stefoxe1975 1 Report post Posted September 15, 2006 470 (300 πέδιλα 170 μπότα) από το Husky Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chris82 4 Report post Posted September 15, 2006 470 (300 πέδιλα 170 μπότα) από το Husky Ωραίος, σήμερα θα περάσω κι εγώ από εκεί για δώρα στην κοπελιά Quote Share this post Link to post Share on other sites
SNOW-FAN 0 Report post Posted September 15, 2006 Καλες καταβασεις φιλαρακι . Ρωτησες τιμες για τα 9 ή 10:::::; Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 15, 2006 Μεγειές και καλορίζικα ή ... καλοτάξιδα? Βλέπω ότι είστε απο Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουμε στις συναντήσεις μας κάθε Πέμπτη να γνωριστούμε απο κοντά και να τα πούμε. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted September 16, 2006 Τα 10άρια ήταν στα 400 καλή τιμή αλλά θα μου ήταν too much. Φίλε batucada θα ήθελα πολυ να έρθω , να κάνω και εγγραφή αλλά το 8μηνων αγοράκι μου μου τρώει όλο τον ελεύθερο χρόνο Έχω γνωρίσει τον Άρη από συναντήσεις της Hellasweather, θα προσπαθήσω να έρθώ σε μία από τις επόμενες συναντήσεις σας. Στέφανος Quote Share this post Link to post Share on other sites