donmeli 14 Report post Posted December 27, 2005 Δείτε το βιντεάκι και θαυμάστε στυλ! Κλικ εδώ περίπου 8ΜΒ κλικ εδώ το ίδιο βιντεάκι περίπου 3ΜΒ αλλά σε Divx. Καλή διασκέδαση. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted December 27, 2005 Φοβερο! Μετά το πρώτο πάτημα και με τον ανάλογο εξοπλισμο μπορεί να αντικαταστήσει το ρατρακ! Μου άρεσε η άνεση που έχει ο τύπος με την ανάποδη κολοτούμπα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted December 27, 2005 πρεπει να παρεις και καλο αδιαβροχο παντελονι οταν μεγαλωσεις για να κανεις κατι τετοιο.... Προσωπικα δεν ειμαι των ακρων. Δεν νομιζω πως ειναι ωραιο το ορθιο σκι αλλα ουτε και αυτο με ενθουσιαζει. Φυσικα ο τυπος ξερει τονους σκι απο οτι φαινεται... Αντιθετως νομιζω πως ενα παρα πολυ ωραιο στυλ εχει ο φιλος Nickel (παλιοτερα ειχα δει ενα βιντεακι που ειχε κανει ποστ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 27, 2005 Τα συγκεκριμενα σκι ειναι το Fischer RC4 το περσινο, μιλαμε για ενα καταπληκτικο σκι με ονομαστικη ακτινα στροφης τα 12 μετρα ,τεχνικου σλαλομ βεβαια, πολυ καλα ζυγισμενο με σκληρη στρεβλωση και σωστη επαναφορα της, ειναι απο τα πλεον ιδανικα σκι για να καρβαρεις ακομα και σε....ανηφορα... Βεβαια ο ανθρωπος φαινεται να ειναι ή ηταν αθλητης και ειναι καλιτεχνης. Ωραιο βιντεακι. Ωραιο κομματι στο Παρνασσο για να κανεις extreme carving ειναι το τελειωμα του διπλου μπροστα απο τους αναβατηρες του Ηρακλη και του Αιολου. Και φυσικα ο Περικλης. Το μειονεκτημα οτι θελει τη πιστα αδεια γιατι οι ταχυτητες ειναι μεγαλες αναπτυσονται πολυ γρηγορα και θελεις χωρο να απλωθεις βρε παιδι μου. Πραγμα τουλαχιστο δυσκολο... Φετος θα εχω μαζι με τα Apache recon και ενα ζευγαρι fischer rc4 για παιχνιδια. ΥΓ O donmeli εβαλε αυτο το ποστ για να υποστηριξει τη περσινη συζητηση οτι στο carving δε χρειαζεσαι μπατον. Tα τελευταια μπατον τα εχασε στην απιστευτου καλους τουμπα του στη Τουμποραχη στα Ανω Κελλαρια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted December 28, 2005 Nickel καλά δεν ντρέπεσαι να μου καταλογίζεις τέτοιου είδους ανήθικες πρακτικές???? Το βιντεάκι απλά ήταν μια ευγενική προσφορά στην ενημέρωση των απανταχού παραπλανημένων σκιερ που εξακολουθούν να πιστεύουν πως τα μπατόν έχουν κάποια χρησιμότητα. Πάντως για την Τουμπόραχη στην οποία αναφέρεσαι οφείλεις να ομολογήσεις ότι η ταχύτητά μου μόλις "άφησα" τα μπατόν ήταν ασύγκρητα μεγαλύτερη απ΄ότι με αυτά. Βέβαια πρέπει να δουλέψω λίγο το στυλ μου αλλά που θα μου πάει θα γίνει κι αυτό, ειδικά άμα αρχίσω να κατεβαίνω με τα πέδιλα. ;-)) Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
cookmangr 0 Report post Posted December 28, 2005 καλα ρε παιδια των Αθλητη και καλο Σκιερ οπως λετε που τον ειδατε???????? Εγω απο οτι καταλαβα το ατομο τωρα μαθαινει Σκι και απλα πεφτει μια απο την μια μια απο την αλλη και με τα χερια σηκωνεται!!!!!!! Quote http://www.freewebs.com/greekradicals/ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 28, 2005 στο σημειο που κανει μπρος πισω τα χερια Quote Share this post Link to post Share on other sites