Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
anemar

Volkl Performance Wear

Recommended Posts

παντως χαλια ειναι το jacket :P

9d_1_b.JPG

Αυτο καλυτερο ειναι??Τι λες?Ειμαι αναμεσα στα 2.Ποιο να παρω?Κανενα?

Κακώς δεν σε τρελλαίνει.Αν πατήσεις στα χαρακτηριστικά (features)του συγκεκριμένου μπουφάν θα πρέπει να διαβάζεις για μέρες :P:D .Θα πρέπει να παίζει γύρω στα 250€(για το σύλλογο).Δοκίμασα ένα από τη σειρά energy στο δρόμο με το μηχανάκι φορώντας από μέσα μόνο ένα κοντομάνικο.Η αίσθηση ήταν πραγματικά κορυφαία.Τα άλλα θα τα δω στο βουνό.Επίσης η φωτογραφία αδικεί το συγκεκριμένο κομμάτι. ;)

To Team της Volkl το έχω τρία χρονια και είμαι καταευχαριστημένος. Ενώ έχω και άλλα μπουφάν θεωρητικά καλύτερα, στο τέλος προτιμάω αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, αν και δεν μου κάνει κέφι να φοράει ο Ανεμάρ το ίδιο μπουφάν με μένα...τελοσπάντον :P:D;)

Το είχα πάρει αν θυμάμε καλά γύρω στα 300 ευρώ

To Team της Volkl το έχω τρία χρονια και είμαι καταευχαριστημένος. Ενώ έχω και άλλα μπουφάν θεωρητικά καλύτερα, στο τέλος προτιμάω αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, αν και δεν μου κάνει κέφι να φοράει ο Ανεμάρ το ίδιο μπουφάν με μένα...τελοσπάντον :P:blink::)

Το είχα πάρει αν θυμάμε καλά γύρω στα 300 ευρώ

Σταθη το δικο σου αυτο δεν ειναι??(Team)

259.jpg

Το αλλο που εβαλα παραπανω ειναι το Team Pro,(η διαφορα φαινεται απο τις 2πλες σειρες με ριγες-τεχνικα δεν ξερω αν εχουν διαφορα),το οποιο δεν υπαρχει στην Ελλαδα(πηρα τηλ.),οπως δεν υπαρχει και κανενα της σειρας Team.

Σταθη εγω φταιω που ειμαστε και οι 2 πορωμενοι με την Volkl?? :P:D

Παιδιά ξέρετε μήπως σε ποια μαγαζιά εκτός από τα Best O μπορούμενε βρούμε ρούχα Volkl στη Αθήνα?

To Team της Volkl το έχω τρία χρονια και είμαι καταευχαριστημένος. Ενώ έχω και άλλα μπουφάν θεωρητικά καλύτερα, στο τέλος προτιμάω αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα...

To μπουφαν εχει 5000 mm αδιαβροχοποιηση και 8000 g/m2/24h διαπνοη,ειναι οκ για ski??

Σταθη ειχες ποτε προβλημα σε αντιξοες συνθηκες??

Never ever...

Το είχα ξαναγράψει κάπου αλλου, είναι το καλυτερο μπουφάν που είχα για σκι... :P

To μπουφαν εχει 5000 mm αδιαβροχοποιηση και 8000 g/m2/24h διαπνοη,ειναι οκ για ski??

Σταθη ειχες ποτε προβλημα σε αντιξοες συνθηκες??

Νομίζω πάντως πως σαν νούμερα δεν είναι ότι καλύτερο.

To μπουφάν αυτό απευθύνεται σε αθλητές, που σημαίνει ότι δεν είναι και συχνά με τα μουτρα τους στο χιόνι.

Δεν χρειάζονται μεγάλη αδιαβροχώτητα αλλά μεγάλη διαπνοή.

Συνήθως στα σνουμπορνταδικα σύνολα που κάθονται αρκετή ώρα μες το χιόνι, η διαπνοή είναι μικρότερη απο την αδιαβροχώτητα, εδω συμβαίνει το αντίθετο γιατί δεν είναι το μπουφάν που θα σε προστατέψει απο την υγρασία.

Θα σε κρατήσει σχετικά δροσερό, για να μπορείς να κάνεις σκι έντασης και να μην ιδρώνεις. Αυτή είναι η φιλοσοφία του γι'αυτό και τα νούμερα είναι μικρά.

Παιδιά ξέρετε μήπως σε ποια μαγαζιά εκτός από τα Best O μπορούμενε βρούμε ρούχα Volkl στη Αθήνα?

Πήρα πρίν τις γιορτές το συγκεκριμένο μπουφάν απο το Nasca στα 270 ευρώ. Απ'ότι είδα έχει αρκετα μεγάλη ποικιλία :P