zox 746 Report post Posted November 14, 2005 Φέτος τι θα γίνει????θα φτιαχτεί κανα snowpark? Πέρσι είχαν σίγουρα στα 3-5 Πηγάδια κάτι κάνει...Βασίλω όλο και κάτι θα παίζει.Όμως στο Νότο τι γίνεται???...Υπάρχουν σκέψεις για Παρνασσό????Μετά ειδικά από τις αυξήσεις???Στα Καλάβρυτα ή πάλι θα πέφτει σκάψιμο... Προς τα μικρότερα χ/κ: Τα snowpark,έστω δυο τρία σωστά άλματα και κανα δυο boxes/rails,δεν κοστίζουν και μπορούν να φέρουν dedicated πελάτες,οι οποίοι ακόμα κι αν δεν έχετε ΤΑ χιλιόμετρα,θα το εκτιμήσουν.Σκεφτείτε το,διότι είναι κάτι αυτονόητο στο εξωτερικό,αλλά εντελώς παραμελημένο στην Ελλάδα.Δεν νομίζω να χρειάζεται super-duper-sponsorship,είναι δουλειά του χ/κ ,ακριβώς όπως το στρώσιμο των πιστών (...ναι,ναι δε μιλάμε για half-pipe ή τίποτα extreme,απλά ένα υποτυπώδες πάρκο). Μικρά χιονοδρομικά σκεφτείτε το (Πήλιο,Μαίναλο),διότι αποτελεί ευκαιρία.....να κερδίσετε πολύ πελατεία ειδικά φέτος. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 14, 2005 Ακομα δεν εχει ανακοινωθει κατι και τιποτα δεν ειναι σιγουρο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 14, 2005 Ναι μωρε, να'χουν ενα δικο τους χωρο τα παιδοπουλα!!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
parnassos 0 Report post Posted November 14, 2005 Που θα ειναι αβατο για παππουδες : Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 14, 2005 Ναι μωρε, να'χουν ενα δικο τους χωρο τα παιδοπουλα!!! Eγώ για τον Αλέξη το λέω περισσότερο... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted November 14, 2005 Παιδια αν και αυτο που γραφω ειναι μεν ανεπισημο αλλα ειναι 110% σιγουρο πως το παρκο θα στηθει και φετος , οι προσπαθεια ειναι να γινει κατι ακομα καλυτερο . Σε αναμονη λοιπον....του χιονιου λοιπον πρωτα απο ολα. Περικλης -SIRIOS36 Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 14, 2005 Υπάρχει αναφορά στην κοινότητα των snowboarders :wink: και λένε ότι δεν υπάχει ακόμα κανένα επίσημο νέο Γενικά για ένα πάρκο δεν φτάνουν μόνο τα άλματα και θα είναι μονότονο. Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 15, 2005 Έλα, πού είναι ο παιδότοπος ;;;; Φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Quote Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted November 15, 2005 Έλα, πού είναι ο παιδότοπος ;;;; Φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Άμα είσαι καλό παιδάκι θα σε αφήσουμε να πας. :wink: Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 15, 2005 Ναι μωρε, να'χουν ενα δικο τους χωρο τα παιδοπουλα!!! Eγώ για τον Αλέξη το λέω περισσότερο... Και γω για τα σανιδοπουλα Μπας και γλιτωσουμε :roll: :roll: :roll: :roll: Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 15, 2005 Απότι βλεπω,αν και δεν διαφημιζουν κατι τετοιο,καθε χρονο κατι στηνουν και στο χ.κ. Σελιου.Συγκεκριμενα διπλα στον αναβατηρα "Αρης",στο τελειωμα της πιστας "Ηλεκτρα",εχω δει πολλες φορες τα ρατρακ να ετοιμαζουν αλματακια στη σειρα και αλλα σχετικα.Αν καποιος φιλος snowboarder εχει παει,ας δωσει λεπτομερειες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted November 15, 2005 Φέτος τι θα γίνει????θα φτιαχτεί κανα snowpark? Πάντως για εμάς εδω κάτω δεν βλέπω ΦΩΣ!!!!!! Ζοχ , όταν μπορέσω θα σου πω , σας πω , μια ιστορία που μάλλον θυμίζει γιουγκοσλάβικη παρωδία σχετικά με τα μεγαλόπνοα σχέδια κατασκευής πάρκου στον νότο. Εγώ και κάτι φίλοι μου λιώσαμε στο γέλιο . . . δεν προλαβαίνω τώρα , αλλά χρέιάζεται να περιμένουμε λίγο ακόμα. . . ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΟΥΣ. Βέβαια η ελληνική χιονοδρομία είναι ένα φιάσκο ολόκληρο , τα πάρκα μας μαράνανε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Καλά , δεν ξέρω γιατί ασχολούμαι ακόμα . . . έστω και για να περνάει η ώρα . . .άχρηστος ο χρόνος ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
k001e 0 Report post Posted November 16, 2005 Εχει ακουστεί κάτι για Μαίναλο φέτος... επίσης υπάρχουν φήμες και για Παρνασσό.....και σίγουρα (απ'όσο ξέρω) στα 3-5 θα ξαναγίνει φέτος... αλλά αυτά ακούγονται κάθε χρόνο και αν δεν εμφανιστεί ένα τρίτο μέρος (κοινώς χορηγός) δεν γίνεται τίποτα... Εδώ θέλω να ρωτήσω και εσάς παιδιά, άσχετα αν κάνετε σκι η snowboard, δεν σας φαίνεται ότι είναι κοροιδία κάποιος που κάνει snowboard να πηγαίνει σε ένα βουνό, να πληρώνει το ίδιο εισητήριο, αλλά να μην υπάρχει πίστα να τον εξυπηρετεί!! Για να το δώσω αλλιώς πώς θα φαινόταν σε έναν σκιέρ αν πήγαινε σε ένα χ/κ πλήρωνε το εισητήριο του και έβλεπε οτι το μόνο που υπάρχει εκεί είναι ενα snowpark, ένα halfpipe και πιστα border x ?? Και αν ρώταγε να του έλεγαν "ξέρετε δεν κάναμε πίστες γιατί δεν βρέθηκε χορηγός"!!!! δεν είναι λίγο κοροιδία αυτό προς εμας?? Τέλος πάντων είναι εντελώς ακαδημαική η απορία μου και παρ'όλο που γράφω σχεδόν κάθε χρόνο στα χ/κ και τους ρωτάω ποτέ δεν έχω πάρει μια απάντηση!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 16, 2005 To κακο ειναι οτι στο μυαλο σου σαν snowboarders εχεις μονο αυτους που κανουν freestyle...οι υπολοιποι υποτιθεται πως απλα κοβουν βολτες στο βουνο... Γραφεις με τη λογικη no snowpark=no snowboard...Σιγουρα ειναι αργα για να αλλαξεις νοοτροπια,αλλα προσπαθησε το :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
k001e 0 Report post Posted November 16, 2005 αν αυτό είναι το μόνο συμπέρασμα που έβγαλες από τα λεγόμενα μου τι να πώ?? το μόνο που μου έρχεται είναι ένα "καλά να πάθουμε".... αν για μένα σίγουρα είναι αργά να αλλάξω "νοοτροπία" όπως λές, για σένα όμως που είναι αρκετά νωρίς κοίτα να ξεκολλήσεις όσο είναι καιρός... δεν επιτρέπεται μικρό παιδί να έχει τόσο περιορισμένη αντίληψη :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted November 16, 2005 θελει ομως και καποιες στοιχιωδεις γνωσεις για να ετοιμασεις ενα παρκο μακαρι στο μαιναλο που εχει και χωρο ανεκμεταλευτο στη πολονεζα η και μπροστα στην ανατολικη Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 16, 2005 Προχθες που ειχα ανεβει μια εκδρομουλα στην Παρνηθα,ειδα τα rails που ειχαν χρησιμοποιηθει το χειμωνα για το jibfest μαζεμενα πισω απο ενα θαμνο.Λογικα θα τα στησουν και φετος Η συγκεκριμενη περιοχη ειναι μονο 30 λεπτα απο την Αθηνα και σε υψομετρο 1.100 μετρων Η θερμοκρασια ηταν μολις +3 βαθμους εκει,ενω την ιδια ωρα στην Αθηνα +14 :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 16, 2005 Για να το δώσω αλλιώς πώς θα φαινόταν σε έναν σκιέρ αν πήγαινε σε ένα χ/κ πλήρωνε το εισητήριο του και έβλεπε οτι το μόνο που υπάρχει εκεί είναι ενα snowpark, ένα halfpipe και πιστα border x ?? προσωπικά αν και σκιέρ δεν θα είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα με αυτό...αυτό είναι απάτητα και park....,διότι αν είχα ίσως την ευκαιρία να έχω δύο τρια μελετημένα άλματα (καλά και τα shovel made,αλλά μην συγκρίνουμε),ίσως λέω ίσως,να μάθαινα και τίποτα Τέλοσπάντων πιάνω το νόημά σου K001e και είναι από τα πολλά ανεξήγητα της ελληνικής χιονοδρομίας.Θυμάμαι μιά φορά σε χ/κ του Νότου,είχε διοργανωθεί ένα event και είχαν έρθει ξένοι riders.Αναγκαστικά βάλαν τα ratrak και φτιάξαν ένα big air,2-3 μικρότερα άλματα,που και ο κοινός θνητός που ήθελε να μάθει πήγαινε άνετα,βάλανε και δυο rails και όλιοι περνάγαμε super(σκιέρ,snbers,άσχετοι,αρχάριοι,σχετικοί,"παπούδες",πιτσιρικάδες o καθένας όσο μπορούσε),μέχρι που λίγο καιρό αργότερα από το event τα ξηλώσαν όλα !!!!!!! Στον Παρνασσό επίσης θυμάμαι την πίστα cross που φτιάξαν πριν κάτι χρόνια κάτω και δεξιά του Bάκχου για αγώνες.Πολύ ωραία πίστα,και δεν χρειάζεται να είσαι μόνο αθλητής να τη χαρείς,πραγματικά όσο πρόλαβα να κάνω,σε εκείνη την πίστα το γούσταρα,διότι ήταν κάτι το διαφορετικό κι ας έμπαινα για πρώτη φορά.Αλλά και πάλι έπρεπε να γίνει αγώνας για να φτιαχτεί κάτι τέτοιο.... Στην Αμερική/Καναδά δεν το συζητάμε....πρώτα φτιάχνουν το snowpark,φουλ κομπλε και με τζατζίκι και μετά ξεκινάνε όλα τα υπόλοιπα.Στην Ευρώπη κάθε χιονοδρομικό ακόμα και τα μικρά έχουν πλέον ένα snowpark,που ξαναλέω δεν χρειάζεται ντε και καλά να είσαι super pro για να το χαρείς.Μάλιστα το σωστό park έχει διαβαθμίσεις,όπως εξάλλου και στις πίστες.Στην Ελλάδα αν δεν μπει ο χορηγός ή αν δεν γίνει κάποιο event ή αν δεν έρθει κάποιος ξένος ,snowpark δεν έχει.... Μήπως ο σύλλογος πρέπει να καλεσει T.Hall (μόλις φτιάξουν τα πόδια του).C.Thovex,J.Olsson κλπ,μπας και δούμε κανα snowpark?????? Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted November 16, 2005 Εδώ θέλω να ρωτήσω και εσάς παιδιά, άσχετα αν κάνετε σκι η snowboard, δεν σας φαίνεται ότι είναι κοροιδία κάποιος που κάνει snowboard να πηγαίνει σε ένα βουνό, να πληρώνει το ίδιο εισητήριο, αλλά να μην υπάρχει πίστα να τον εξυπηρετεί!! Για να το δώσω αλλιώς πώς θα φαινόταν σε έναν σκιέρ αν πήγαινε σε ένα χ/κ πλήρωνε το εισητήριο του και έβλεπε οτι το μόνο που υπάρχει εκεί είναι ενα snowpark, ένα halfpipe και πιστα border x ?? Και αν ρώταγε να του έλεγαν "ξέρετε δεν κάναμε πίστες γιατί δεν βρέθηκε χορηγός"!!!! δεν είναι λίγο κοροιδία αυτό προς εμας?? k001e ο συλογισμός σου έιναι λανθασμένος γενικότερα , αλλα σε δικαιολογώ ένεκα της ελληνικής κατάστασης κατά την οποία ο μέσος έλληνας σκιερ και όχι τόσο ο sb rider , δεν ξέρει ότι τα παρκα είναι τόσο για τους σκιερ όσο και για τους ίδιους και εννοώ τεχνικά. Για άλλα πράγματα μπορεί να αδικηθεί ο snborder (για τον αρχάριο μιλάμε ) αλλα δεν είναι της παρούσης και τα βρίσκω και αμελητέα. Εξάλλου ένας rider ότι και να έχει κάτω στα πόδια του για να τσουλήσει το λιφτ είναι που θέλει σε πρώτη φάση για να ανέβει σε μια κορυφή. . . Και το half pipe και τα rails και τα tables και το παρκο γενικότερα είναι ένας χώρος που φιλοξενεί όλων των ειδών τους riders. Επίσης ένα σωστό παρκο έχει προδιαγραφές ακόμα και για αρχάριους riders οι οποίοι ακόμα δεν έχουν κοινή κατάρτιση τεχνικά , μιλάμε ακόμα και για απλό riding . . . ναι είναι εφιχτό για όλους να κάνουν περάσματα , μην κοιτάς που το snowboard είναι μπροστά στην Ελλάδα σε σχέση με το σκι , είναι ακόμα που δεν έχουν ξεπεταχτεί τα φυτώρια από τους συλλόγους. Το freestlye ski έχει απαιτήσεις περισσότερες ,ως προς την βασική τεχνική κατάρτιση ενώ είναι και θέμα προώθησης , τεσπα άλλο θέμα. Μόλις οι καλοί σκιερ πιτσιρικάδες των συλλόγων διαπιστώσουν την ματαιοδοξία της ελληνικής ομοσπονδίας του σκι , αγώνες και λοιπές παπαριές , στα γνωστά πλαίσια της ψωροκώσταινας , θα μπουν στα όποια πάρκα! Και τότε θα με θυμηθείς :wink: Be ware mate , XRider with twin tips is smashing your face ( πλάκα κάνω ) Το πάρκο είναι για όλους και για όλα τα επίπεδα . . . Για το Μαίναλο τώρα , οψόμεθα . . . . . . αυτά ! :mrgreen: Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 16, 2005 Το πάρκο είναι για όλους και για όλα τα επίπεδα . . . Στο Whistler (ναι,ναι όλο αυτό λέω ,αλλά είναι υπόδειγμα),αν δεν κανώ λάθος έχουν τρία διαοφρετικά parks.Σκέφτηκαν ότι τόσο ο αρχάριος όσο και ο καλός ή ο pro έχουν δικαίωμα,εφόσον σκάνε το ίδιο lift-pass ,να έχουν πρόσβαση σε ένα park του επιπέδου τους.Ανάλογα δηλαδή με το "χρώμα" των πιστών.Οπότε έχουν ένα πάρκο για beginners,που δεν αποκλείεται να έχουν και από αυτά τα πλαστικά χαμηλά rails,που κάποτε είδα σε ένα videάκι.Αυτά έχουν πλάκα και είναι ότι πρέπει για τους αρχάριους,διότι είναι ελαστικά και σίγουρα πονάνε λιγότερο,παρόλα αυτά γλυστράνε επαρκώς.Βάζουν και κάποια άλματα για αρχαρίους και αυτό είναι.Στα άλλα δύο πάρκα έχουν τα super-pipe και ότι άλλο μπορεί να φανταστείς για τους πιο προχωρημένους.Μάλιστα προειδοποιούν ότι το park είναι σχεδιασμένο για έμπειρους,ακριβώς όπως θα γινόταν στην αρχή μιας μαύρης πίστας. Περριτό να πω ότι διαχωρισμοί σε skier και snowboarders δεν υφίσταται και από ότι παρακολουθώ σε site με freestyle ski,αυτή η κάποτε "έχθρα",έχει πλέον σχεδόν εξαφανιστεί.Μόνο για μεταξύ τους πειράγματα και πλακίτσα.Ουσιαστικά η νοοτροπία είναι κοινή,απλά το τι έχεις στα πόδια σου διαφέρει.Το respect που έχει ένας pro skier και ένας pro snowboarder είναι εφάμιλλο,όπως και η χαρά που παίρνει κάποιος που βγάζει το πρώτο του fifty-fifty έιτε με πέδιλα είτε με σανίδα. Αυτά βέβαια όπου υπάρχει σύγχρονος χιονοδρομικός πολιτισμός και παιδεία.Διότι στην Ελλάδα η κατάσταση ή το marketing αν θέλετε ακόμα επιβάλλει πρότυπα και στερεότυπα τουλάχιστον μιας 15ετίας πίσω (Λες να έχει να κάνει και με την παλαιότητα των λιφτ???) .Ξέρετε το τραγελαφικό σχήμα που θέλει τον σκιέρ μεγαλύτερης ηλικίας,γιάπη,αυστηρό και ψηλομύτη,με στενά κολάν και γεμάτα πιτσιλωτά μπουφάν να κόβει βόλτες στις πατημένες πίστες με ελαφριά πηδηματάκια,ενώ τον snowboarder τον θέλει νεαρό,αυθάδη με φαρδιά και πολύ yo-ghetto style να χώνει τα απίστευτα στο park,να αλωνίζει στις πούδρες,ώσπου και οι δυό συναντιούνται στο λιφτ,όπου και τσακώνονται για το ποιός έχει σειρά Είπαμε σε λίγα χρόνια,ακόμα και στο Ελλάντα,τα πρώτα πιτσιρίκια skier θα ξυπνήσουν, θα ξεκολλήσουν από τις πόρτες,και θα ασχοληθούν με το freestyle...ε ρε γλέντια και χαρές. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
k001e 0 Report post Posted November 16, 2005 Εντάξει καταλάβαμε όλοι οτι το πάρκο είναι για όλο τον κόσμο και όλοι θα το ευχαριστιόντουσαν είτε κάνουν snowboard είτε σκι είτε χόκευ επι χόρτου... και μάθαμε και απο τον φίλτατο fidelio οτι τα πάρκα είναι και για τους σκιέρ εμείς που δεν ξέρουμε τίποτα γιατί ζούμε στην ελληνική πραγματικότητα... και ότι βέβαια οι αγαπητοί σκιέρς έκαναν rails και half pipes από παλιά και όχι όταν οι κατασκευαστικές εταιρείες το επέβαλλαν όταν είδαν ότι έχαναν το παιχνίδι λόγω της δημοτικότητας του snowboard... Εγώ όμως άλλο ήθελα να πώ αλλά επειδή φαίνεται δεν γίνεται κατανοητό να προσπαθήσω άλλη μία φορά. Φαντάσου να είσαι vegeterian και να υπάρχουν μόνο ψησταριές τριγύρω σου και αναγκαστικά να τρώς μόνο ντοματοσαλάτα αλλά να πληρώνεις τον ίδιο λογαριασμό με αυτόν που τσακίζει τα παϊδάκια!!! ξέρω fidelio θα μου πείς ότι η ντοματοσαλάτα είναι για όλους αλλά προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλω να πώ!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted November 17, 2005 και ότι βέβαια οι αγαπητοί σκιέρς έκαναν rails και half pipes από παλιά και όχι όταν οι κατασκευαστικές εταιρείες το επέβαλλαν όταν είδαν ότι έχαναν το παιχνίδι λόγω της δημοτικότητας του snowboard... Αμα το πάμε έτσι όλα τα δικαιώματα του freestyle στην ρίζα τους (κάθε είδους σανίδας, σανιδιών) ανήκουν στους . . Τζαμαϊκανούς προγόνους ψαράδες! :wink: ξέρω fidelio θα μου πείς ότι η ντοματοσαλάτα είναι για όλους αλλά προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλω να πώ!! Κοίτα είμαι vegeterian επομένως παίζει ποιότητα , δεν ξεπέφτω να πληρώνω αυτό που θέλω ας είναι στην ίδια τιμή με τα παϊδάκια , πόσο μάλλον όταν τα παϊδάκια ανεβάζουν την χοληστερίνη! Πλάκα κάνω , ξαναδιαβάζοντας τα posts και αναθεωρώ , κατάλαβα τι λες, αλλά σε πρώτη φάση φαίνεται αλλιώς. Ναι συμφωνώ. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted November 17, 2005 Είπαμε σε λίγα χρόνια,ακόμα και στο Ελλάντα,τα πρώτα πιτσιρίκια skier θα ξυπνήσουν, θα ξεκολλήσουν από τις πόρτες,και θα ασχοληθούν με το freestyle...ε ρε γλέντια και χαρές. Αυτό θα γίνει πολύ πιο σύντομα , κάτσε να δεις. . . Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 17, 2005 Peace! Η λογική του snowpark είναι να παίζεις σε μια παιδική χαρά κάνοντας άλματα, γλυστρώντας και άλλα τέτοια παράλογα αλλά λέει πουθενά σαν κανονισμός ότι απευθύνεται μόνο σε snowboarders η παιδική χαρά; ΧΑ! Είναι η ίδια λογική με το να λες ότι στην κοινή παιδική χαρά δεν επιτρέπονται οι ενήλικες... Αν ένας μπαμπάς θέλεί δηλαδή να κάνει μια τσουλήθρα ή μια κούνια για να ξανανοιώσει παιδί, θα έρθουν τα παιδιά να του πουν ότι απαγορεύετα; ΧΑ! Απλά τα snowparks διαδόθηκαν περισσότερο με τους snowboarders. Δεν θα μ ενοχλούσε αν έβλεπα σκιερ να τα χώνει σε big air. Είναι εξίσου ωραίο θέαμα! (ΠΡΟΣΟΧΗ: Θέαμα είπα, άλλο αυτό! :wink: ) Στα άλλα, κοιτάξτε, για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το freestyle, πιστεύω ότι το snowpark θα ήταν πιο κατάλληλο απ'το να είναι όλη μέρα στις πίστες και να ψάχνει φυσικά άλματα και hipe. Με εξαίρεση τον Παρνασσό που τον ξέρω καλά και ξέρω που έχει κρυφά σημεία για άλματα, στα άλλα χιονοδρομικά τι γίνεται; Κατεβαίνεις μια πίστα, πες ότι βλέπεις το άλμα ξαφνικά δίπλα σου. Θα προλάβαινες να πας μέχρι εκεί ή θα περιμένεις την επόμενη καταβασιά για να το βρεις πιο νωρίς; Και μετά τι θα καταφέρεις με αυτό; Ένα άλμα όλα για όλα. Θα σου αρέσει, θα έκανες κάτι διαφορετικό κ δεν αμφιβάλω. Κι εγώ αυτό κάνω όσο μπορώ. Αλλά ένα snowpark τα καλύπτει όλα αυτά, χωρίς να ψάχνεσαι... Αν έκανες το άλμα και μετά δεν θέλεις ή δεν μπορείς να κάνεις άλλο, ή προσπερνάς το επόμενο ή δεν κάνεις κανένα. Με τα φυσικά μέσα στην πίστα υπάρχει αυτή η πολυτέλεια; Αμφιβάλω Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted November 17, 2005 Παναγιώτη το πάρκο δεν είναι παιδική χαρά mate ! Είναι χώρος ΑΘΛΗΣΗΣ με ξεχωριστή φιλοσοφία , όπου ο ανταγωνισμός είναι μέσο αλλά δεν έχει την υφή που έχουν αν όχι όλα, αλλά τα περισσότερα αθλήματα ! :mrgreen: Επίσης δεν γίνονται παράλογα πράγματα σε ένα πάρκο Παράλογα είναι κάποια cliff drops ας πούμε από τα 50 μέτρα ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites