Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
skimak

Προσφορες στο εξωτερικο

Recommended Posts

Γεια σας παρακολουθω αρκετο καιρο το πολυ καλο φορουμ και τις δραστηριοτητες του συλλογου αλλα μεχρι σημερα δεν ειχα γραψει κατι.Μπραβο σας!!!

Ειμαι νεος στο χωρο του σκι αλλα με μεγαλο παθος.

Σχετικα με τις τιμολογιακες πολιτικες των εν ελλαδι χ/κ εχω να παραθεσω μονο την προσφορα που κανουν στην Val Gardena για την αρχη της περιοδου...

Απο 03/12 εως 23/12/2005:

4 διανυκτερευσεις, 4 ημερες skipass και ενοικιαση εξοπλισμου στην τιμη των 3!

Επισης στις σχολες σκι εαν κανεις τρεις ωρες συνεχομενες μαθημα πληρωνεις τις 2!

Μπορεις επισης να διπλασιασεις την προσφορα με το 6+2 δηλαδη στις 6 σου χαριζουν 2!

(Απο το site http://www.val-gardena.com/?artid=96&newlang=ita ) μεταφραση δικη μου 8)

Εαν κανει καποιος λιγες πραξεις μπορει να αντιληφθει το υψος της προσφορας, και μαλιστα σε ατελειωτες πιστες.

Δεν κανω διαφημιση απλα θελω να δειξω τον διαφορετικο τροπο σκεψης.

Συγγνωμη εαν σας κουρασα και συνεχιστε την καλη προσπαθεια

Το Χιόνι δεν τελειώνει!!!!

Σχετικα με τις τιμολογιακες πολιτικες των εν ελλαδι χ/κ εχω να παραθεσω μονο την προσφορα που κανουν στην Val Gardena για την αρχη της περιοδου...

Αν θες να γνωρίσεις καλύτερα το άθλημα τις χιονοδορμίας skimak και έχεις αρχίσει (ήδη) να αγανακτείς με την ποιότητα που σου προσφέρουν σε εξοργισιτκά υψηλές τιμές τότε μπορείς να ενώσεις την φωνή σου με την δική μας.

Αν βρίσκεσαι κοντά στην περιοχή της Αττικής υπάρχει μια εκδήλωση του Συλλόγου το ερχόμενο Σάββατο 26 Νοεμβρίου (δες αρχική σελίδα).

Υ.Γ. Κάνε μια βόλτα από την ενότητα Νέα Μέλη αν θες να μας πεις δυο κουβέντες για σενα (φύλο, ηλικία από που μας έρχεσαι κτλ.)

Snow to the people!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΣΤΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΥΚΛΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ. ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ

ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ?

ΠΗΓΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ!!!!

(Μολις μου είπε ο tex να μη γραφω κεφαλαία, γιατι λεει θα φωναζετε)

Λοιπον, έλεγα για τη Sella Ronda . Εμεις ειχαμε μεινει στην Αράμπα (στο βάθος του χάρτη) μικρό χωριό στα 1600 μ, γλυκό και βολικό. Από νυχτερινή ζωή μηδέν, αλλά, πιστέψτε με, αν κανεις το γυρο της Σελα, το βράδυ μετα βίας σερνεσαι στο ιδιο σου το ξενοδοχείο για φαγητό...

ΕΥΡΥΔΙΚΗ

ΥΓ Παρεμπιπτοντως, οποιος ξερει τα μυστικά του Σοελντεν, ας μας διαφωτίσει κι εμάς! Τι να κάνουμε τι να αποφύγουμε?

Μιας και μιλάμε για προσφορές ....

Ischgl 7 διανυκτερεύσεις και 6 ημέρες ski pass απο 358 Ευρώ Pulverschnee woche (8-1-2006 εως 21-1-2006)

Mayerhofen το ίδιο απο 289 Ευρώ

Zermatt απο 536

St.Moritz απο 447

Εγώ φεύγω 6/1 με πλοίο και αυτοκίνητο και γυναίκα για Ιταλία Αυστρία και σκί όπου περνάμε...Υπολογίζω για Cortina d'Ampezzo, Val Gardena, St. Anton - Lech, Ischgl και όπου αλλού μπορέσουμε... :blink:

Μιας και μιλάμε για προσφορές ....

Ischgl 7 διανυκτερεύσεις και 6 ημέρες ski pass απο 358 Ευρώ Pulverschnee woche (8-1-2006 εως 21-1-2006)

Mayerhofen το ίδιο απο 289 Ευρώ

Zermatt απο 536

St.Moritz απο 447

ΔΩΣΕΕΕΕΕ ΛΙΝΚ !!!!!!!!!!! :P

Ειδικα για Ischgl

Σου στέλνω αυτο που βρήκα πρόχειρα,μη με παρεξηγείς αλλά δεν προλαβαίνω τώρα να ξαναψάξω.Αυτό είναι με 368 Ευρώ και πολύ καλό...

Tourismusregion Ischgl

Τελικά επειδή είμαι καλό παιδί στο βρήκα..

ΜΕ 350 Ευρώ

Tourismusregion Ischgl