anemar 6 Report post Posted December 28, 2005 παντως χαλια ειναι το jacket Αυτο καλυτερο ειναι??Τι λες?Ειμαι αναμεσα στα 2.Ποιο να παρω?Κανενα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 28, 2005 δε με τρελαινει, ποσο κανει αυτο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 29, 2005 Κακώς δεν σε τρελλαίνει.Αν πατήσεις στα χαρακτηριστικά (features)του συγκεκριμένου μπουφάν θα πρέπει να διαβάζεις για μέρες .Θα πρέπει να παίζει γύρω στα 250€(για το σύλλογο).Δοκίμασα ένα από τη σειρά energy στο δρόμο με το μηχανάκι φορώντας από μέσα μόνο ένα κοντομάνικο.Η αίσθηση ήταν πραγματικά κορυφαία.Τα άλλα θα τα δω στο βουνό.Επίσης η φωτογραφία αδικεί το συγκεκριμένο κομμάτι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 29, 2005 To Team της Volkl το έχω τρία χρονια και είμαι καταευχαριστημένος. Ενώ έχω και άλλα μπουφάν θεωρητικά καλύτερα, στο τέλος προτιμάω αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, αν και δεν μου κάνει κέφι να φοράει ο Ανεμάρ το ίδιο μπουφάν με μένα...τελοσπάντον Το είχα πάρει αν θυμάμε καλά γύρω στα 300 ευρώ Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 29, 2005 To Team της Volkl το έχω τρία χρονια και είμαι καταευχαριστημένος. Ενώ έχω και άλλα μπουφάν θεωρητικά καλύτερα, στο τέλος προτιμάω αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, αν και δεν μου κάνει κέφι να φοράει ο Ανεμάρ το ίδιο μπουφάν με μένα...τελοσπάντον Το είχα πάρει αν θυμάμε καλά γύρω στα 300 ευρώ Σταθη το δικο σου αυτο δεν ειναι??(Team) Το αλλο που εβαλα παραπανω ειναι το Team Pro,(η διαφορα φαινεται απο τις 2πλες σειρες με ριγες-τεχνικα δεν ξερω αν εχουν διαφορα),το οποιο δεν υπαρχει στην Ελλαδα(πηρα τηλ.),οπως δεν υπαρχει και κανενα της σειρας Team. Σταθη εγω φταιω που ειμαστε και οι 2 πορωμενοι με την Volkl?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikos_K 0 Report post Posted January 3, 2006 Παιδιά ξέρετε μήπως σε ποια μαγαζιά εκτός από τα Best O μπορούμενε βρούμε ρούχα Volkl στη Αθήνα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted January 12, 2006 To Team της Volkl το έχω τρία χρονια και είμαι καταευχαριστημένος. Ενώ έχω και άλλα μπουφάν θεωρητικά καλύτερα, στο τέλος προτιμάω αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα... To μπουφαν εχει 5000 mm αδιαβροχοποιηση και 8000 g/m2/24h διαπνοη,ειναι οκ για ski?? Σταθη ειχες ποτε προβλημα σε αντιξοες συνθηκες?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 12, 2006 Never ever... Το είχα ξαναγράψει κάπου αλλου, είναι το καλυτερο μπουφάν που είχα για σκι... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 12, 2006 To μπουφαν εχει 5000 mm αδιαβροχοποιηση και 8000 g/m2/24h διαπνοη,ειναι οκ για ski?? Σταθη ειχες ποτε προβλημα σε αντιξοες συνθηκες?? Νομίζω πάντως πως σαν νούμερα δεν είναι ότι καλύτερο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 13, 2006 To μπουφάν αυτό απευθύνεται σε αθλητές, που σημαίνει ότι δεν είναι και συχνά με τα μουτρα τους στο χιόνι. Δεν χρειάζονται μεγάλη αδιαβροχώτητα αλλά μεγάλη διαπνοή. Συνήθως στα σνουμπορνταδικα σύνολα που κάθονται αρκετή ώρα μες το χιόνι, η διαπνοή είναι μικρότερη απο την αδιαβροχώτητα, εδω συμβαίνει το αντίθετο γιατί δεν είναι το μπουφάν που θα σε προστατέψει απο την υγρασία. Θα σε κρατήσει σχετικά δροσερό, για να μπορείς να κάνεις σκι έντασης και να μην ιδρώνεις. Αυτή είναι η φιλοσοφία του γι'αυτό και τα νούμερα είναι μικρά. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nikos_K 0 Report post Posted January 16, 2006 Παιδιά υπάρχει κάποιο online μαγαζι το οποίο να έχει ποικιλία σε ρούχα της Volkl ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kynouros 0 Report post Posted January 22, 2006 Παιδιά ξέρετε μήπως σε ποια μαγαζιά εκτός από τα Best O μπορούμενε βρούμε ρούχα Volkl στη Αθήνα? Πήρα πρίν τις γιορτές το συγκεκριμένο μπουφάν απο το Nasca στα 270 ευρώ. Απ'ότι είδα έχει αρκετα μεγάλη ποικιλία Quote Share this post Link to post Share on other sites