Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΑΛΕΞΗΣ

χ/κ Μαινάλου

Recommended Posts

Σήμερα ήταν σχετικά "καλά" μέχρι τις 11:00. Μέτα όλα σούπα ακόμα και η βορινή και περιφερειακή.

Ο αρκτουρος χωράφι μετά από κάποια ώρα με πολλή πέτρα. Έχει φάει η ζέστη και οι νοτιάδες σχεδόν όλη την βάση χιονιού.

Τελείως διαφορετική εικόνα από του Αλέξη σε μια μέρα μέσα.

Edited by kangoogr

Κανένα νέο από κάτω??

Τα χιόνια που δίνουν για τρεισ-τέσσερις μέρες λέτε να κάνουν κάτι??

Σ/Κ θα δουλέψει??

THX

Χμμμμ εδω εχουμε εναν φανατικό οπαδο του ΧΚ Μαιναλου

Φιλε Kangoo, απ' οσογνωριζω δεν πρεπει να υπάρχει επαρκής ποσοτητα χιονιου για ski. Ας δουμε τι θα γινει μες στην βδομαδα και ξανασυζηταμε για το επομενο Σαββατοκύριακο

Μου αρέσει το Μαίναλο διότι - για ελληνικά δεδομένα και για Αθηναίο- του λείπει η τρέλα του Παρνασού τα περισσότερα Σ/Κ δεδομένου ότι δύσκολα μπορώ να πάω Παρνασσό μεσοβδόμαδα λόγω δουλειάς. Μπορεί να είναι μικρό και χωρίς τρελά πράγματα για να κάνεις αλλά είναι μια ευχάριστη απόδραση πάντα με εκπλήξεις ευχάριστες πολλές φορές στην ποιότητα και ποσότητα του χιονιού αν αναλογιστούμε την θέση και το υψόμετρό του.

Όχι πως και τα Χ/Κ άλλα δεν είναι αλλά Σ/Κ που συνήθως μπορώ πολύ ταλαιπωρία ρε γαμώτο και Παρνασσό και Χελμό. Στα υπόλοιπα Χ/Κ για τριήμερο και πάνω.

Επίσης όπως και τα περισσότερα βουνά μας είναι και και ωραίο σαν τοπίο.

Μακάρι για το άλλο Σ/Κ..

Καλημέρα..

Πως πάει κάτω??

Έβαλε τίποτα το αξιόλογο?

Κανείς κοντινός?? Πρόεδρε, Wipika, Fidelio και λοιποί..

Edited by kangoogr

Δεν φαινεται να υπαρχει ποσοτητα χιονιου για ski. Για αυτό δεν σου απανταει κανείς.

Αυτο ομως που ισως θα επρεπε να κανεις ειναι να αγοράσεις το ΧΚ Μαινάλου. Δεν νομίζω να είναι πολυ ακρίβο. Αυτη την εποχη θα το σκοτώνουν αν το ζητησεις.

Ετσι θα να τα μαθαίνεις ολα απο πρώτο χερι και θα να το ανοιγοκλεινεις οποτε θελεις εσυ.

Ετσι και αλλιώς αυτός που το χει ετσι κάνει.

απ'οτι καταλαβα το ΧΚ Μαιναλου εκλεισε για φετος

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Απο ολα τα ΧΚ της Ελλαδας μαθαινουμε νέα αλλα απο το Μαιναλο τίποτα...Τι γινεται λοιπον φετος στο ΧΚΜ? Υπαρχει καμία εξελιξη?

...Αλεξη...Mammut...mainale...εχετε κανενα νέο?

Τρύφωνα κάτι πήγε να γίνει, αλλά δεν... υπομονή...

Εδώ ακόμη δε λέει ν' ανοίξει εκείνο το ταβερνείο κατεψυγμένων σφαγείων στον Καρδαρά...

Εδώ ακόμη δε λέει ν' ανοίξει εκείνο το ταβερνείο κατεψυγμένων σφαγείων στον Καρδαρά...

:P :P :P

στις εκλογες θα ειναι?

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

αν περιμενεις εσυ να φας κατσικακι η αρνακι γαλακτος στο καρδαρα θα μεινεις σιγουρα νηστικος

Ακομα πλανάρει στο Άστρος ο ιδιοκτητης του ταβερνειου ή μετακομισε φέτος πάλι στο Μετσοβο ?

Ούτε στο Άστρος είναι, ούτε Μέτσοβο θα πάει. Ταλαιπωρεί το τομάρι του κάπου στην Καλαμάτα. Καταλαβαίνεις δηλαδή οτι θα τον φάμε στη μάπα και φέτος...

Ούτε στο Άστρος είναι, ούτε Μέτσοβο θα πάει. Ταλαιπωρεί το τομάρι του κάπου στην Καλαμάτα. Καταλαβαίνεις δηλαδή οτι θα τον φάμε στη μάπα και φέτος...

Σε ρώτησε κανένας ?

να μην ενοχλησει τον φιλο μου κανεις γιατι θα σκοτωθουμε

φτιαχνουμε τον εθνικο δρομο ο ενας για τον αλλο

εγω για να κατεβαινει αυτος τα καλοκαιρια για μπανιο γρηγορα και αυτος για να ανεβαινω σφαιρα τις πουδρομερες του χειμωνα στο μαιναλο και στα καλαβρυτα :)

DALTONS POW ROBBERY.....

Σε ρώτησε κανένας ?
Ο Κανένας από το Αίγιο...

Αυτός ο κύριος με τις πολλές τρίχες στο κεφάλι γιατί ασχολείται μαζι μου; αλλά και ο παλιόγερος απο του Σάγκα;

Χρήστο απο Παρασκευή 5 Νοεμβρίου δίνεται και το υπόλοιπο κομμάτι μέχρι τα Παραδείσια. Για την Τσακώνα υπομονή...

9-2-05020.jpg

προς το παρων μας φτανει Γιωργο

40 λεπτα μαξ ειναι η τριπολη τωρα απο καλαματα

αεροπορια θα φτανω στις πουδρες τον χειμωνα :P;)

DALTONS POW ROBBERY.....

...αλλά και ο παλιόγερος απο του Σάγκα;
Κώστα, εγώ ρουφιάνος δεν είμαι... αλλά για σένα λέει αυτός ο περίεργος...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...