nikolaosm77 0 Report post Posted December 19, 2005 Όπως προείπα λοιπόν, αν και μέλος εδώ και καιρό, δεν ήμουνα ενεργός στο forum και πολύ κακώς!!! Τους θερμούς μου χαιρετισμούς λοιπόν σε όλα τα μέλη του snowclub. Είμαι 28 ετών, μηχανικός αεροσκαφών και κάτοικος αθηνών και συγκεκριμένα στο Ίλιον. Είμαι αρχάριος προς μέτριος σκιέρ και ενδιαφέρομαι να βρω κανέναν άνθρωπο να με ξεκολλήσει από την μετριότητα της τεχνικής μου. Και πάλι γειά σε όλους και καλές καταβάσεις. java script:emoticon('', 'smid_9') smilie Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 19, 2005 Μαθηματα, μαθηματα και παλι μαθηματα. Ναι, ερχεται πιο ακριβα απο το να βγαλεις τα ματια σου με το φιλο που ξερει, αλλα θα ανεβη το επιπεδο σου πολυ πιο γρηγορα. Το κακο ειναι οτι θελει καλο δασκαλο και εκει χρειαζονται συστασεις. Αν βρεις ενα καλο δασκαλο, συστησε τον και σε μας. Στο συλλογο θα βρεις πολλα παιδια με καλη πειρα να σου δωσουν σχολια για την τεχνικη σου. Αυτο βοηθαει πολυ, αλλα το να εχεις ενα καλο επαγγελματια για μια ωρα ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 19, 2005 Καλλιο αργα παρα ποτε...λεει ο σοφος λαος μας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted December 21, 2005 Καλώς τον κι ας άργησε. Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 24, 2005 καλως ηρθες γειτονα. Σα να δυναμωνει η παρουσια απο το Ιλιον στον ΣΤΧ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted December 24, 2005 Καλωσήρθες! Ελπίζω να αναπτύξεις την τεχνική σου με την βοήθεια κάποιων ατόμων εδώ μέσα... Όσων αφορά την χιονοδρομία, ο επομένων νικά, οπότε μην τα βάζεις κάτω Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites