Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
donmeli

SKI-BELT

Recommended Posts

Επειδή το κουβάλημα στην πλάτη των πέδιλων για μεγάλη απόσταση, συχνό πράγμα στα ΧΚ, δεν είναι και ότι καλύτερο κάποιος έκατσε σκέφτηκε και βρήκε την εξής πατέντα.

anleitung.jpg

την οποία την βρίσκω πολύ έξυπνη αλλά προπάντων πρακτική. Η αρχική μου απογοήτευση στη σελίδα παραγγελιών όπου απουσίαζε η Ελλάδα, ως χώρα καταγωγής, διορθώθηκε μέσα σε 10 λεπτά μετά από σχετικό mail που τους έστειλα. !!!!!!!! και μάλιστα με συγνώμη. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περισσότερες λεπτομέρεις

στο www.ski-belt.com

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Πολύ καλό, ιδίως αν ανεβαίνεις στο βουνό με 2 πέδιλα.......

Βέβαια το κουβάλημα στα σκαλιά που παίρνεις για το "αυγό" δεν το γλιτώνεις ότι και να έχεις αλλά δεν βαριέσαι, δεν κάνει και κακό λίγη γυμναστικούλα....... :lol::lol::lol:

Φιλικά

Σπύρος :lol:

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Καλα, τα μπατον 'βαλιτσα' δεν σας το'χει μαθει κανεις;;; Στον ωμο κουβαλατε τα πεδιλα :lol::lol::lol:

Ελα Παναγια μου...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Βαγγελη,τα μεταφορικα ποσο ειναι?

Μηπως συμφερει να κανουμε καμια μαζικη παραγγελια,αν μαζευτουν πχ. 10 κομματια?

Μήπως συμφέρει να πάρω καλύτερα ένα ζωνάρι και να κάνω τη δουλειά μου και όχι μόνο :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ....ειδικά στο αυγό του Παρνασσού...ειδικά τα Σ/Κ ???????? :lol::lol::lol::lol::lol:

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

@MakisM

"Ντεν έκχω Μπατόν καρντιά μου" :lol::lol:

@ Anemar

Τα μεταφορικά είναι ταρίφα για Ευρώπη 5€ είτε για ένα κομάτι είτε για δέκα. Οπότε σίγουρα συμφέρει μια ομαδική.

Αλλά κάντε λίγη υπομονή το Σ/Κ θα έχω παραλάβει και δοκιμάσει το δικό μου οπότε θα σας μεταφέρω εντυπώσεις κατά πόσο η χρήση είναι αντάξια της θεωρίας.

:wink:

@MakisM

"Ντεν έκχω Μπατόν καρντιά μου" :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κυττα σε ποιον μιλαω για μπατον... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα'χουμε ξοδεψει κανα Mb στο server για το αν χρειαζονται τα μπατον :!: :!: :!: ..... :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Δεν εχεις μπατον; Καλα να παθεις!! :lol::lol::lol::lol: Πληρωνε τωρα για ...ski carrier.. :lol::lol::lol::lol:

Ενα βασταζο αραπη, απ την Ομονοια μηπως;; :lol::lol::lol::lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ Τη διαμαρτυρια την υπεγραψες; Αν οχι, κανε κλικ απο κατω

Ρε παιδιά είναι υπερβολικά εύκολο να αντιγράψεις το σύστημα....γιατί να το παραγέιλεις?

Άσε που είναι ακαλαίσθητο........"πέδιλα τσαντάκι" ?????????

Και δείχνει και ένα κοριτσάκι να το χρησιμοποιει στην φοτό στο site..........

Αλλά κάντε λίγη υπομονή το Σ/Κ θα έχω παραλάβει και δοκιμάσει το δικό μου οπότε θα σας μεταφέρω εντυπώσεις κατά πόσο η χρήση είναι αντάξια της θεωρίας.  

:wink:

Τελικα το αξιζει το 20αρικο? :roll:

Συγνώμη παιδία, έχεις δίκιο Ανέστη, αλλά μετά την αργία (τοπική για τη Λιβαδειά) έχω μπλέξει άσχημα στη δουλειά. Ναι όντως το παρέλαβα και το δοκίμασα σε πραγματικές συνθήκες :twisted: :twisted: . Ήταν όπως πάνω κάτω το φανταζόμουν. Πρακτικό και εύκολο στη χρήση. Μετά από λίγη ώρα που χρειάζεται για να ρυθμίσεις το μήκος του για να ταιρίαζει στο σώμα σου, είναι έτοιμο σε δευτερόλεπτα μέσα να σου κουβαλάει τα πέδιλα. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι έχεις και τα δυο σου χέρια ελεύθερα κι ότι μπορείς να κινηθείς πιο άνετα σε στενούς χώρους απ΄οτι αν τα κουβαλάς στον ώμο. Αν θα το συνιστούσα ? Πιστεύω πως είναι από κείνα τα προϊόντα που άμα δεν τα έχεις δεν σου λείπει τίποτα αλλά άμα τα έχεις σε διευκολύνουν, οπότε κρίνει ο καθένας αν θέλει να διαθέσει τα ευρώ του.