moonsoda 27 Report post Posted December 16, 2005 Κανένα νέο έχουμε?? ανοίγουν όλες οι πίστες? Αξίζει να κάνουμε 840χμ σε ένα σκ...ε? ε? ......πειτε μουουουουουου ..θα σκάσω! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 16, 2005 Κανένα νέο έχουμε?? ανοίγουν όλες οι πίστες? Αξίζει να κάνουμε 840χμ σε ένα σκ...ε? ε? ......πειτε μουουουουουου ..θα σκάσω! Ρε Moonsoda, ηρεμισε παιδακι μου, θα χιονισει και εδω! Ολοι μας ειμαστε στερημενοι αλλα να ακουμε και φωνες... . Το βραδυ, παρε το σανιδι σου αγκαλια, ζεστανε και μια γαβαθα ρακομελο, θα βοηθησει.. ... Προφανως δεν εισαι ο Θανος!! Αυτος εχει θαφτει στο χιονι, στα μερη των Μορμονων (με καναδυο Μορμονες...για να μην ειναι μονες ). Μεταπτυχιακα σκεφτεσαι;; (Salt Lake City...μαζι με τον αδελφο σου!!) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 16, 2005 Λοιπόν νεότερα απο το μέτωπο... Ανοίγει απο αύριο, Σάββατο, το ΧΚ Βασιλίτσας. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ανοίξουν όλες οι πίστες. Επίσης το ΧΚ θα είναι ανοιχτό και τις καθημερινές απο τώρα και στο εξής. Ακόμα δεν γνωρίζουν αν θα είναι όλα το βουνό ανοιχτό ή κάποιες πίστες μόνο. Νεότερα απο τα λιφτ της Γομάρας λένε ότι φέτος θα ανοίξουν και τα δύο και μιλάμε για την χαρά του κάθε πικραμένου πουδροφιλου. Οι πληροφορίες είναι απο μέλος του ΔΣ του ΧΚ και μου δίνονται "με κάθε επιφύλαξη". Και αυτό γιατί είναι βουνό και λόγω καιρού κάποια λιφτ τελικά να μην δουλέψουν. Πάντως μέχρι στιγμής η κατάσταση έχει όπως παραπάνω. Καλή σεζόν λοιπόν και χωρίς τραυματισμούς. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted December 16, 2005 OEO!!! Batucada... δεύτερη φορά σε δύο μέρες με σώζεις με σούπερ νέα... Βασιλίτσαααα...ε...ε....ερχομαστέεεεεε MakisM ακούω φωνές.......20 ώρες είναι πολλές??? χεχεχε (το σανίδι το κρατάω ζεστό μισό χρόνο τώρα.. καιρός να κρυώσει και λιγοοοο) Ψηεερς P.S. MakisM σε έχω συμπαθήσει αλλά... πρόσεχε μην σε βάλω στην λίστα που έχω και τον Nickel!!!! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 16, 2005 Σε συνέχεια του παραπάνω. Η αριστερή πλευρά του πιάτου δεν θα γκρουμάρεται όλη για να υπάρχει πίστα απάτητου για τους φίλους της πούδρας. Θα μας τρελάνουν αυτοι οι γαλάτες Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 16, 2005 OEO!!! P.S. MakisM σε έχω συμπαθήσει αλλά... πρόσεχε μην σε βάλω στην λίστα που έχω και τον Nickel!!!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
magicsnow 0 Report post Posted December 19, 2005 Ξέρει κανείς αν λειτούργησε αυτές τις μέρες το διθέσιο ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest pigouinos Report post Posted December 19, 2005 Όχι δεν λειτούργησε,δοκίμασαμε να το ανέβουμε με τα πόδια αλλά...τσουλίσαμε στα μισά!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 28, 2005 Θα ηθελα να πω κατι που ξεχασα. Τις αλλεπαλληλες 3 μερες που επισκεφτηκα το ΧΚ της Βασιλιτσας(Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακή Χριστουγεννων) μου εκανε εντυπωση η ευγένια των υπαλληλων του ΧΚ. Θα ηθελα να σταθω στην σωστη συμπεριφορα των παιδιων που βρισκοταν στα λιφτ και υποδεχονταν αυτους που ανεβαιναν ή βοηθουσαν αυτους που κατεβαιναν. Δεν ξερω αν ειναι οι πρωτες μερες και ειχαν πολλη διαθεση,ομως ηταν πολυ εγκαρδιοι και σωστοι στην συμπεριφορά τους. Επισης οι πιστες ηταν πολυ καλα πατημενες και εκτος απο μια μικρη καθυστερηση στην λειτουργια του διπλου ολα πηγαν πολυ καλα Ας ελπισουμε να ειναι και η συνεχεια αναλογη. Αυτο το λεω γιατι ειναι καλο να αναφερομαστε και στα θετικα και οχι μονο στα αρνητικα.Η εστω σε μια προσπαθεια που γινεται προς θετικη κατευθυνση Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 28, 2005 Θα ηθελα να πω κατι που ξεχασα.Τις αλλεπαλληλες 3 μερες που επισκεφτηκα το ΧΚ της Βασιλιτσας(Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακή Χριστουγεννων) μου εκανε εντυπωση η ευγένια των υπαλληλων του ΧΚ. Θα ηθελα να σταθω στην σωστη συμπεριφορα των παιδιων που βρισκοταν στα λιφτ και υποδεχονταν αυτους που ανεβαιναν ή βοηθουσαν αυτους που κατεβαιναν. Δεν ξερω αν ειναι οι πρωτες μερες και ειχαν πολλη διαθεση,ομως ηταν πολυ εγκαρδιοι και σωστοι στην συμπεριφορά τους. Επισης οι πιστες ηταν πολυ καλα πατημενες και εκτος απο μια μικρη καθυστερηση στην λειτουργια του διπλου ολα πηγαν πολυ καλα Ας ελπισουμε να ειναι και η συνεχεια αναλογη. Αυτο το λεω γιατι ειναι καλο να αναφερομαστε και στα θετικα και οχι μονο στα αρνητικα.Η εστω σε μια προσπαθεια που γινεται προς θετικη κατευθυνση Οντως μου εκανε και μενα εντυπωση(που φτασαμε,να μας κανουν εντυπωση τα ..αυτονοητα). Χρονια πολλα απο δω,χρονια πολλα απο εκει,χαμογελα,πληροφοριες με διαθεση,αστεια με ολους.Γενικα πολυ καλο κλιμα επικρατουσε στο χ/κ της Βασιλιτσας και σωστα Αρη το επισημανες. Keep up the good work guys (καλα το γραψα? ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted December 28, 2005 να πω εγω το μονο αρνητικο της δικιας μου φετεινης εμπειριας 12 στο λιφτ εισητηριο 10 ευρω με μονο το 3θεσιο να λειτουργει στις 13.00 κλεινει το λιφτ λογω ανεμων μετα παπαλα δεν επρεπε την επομενη αυτοι που ειχαν τα χτεσινα εισητηρια να τυχουν καποιας εκπτωσης ????? ουτε καν ανακοινωθηκε κατι και ηταν αρκετος ο κοσμος που διαμαρτυρηθηκε κατα τα αλλα ολα καλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pads 0 Report post Posted December 28, 2005 Είναι η τρίτη φορά πυ επισκέπτομαι το βουνό και αυτή τη φορά με αντάμειψε με τρεις καταπληκτικές μέρες (23, 24, 25 Δεκεμβρίου). Χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ καλής ποιότητας χιόνι. Και ο Ολυμπος απο μακριά.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 28, 2005 Είναι η τρίτη φορά πυ επισκέπτομαι το βουνό και αυτή τη φορά με αντάμειψε με τρεις καταπληκτικές μέρες (23, 24, 25 Δεκεμβρίου). Χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ καλής ποιότητας χιόνι. Τα παιδακια με τα κοκκινα μπουφανακια και το logo του snowclub τα ειδες?? Επρεπε να τους συστηθεις,ειναι καλα παιδακια (Ο Αλεξης δεν ηταν σε αυτους παντως... ) Καλως ηρθες στην παρεα και εσυ φιλε/φιλη pads. EDIT:Ουπς,μολις ειδα οτι εισαι μελος απο την πρωτη μερα του snowclub Καλα που ειχες χαθει ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
solden 0 Report post Posted December 29, 2005 Το Σαββατο 31/12 θα ειμαι Βασιλιτσα, θα ειναι κανεις πανω? τελευταια φορα για φετος....του χρονου παλι...να ειμαστε καλα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 29, 2005 Ολο και καποιος θα ειναι .. Κατα πασα πιθανοτητα εγω θα ειμαι παντως Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Dimoutris 0 Report post Posted December 30, 2005 (edited) Pabs wraies oi pic sou!!Egw anebika kai xristougenna 24-26/12 kai itan katapliktika kai onws mou fanike mia megali diafora apo tin proigoumeni idika tin xronia.Olles oi pistes anoixtes(ektos tumfaias ws suni8os) elenxos kartwn,nees kartes pane autes pou eixan edw kai 5xronia.Sta lift sto parking olla itan ok akoma kai oi dromoi itan anoixtoi xwris oute ligo xioni.Anebika kai x8es 1-1-06 kai to xioni itan para polu para tin broxi pou eixe pesei mesa stin bdomada.Xionize i erixne xiononero x8es kai eixe omixli kai ligo aera. Φιλε dimoutris,εχεις καιρο να γραψεις και μαλλον ξεχασες τους κανονες του forum .No greeklish please. Ευχαριστω Edited January 4, 2006 by anemar Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 4, 2006 Με αυτή την Τυμφαία τι θα γίνει και φέτος...θα την ανοίξουν ποτέ ????? Ρε παιδιά αυτό το λιφτ υπάρχει,είναι λειτουργικό....????,τι κόλλημα τρώει και δεν δουλεύει ποτέ ???? Στο πολύ χιόνι δεν ανοίγει γιατί το θάβει,στο λίγο πάλι δεν το δίνουν,τώρα έχει μέτριο,αλλά και πάλι off...τι γίνεται ρε παιδάκι μου με αυτή την ιστορία??? Ρε Batu ξες τίποτα???? Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 5, 2006 Αγνωσται αι βουλαί των κυρίων... Τι να πεις. Ο Σωτήρης λέει ότι ο πρόεδρος φέτος υποσχέθηκε να το ανοίξει αλλά εγώ το θεωρώ αδύνατο, για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ο λάθος σχεδιασμός, αλλά ο βαθύτερος είναι οτι εκεί δεν έχει "μαγαζιά", αν με καταλαβαίνεις... Με αυτό τον τροπο κατάφεραν να καταστρέψουν την δεύτερη καλύτερη πίστα του βουνού. Και αν πας να πεις τίποτα σου τη λενε οι ειδήμονες οι λιφτιέριδες. Ο μοναδικός τελοσπαντων άνθρωπος με σπουδές στην Αυστρία και με βαθιές γνωσεις στο βουνό μου είπε πως το έθεσε το θέμα στους υπεύθηνους για μεταφορά του λιφτ σε άλλο σημείο του ίδιου βουνού και πως η απάντηση μελους του ΔΣ ήταν "ασε μας ρε φίλε, γκαφ.......με να το βλέπουμε απο το χωριό μας "(το χωριό τους είναι η Σαμαρίνα Αυτά συμβαίνουν στα ελληνικά ΧΚ και δεν ξέρω που θα μας βγάλει αυτή η κατάσταση. Εχω και 'γω την κρυφή ελπίδα ότι θ' ανοίξει φέτος, να χαρούμε λίγη πούδρα...Να δούμε. Αυτά εν έτη 2006 παρακαλώ... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 5, 2006 Την έχεις πετύχει ποτέ ανοιχτή ????Πως είναι ρε παιδάκι μου,διότι βλέπω καλό vertical,κοκκινομαυρίλα,αλλά ποτέ κανείς δεν την έχει περιγράψει ...μιλάμε για πλαγιά μύθο !!!!! Δε φαίνεται κι η ρημάδα εκεί που είναι. Εμένα άσε με ...διότι τις τελευταίες 4 χρονιές,στα τριήμερα που ανεβαίνω όχι την Τυμφαία δεν έχω πετύχει,αλλά ούτε τον Μιγδάνη!!!!Φέτος βέβαια τον έχουν βάλει μπρος και δουλεύει Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted January 5, 2006 Την τελευταια φορα που ανεβηκαμε ηταν κανονικα ανοιχτη.(Χριστουγεννα) Οντως υπεροχη πιστα.Το προβλημα ειναι οτι λογω κλισης πολλοι πλακωνονται στα φρενα και σκαβουν το χιονι.Ετσι ειχε πολλη πετρα και οσο και αν προσεξαμε τα φαγαμε τα πεδιλακια μας αλλος λιγο αλλος πολυ.Και να φανταστειτε οτι σε ολο το υπολοιπο βουνο δεν υπηρχε πετρα ουτε για δειγμα. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 5, 2006 Μονο την πρώτη χρονιά την άνοιγαν, αλλα γενικά αυτή η κατάβαση, φτάνει μέχρι την πισω πλευρά της Σμίξης. Την κάναμε μερικές φορές μέχρι κάτω κάτι χρονιές με μυθικό χιόνι και είναι ότι καλύτερο έχω κανει σε ελληνικό βουνό. Ειναι κόκκινη κατα βάση αλλά έχει και μερικές μαυρίλες σε σημεία μάλιστα αρκετά στενά. Απο τα 800 μέτρα και μετά αρχίζουν οι οξιές και η κατάβαση γίνεται αρκετά απαιτητική , αν και η κλίση καπως μαλακώνει. Τωρα μιλάμε για όλη την κατάβαση της Γομάρας που βλέπει Σαμαρίνα και όχι μονο για τις πιστες του λιφτ. Αυτές ειναι κοκκινες καμια 800αρια μέτρα με ποοοοοοοοολλλλλλλλυυυυυυυ βαθύ χιόνι. Γι 'αυτό την αποκαλώ και η πίστα του κάθε πουδροβλαμμένου...aka Mik, Nikel U, me κτλ. Αρη μήπως μιλάς για τον Μυγδάνη και όχι την Τυμφαία? Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 5, 2006 Ωραία,το πιασα το νόημα...πάω να αγοράσω skins.....και πουδροαναπνευστήρα Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 5, 2006 πουδροαναπνευστήρα Μην ξεχάσεις να παίρνει και καλαμάκι φραπέ... Ρε συ αντε να ρίξει λίγο χιόνι παραπανω να χαρούμε πούδρες. let it snow let it snow let it snow.... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted January 5, 2006 Μονο την πρώτη χρονιά την άνοιγαν, αλλα γενικά αυτή η κατάβαση, φτάνει μέχρι την πισω πλευρά της Σμίξης. Την κάναμε μερικές φορές μέχρι κάτω κάτι χρονιές με μυθικό χιόνι και είναι ότι καλύτερο έχω κανει σε ελληνικό βουνό. Ειναι κόκκινη κατα βάση αλλά έχει και μερικές μαυρίλες σε σημεία μάλιστα αρκετά στενά. Απο τα 800 μέτρα και μετά αρχίζουν οι οξιές και η κατάβαση γίνεται αρκετά απαιτητική , αν και η κλίση καπως μαλακώνει. Τωρα μιλάμε για όλη την κατάβαση της Γομάρας που βλέπει Σαμαρίνα και όχι μονο για τις πιστες του λιφτ. Αυτές ειναι κοκκινες καμια 800αρια μέτρα με ποοοοοοοοολλλλλλλλυυυυυυυ βαθύ χιόνι. Γι 'αυτό την αποκαλώ και η πίστα του κάθε πουδροβλαμμένου...aka Mik, Nikel U, me κτλ. Αρη μήπως μιλάς για τον Μυγδάνη και όχι την Τυμφαία? Μπορει να καταλαβα εγω λαθος.. Μιλαω για την πιστα τερμα δεξια απο το πιατο(δευτερο parking), που για να πας,βαζεις τα σκι ή snowboard στον ώμο και ανεβαινεις μεχρι το λιφτ(πιατο) Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 5, 2006 Nαι αυτος ειναι ο Μυγδάνης. Πίσω απο αυτο το λίφτ αρχίζει η Τυμφαία, που στα τοπικά την πλαγια την λένε Αννίτσα. Νομίζω ότι πρέπει να ανέβεις λίγο πιο ψηλά για να δεις αυτό το λίφτ. Δηλαδή ανεβαίνεις τον Μυγδάνη και περπατάς λίγο ακόμα προς την κατεύθηνση της κορυφής της Γομάρας και στο δεξί σου χέρι είναι η Τυμφαία. Στο αριστερό σου είναι οι πίστες που βγάζουν στις λίμνες που είναι εξίσου φανταστικές αλλά προσήλιες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν την ποιότητα της Τυμφαίας... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites