτες σαν κι εσένα ΜακηςΜ, που πληρώνουν το οποιοδήποτε εισητήριο, συγκεντρωμένοι στην Αθήνα του νεοπλουτιμού και το παρακλάδι της, την Αράχωβα. Που αρέσκονται να ομιλούν περι των εμπειριών τους και περι των σκαφών τους "ασχέτως" στα forum. Θα τελειώσω με μιά τελευταία μπαρούφα. Πρόσξε ΜακηςΜ μήπως μαζί με τα χιονοδρομικά που "εάν βρε αδελφε δεν βγαίνουν .. να κλείσουν" κλείσουν και τίποτα ασφαλιστικές εταιρείες και στηριζόμαστε στο ΤΕΒΕ και στο ΙΚΑ... Α και μια ακόμη Το τζούντο, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η ιστιοπλοία κλπ να επιδοτούνται από το κράτος. Τα ΧΚ (που αναζωογονούν περιοχές ολόκληρες) όχι! Το λέει ο ΜακηςΜ. Φιλικά Θεοδόσης ΥΣ:Προκλήθηκα Θεοδόση, μπορεί να υπογράφεις "φιλικά", αλλά ο τόνος σου δεν είναι καθόλου φιλικός. Θυμήσου ότι στο forum πάντα θα υπάρχουν απόψεις διαφορετικές από τις δικές μας και η μεγαλύτερη και πλέον αξιέπαινη ικανότητα είναι να εκφράζουμε την γνώμη μας χωρίς να προσβάλλουμε αυτούς με τους οποίους διαφωνούμε. Χρήστος Λάππας
 8. Ποιό είναι το ποσοστό του δημοσίου στά ΕΤΑ; Μήπως 100%
 9. O Mainalo έγραψε: Σε πιστεύω φίλε mainalo όπως και τον makalou. Και το ότι μπαίνουν μέσα τα ΧΚ το έχω ακούσει και από άλλους. Ποιό είναι το συμπέρασμα;... Να σου πω εγώ: Εφόσων μπαίνουν μέσα ας μπούν και λίγο παραπάνω.. Και να πω και κάτι άλλο: Τα ΧΚ στην Ελλάδα πρέπει να ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ!!! Απ' το κράτος; απ' την τοπική αυτοδιοίκηση; από τη ΓΓΕ; απο το ίδρυμα Ωνάση... ξέρω γω.... Αυτά που λέγονται για κέρδη, εταιρείες, κλπ στερούνται περιεχομένου. Τώρα, το ΧΚ Παρνασσού σαν κρατικό που είναι (γιατί μην μου πει κανείς ότι δεν είναι), ΟΦΕΙΛΕΙ να κοστολογεί την υπηρεσία που παρέχει, με γνώμονα το μέσο Ελληνικό εισόδημα το λιγότερο. Τι με νοιάζει εμένα κι αν έγιναν χωματουργικά, τι με νοιάζει εμένα και δέκα λιφτ καινούρια κι αν έβαλαν, εφόσων δεν μπορώ να ανταπεξέλθω του κόστους.... Η χιονοδρομία που έγινε κράχτης για την περιοχή της Αράχοβας με τα ακριβότερα οικόπεδα ανά την Ελλάδα, πάει τώρα να γίνει άθλημα της ελίτ των εχόντων . Η ημερίσια είσοδος κύριοι έπρεπε να είναι 10€. Αυτή είναι η λογική τιμή λίγο πιο ακριβή απ' το cinema και πολλά λέω. Θ.Λ.
 10. Για μιά ακόμη χρονιά δεν πρόκειται να πατήσω στον Παρνασσό. Άκου 30€!!!! Τα βάζω στη βενζίνη και πάω Σέλι Βασιλίτσα κλπ κλπ..... Δεν μπορεί κύριοι το Σέλι να έχει μισή και πλέον τιμή. Και μη μου πει κανείς πως είναι κρατικό κλπ κλπ. Ε .. ναι! γιατί; ο Παρνασσός τι είναι; Εκτός κι άν θέλουν να ξεσκαρτάρουν απ' τον πολύ τον κόσμο τα ΣΚ και να μείνουν μόνο οι 4χ4 SUV.
 11. Από τη σελίδα snowreport Καλαβρύτων): "Ανοιχτός ο Αχιλλέας για βόλτα με κόστος 10 Ευρώ. " Εάν είναι δυνατόν! (10€) Μας περνάνε για Μ....!!!!
 12. Κύριε ενδιαφερόμενε Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαφοροποιηθείς από τη μάζα, χωρίς να κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα, εάν είναι αυτό το ζητούμενο. Δηλαδή για να το κάνω λιανά, να βγεις το σαββατοκύριακο στα Κελλάρια και να μείνουν όλοι με το στόμα ανοικτό μ’ αυτό που θα δουν και να έρχονται οι πιτσιρικάδες να σε ρωτούν «τι ειν’αυτό ρε φίλε… φοβερό κλπ » κι εσύ φουσκωμένος να εξηγείς κλπ κλπ…..αλλά αξίζει αυτό το ρίσκο… να πέσεις να σκοτωθείς και να σε κλαίει η μανούλα σου λόγω φιγούρας! Κατέβα καλύτερα σε κανά τηλεreality να είσαι ασφαλής. Τώρα, εάν το θέμα σου είναι η αδρεναλίνη, τότε δεν κατεβαίνεις καλύτερα κάτω στην Κύπρο να φτιάξεις καμιά παραστρατιωτκή οργάνωσούλα μια και τα ξέρεις τα κόλπα (αλεξίπτωτα, no fear ,κλπ) μπάς και λυθεί το εδαφικό και βγει κερδισμένος κι ο Ελληνισμός . Στον πόλεμο να δεις αδρεναλίνη!!!! Αφγανιστάν, Ιράκ, Δυτική όχθη,... σε περιμένουν τρελές αδρεναλίνες!!! Πάντως πέρα απ’τη πλάκα πρέπει να το ψάξεις βαθύτερα το πρόβλημά σου!!!... Φιλικά teo
 13. Εφ'όσων υπάρχει εγκατάσταση νομίζω πως θα ήταν ατυχές να κλείσει. Μια ερώτηση για όσους ξέρουν: Γιατί δεν το αναλαμβάνει ο δήμος όπου ανήκει όπως επι παραδείγματι στο Περτούλι ή στο Ελατοχώρι; Έτσι πιστεύω πως από τον προυπολογισμό του δήμου ή των δήμων θα καλύπτονταν οι οικονομικές τρύπες τις δύσκολές χρονιές και θα διατηρούνταν το αντισταθμιστικό ώφελος από τους ντόπιους επιχειρηματίες για πάντα. Ηθελα επίσης να πω πως εάν το ΧΚ είχε εναέριο αναβατήρα θα άλλαζε πρόσωπο. Ο κεντρικός συρόμενος είναι και κουραστικός και απότομος (δύσκολος). Επίσης δεσμέυει αρκετό χώρο ο οποίος θα μπορούσε να είναι πίστα. Τώρα όσων αφορά στη χιονοκάλυψη να θυμίσω πώς φέτος δεν είχαν χιόνι άλλα κι άλλα χιονοδρομικά!
 14. Φίλε ΜΙΚ έχεις μανία με τα χιλιόμετρα! Πρέπει να βρείς το νόημα και να απολάυσης με ηρεμία το σπορ. Δεν πας να πάρεις το πρωτάθλημα !!!! Και για να ξέρεις η Μαρόσα φέτος (όπως όλα τα ψηλά) δεν είχε χιόνι πρίν τα μέσα Ιανουαρίου (για σκι) (ενώ το Περτούλι στα χαμηλά είχε).
 15. Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει: Μετά την 1/1/07 οπότε η Βουλγαρία είναι πλήρες μέλος της Ε.Ε. στο Bansko εξακολουθούν να παρέχουν κάρτα εισόδου φθηνότερη στους Βούλγαρους απ' ότι στους τουρίστες έστω κι αν αυτοί προέρχονται από χώρες της Ε.Ε ;
×
×
 • Create New...