donmeli 14 Report post Posted November 15, 2005 Επειδή το κουβάλημα στην πλάτη των πέδιλων για μεγάλη απόσταση, συχνό πράγμα στα ΧΚ, δεν είναι και ότι καλύτερο κάποιος έκατσε σκέφτηκε και βρήκε την εξής πατέντα. την οποία την βρίσκω πολύ έξυπνη αλλά προπάντων πρακτική. Η αρχική μου απογοήτευση στη σελίδα παραγγελιών όπου απουσίαζε η Ελλάδα, ως χώρα καταγωγής, διορθώθηκε μέσα σε 10 λεπτά μετά από σχετικό mail που τους έστειλα. !!!!!!!! και μάλιστα με συγνώμη. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περισσότερες λεπτομέρεις στο www.ski-belt.com Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 15, 2005 Πολύ καλό, ιδίως αν ανεβαίνεις στο βουνό με 2 πέδιλα....... Βέβαια το κουβάλημα στα σκαλιά που παίρνεις για το "αυγό" δεν το γλιτώνεις ότι και να έχεις αλλά δεν βαριέσαι, δεν κάνει και κακό λίγη γυμναστικούλα....... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 15, 2005 Καλα, τα μπατον 'βαλιτσα' δεν σας το'χει μαθει κανεις;;; Στον ωμο κουβαλατε τα πεδιλα Ελα Παναγια μου... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 15, 2005 Βαγγελη,τα μεταφορικα ποσο ειναι? Μηπως συμφερει να κανουμε καμια μαζικη παραγγελια,αν μαζευτουν πχ. 10 κομματια? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 15, 2005 Μήπως συμφέρει να πάρω καλύτερα ένα ζωνάρι και να κάνω τη δουλειά μου και όχι μόνο :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ....ειδικά στο αυγό του Παρνασσού...ειδικά τα Σ/Κ ???????? Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 16, 2005 @MakisM "Ντεν έκχω Μπατόν καρντιά μου" @ Anemar Τα μεταφορικά είναι ταρίφα για Ευρώπη 5€ είτε για ένα κομάτι είτε για δέκα. Οπότε σίγουρα συμφέρει μια ομαδική. Αλλά κάντε λίγη υπομονή το Σ/Κ θα έχω παραλάβει και δοκιμάσει το δικό μου οπότε θα σας μεταφέρω εντυπώσεις κατά πόσο η χρήση είναι αντάξια της θεωρίας. :wink: Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 16, 2005 @MakisM "Ντεν έκχω Μπατόν καρντιά μου" Κυττα σε ποιον μιλαω για μπατον... Θα'χουμε ξοδεψει κανα Mb στο server για το αν χρειαζονται τα μπατον :!: :!: :!: ..... :twisted: :twisted: :twisted: Δεν εχεις μπατον; Καλα να παθεις!! Πληρωνε τωρα για ...ski carrier.. Ενα βασταζο αραπη, απ την Ομονοια μηπως;; Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ Τη διαμαρτυρια την υπεγραψες; Αν οχι, κανε κλικ απο κατω Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowman 0 Report post Posted November 19, 2005 Ρε παιδιά είναι υπερβολικά εύκολο να αντιγράψεις το σύστημα....γιατί να το παραγέιλεις? Άσε που είναι ακαλαίσθητο........"πέδιλα τσαντάκι" ????????? Και δείχνει και ένα κοριτσάκι να το χρησιμοποιει στην φοτό στο site.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 25, 2005 Αλλά κάντε λίγη υπομονή το Σ/Κ θα έχω παραλάβει και δοκιμάσει το δικό μου οπότε θα σας μεταφέρω εντυπώσεις κατά πόσο η χρήση είναι αντάξια της θεωρίας. :wink: Τελικα το αξιζει το 20αρικο? :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 25, 2005 Συγνώμη παιδία, έχεις δίκιο Ανέστη, αλλά μετά την αργία (τοπική για τη Λιβαδειά) έχω μπλέξει άσχημα στη δουλειά. Ναι όντως το παρέλαβα και το δοκίμασα σε πραγματικές συνθήκες :twisted: :twisted: . Ήταν όπως πάνω κάτω το φανταζόμουν. Πρακτικό και εύκολο στη χρήση. Μετά από λίγη ώρα που χρειάζεται για να ρυθμίσεις το μήκος του για να ταιρίαζει στο σώμα σου, είναι έτοιμο σε δευτερόλεπτα μέσα να σου κουβαλάει τα πέδιλα. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι έχεις και τα δυο σου χέρια ελεύθερα κι ότι μπορείς να κινηθείς πιο άνετα σε στενούς χώρους απ΄οτι αν τα κουβαλάς στον ώμο. Αν θα το συνιστούσα ? Πιστεύω πως είναι από κείνα τα προϊόντα που άμα δεν τα έχεις δεν σου λείπει τίποτα αλλά άμα τα έχεις σε διευκολύνουν, οπότε κρίνει ο καθένας αν θέλει να διαθέσει τα ευρώ του. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites